מפגש פורום 6 - הקפצה

• פותח הנושא orii
  • פורסם בתאריך

קוזושי

New member
חשוב מאד ../images/Emo45.gif

לידיעתכם, בג'ודו משתמשים בבגד והוא לא סתם ליופי, אם יש לכם בגד ג'ודו קראטה טאיקוונדו או כל בגד של אמנות לחימה שאפשר לתפוס בו והוא לא יקרע או ימתח מומלץ להביא, מי שאין לו יביא סתם בגד שיהיה לו נח להתאמן אתו. להתראות

בגד סיני - לא. יותר בכיוון של

אוכל סיני

עד כמה שאני מכיר את התלבושות הסיניו

הסיניות, הן לא מספיק חזקות לעמוד בהטלות של ג'ודו. אז אם לא אכפת לך שהבגד ייקרע, אין בעיה... אבל אם כן אכפת לך, כדאי למצוא פתרון אחר.

שי רגב

New member
אוהד, חולצת דגמ"ח צבאית מהמילואים..

זו האלטנטיבה המוצעת על-ידי, לכל אלה שאין להם בגד "יפני". ייתרון נוסף: ניתן להחלפה (גם ללא צורך בכביסה!) במילואים הבאים (שלפי "הגרף" בוודאי יגיעו שבוע אחרי המפגש...
)

בודוקאן

New member
חליפות "ספייר"

אני מציעה שמי שיש לו חליפה נוספת, או אפילו הז'קט (אואגי), שיביא לחברה. אנחנו נביא שתיים נוספות.

אם אספיק למצוא אותו עד אז

אביא את הגי (עליון) הראשון שלי - לילדים של חברי הפורום...

crane

New member
מביא גי ספייר במידה 7

אחחחח, הימים בהם הייתי קטן וקומפקטי...

nitzano

New member
אתה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif קטן וקומפקטי ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

כשנולדת היית בקושי מטר וחצי.... ?!

amir_aikido

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif הקפצה ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

הקפצה
הקפצה
הקפצה

גם אני מגיע

האם הבטוח של המכון בתוקף לכלל משתתפים גם במקרה הזה כמו במפגש בדוג'ו של רוני קלוגר ?

אל תזלזלו בביטוח

כי כולם נורא נחמדים עד שהם נפצעים ואז בדרך כלל אין לא הבנה ולא ידידות! ההגינות מחחיבת שהמשתתפים ולא פחות המורים יהיו מודעים למצב הקיים.

למעלה