מפגש פורום 9

frodo1

New member
איזה כיבוד צריך להביא?

כמו מה? סושי, עוף, בנזין, נייר? כאלה?
סתם, עכשיו ברצינות. מה, במבה, ציפס? כאלה?

הבהרה:

יש לי רק שני דברים להגיד: 1. במבה לא טעים. 2. במבה זה לא למבאס. מעבר לזה, תעשו מה שבא לכם... (איכס...)

frodo1

New member
דוד, מה זה למבאס?

אני מכיר את הלמבאס מהספרים של טולקין, אבל זה לא קיים. מה זה באמת?

WhiteBear

New member
סוד... |ספויילר|

מדובר בלחם כבד שדוד מכין שהוא מ-א-ד טעים.

Erunaamo

New member
בפעמים שאני זכיתי לטעום מהלמבאס

של דוד, הוא היה מין לחם קנוי כזה, ולא home-made. אבל אולי טעמת את הלמבאס שלי? B-P

שי רגב

New member
כן.

ואז, אתה פשוט חוצה את הכביש והולך ישר. המפגש יהיה בצד שמאל שלך (אחרי כ- 200 מ').

שי רגב

New member
../images/Emo41.gif לאור דרישות ביטחון במקום:

ביקשו מאיתנו רשימה שמית של המשתתפים, לפני האירוע (כדי לתת לש.ג, שיתן לכם להכנס בלי בעיות). אני יודע שיש עם זה בעיות (יש כאלה שרוצים לשמור על "אלמוניות" ויש כאלו ש-"יפתיעו"), אבל בכ"ז - ככל שנהיה מסודרים יותר ילך יותר בקלות (אחרי הכל - באים לקראתנו ועושים לנו "מערוף"/ג'סטות ענקיות...!). בכל מקרה, אנסה לסדר כך שגם "המפתיעים" יוכלו להכנס, בלי לתת שם מוקדם. ושוב: אבקש, מכל המכוונים להגיע - להרשם! תודה.

שי רגב

New member
לא

לפי ההתרשמות שהיתה לי, הוא דווקא יאמר: "אֶש על הבוקן, יא אחי!"

שי - תן פירוט נוסף בבקשה לגבי תנאי

המקום: האם יש מקלחות? או שמא נשארים ג'יפות אחרי התפלשות בדשא ? האם יש כוונה להקים "מאהל" שינה/אוכל? עד איזו שעה מתוכננת כל החינגה להימשך?

שי רגב

New member
תנאי מחייה:

יש: 1. ברזיית מים קפואים ("קוּלרים"). 2. יהיו שירותים (כשאני הייתי לבדיקת השטח ואיתור מיקום מתאים - מבנה השירותים היה סגור, אז לא בדקתי אם יש גם מקלחות, אבל אשתדל לברר מחר-מחרתיים). 3. יהיה ים. לגבי מקלחות: אני מסכים שזה עלול להיות קצת מציק, אם אין, אז אנסה לארגן משהו (אפילו צינור מים). במקרה הכי גרוע - אני יביא ג'ריקנים עם מים מהבית, לרחצה מינימאלית. לגבי הלילה: הכל תלוי במי שבא וברצונו (אני, שלא כמו וייס, במצב הרבה יותר קשה: 1. בשבת אחרה"צ "זרקו עלי" יומולדת ל- 3 ילדים! 2. לאישתי חגורה שחורה ...
). בכל מקרה, אני ממליץ להביא איזה כיסוי (זה אף פעם לא מזיק, אם לא נגד שמש - אז נגד הלחות והטל שיש בלילה). ועוד דבר לגבי הלילה: חבר'ה, אמנם יש רק חצי ירח, אבל הוא ע-נ-ק!, והכוכבים לא פחות טובים... אז רק בשביל זה (ובשביל היין האדום שיפתח בחצות) יהיה שווה להשאר, לדעתי (מצטער, לא הצלחתי לארגן את הפינק-פלויד ואפילו לא את לד-זפלין...
)

mickeym

New member
אם צריך דיסקים- דיסקים תקבל

6 אלבומים של הפלויד מספיקים?

שי רגב

New member
מבחינתי: ג-ד-ו-ל../images/Emo70.gif

יהיה "החומה"? והפרה?. ומה עם starway to heaven?? (Led-Zeppelin)

למעלה