זה בחינם?
ש שי רגב New member 18/7/03 #15 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הרשמה/בדיקה לפנטזיה בים חבר'ה, מתחת לכותרת זו יש לרשום אם אתם מעוניינים בהמשך החגיגה על החוף (למעלה מתבצע הרישום "הרגיל" למפגש הפורום).
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הרשמה/בדיקה לפנטזיה בים חבר'ה, מתחת לכותרת זו יש לרשום אם אתם מעוניינים בהמשך החגיגה על החוף (למעלה מתבצע הרישום "הרגיל" למפגש הפורום).
ו ויס הנפח New member 19/7/03 #26 חייב להשאר, אין לי לאן ללכת... אחרי שהסתבר שאימון הפורום (שהפעם אני לא יכול לפספס) נופל על מסיבת סוף שנה של הקטנה בגן, אני לא בטוח שיש לי בית לחזור אליו , אז אני נשאר. אני מזכיר את האפשרות להדגמה בנפחיה בשעות המאוחרות יותר- תביאו כסף (ההדגמה חינם, היציאה החוצה עולה כסף...). איל.
חייב להשאר, אין לי לאן ללכת... אחרי שהסתבר שאימון הפורום (שהפעם אני לא יכול לפספס) נופל על מסיבת סוף שנה של הקטנה בגן, אני לא בטוח שיש לי בית לחזור אליו , אז אני נשאר. אני מזכיר את האפשרות להדגמה בנפחיה בשעות המאוחרות יותר- תביאו כסף (ההדגמה חינם, היציאה החוצה עולה כסף...). איל.
N N a t New member 20/7/03 #68 באה ומביאה איתי עוד משתתפת ושאלה כמה זמן בערך יקח להגיע מפ"ת למקום?..רק בשביל לדעת מתי לצאת ולא להגיע לסוף המפגש
באה ומביאה איתי עוד משתתפת ושאלה כמה זמן בערך יקח להגיע מפ"ת למקום?..רק בשביל לדעת מתי לצאת ולא להגיע לסוף המפגש
ש שי רגב New member 21/7/03 #82 ברכב פרטי אני מניח ששעה. אבל כדאי לקחת עוד רבע שעה "לביטחון". באוטובוס אני מאמין שקרוב לשעתיים, אבל צריך לברר עם מישהו בעל נסיון רב ממני בנסיעות בכיוונים אלו.
ברכב פרטי אני מניח ששעה. אבל כדאי לקחת עוד רבע שעה "לביטחון". באוטובוס אני מאמין שקרוב לשעתיים, אבל צריך לברר עם מישהו בעל נסיון רב ממני בנסיעות בכיוונים אלו.
N N a t New member 21/7/03 #92 שעתיים?../images/Emo12.gifזה הולך להיות יום לא קל יש לי עוד אימון מ5 עד 7 בבוקר באותו יום אני אברר תודה
שעתיים?../images/Emo12.gifזה הולך להיות יום לא קל יש לי עוד אימון מ5 עד 7 בבוקר באותו יום אני אברר תודה
ש שי רגב New member 21/7/03 #102 05:00 עד 07:00 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif בוא'נה, את "שמה אותי בכיס הקטן"...! בכל מקרה, אם זה ינחם אותך, לי יש אימון, באותו יום, משעה 8:30 עד 12:00 (ולמחרת יש לי יומולדת ל- 3 קופים חדי לשון, עקוצים בתחת וצרחניים המחץ..
05:00 עד 07:00 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif בוא'נה, את "שמה אותי בכיס הקטן"...! בכל מקרה, אם זה ינחם אותך, לי יש אימון, באותו יום, משעה 8:30 עד 12:00 (ולמחרת יש לי יומולדת ל- 3 קופים חדי לשון, עקוצים בתחת וצרחניים המחץ..
א אוהד סמט New member 19/7/03 #19 ../images/Emo41.gif שרשור הגעה למפגש (מנהלים, אם אפשר לשרשר את מי שבכבר הודיע שיגיע)