מפגש פורום - רשמים

../images/Emo6.gifאני רואה שבזכות רן .....

ניקו שם החברה בגלל תרגילי הקרקע טוב טוב את המזרון.....
שווה לארח שיש שיעור קרקע...
יניב

El4d

New member
רן,

אפשר לשים את התמונות בהם הופיע המכון שלנו, לחימה משולבת גבעתיים, באתרנו?

Lost Oath

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif - רשמים ממי שלא היה...

סחתין על ההשקעה רן - עם כל התמונות הרגשתי כאילו אני שם! אוהד, אני רואה שסוף סוף מצאתה מישהו שיעשה איתך את אימון האלף צ'ופים. אתה לא מתבייש להתעלל ככה באנשים מבוגרים??

shirygo

New member
בתור אחת שלא הייתה:

התמונות ממש יפות. עושה רושם שהיה מאורגןבצורה מעולה ונראה שהיה ממש כייף במיוחד עבודת הקרקע. כל הכבוד למארגנים!

roy33itc

New member
אוקיי נפרק אתכם אחד לאחד תודות

לאוהד סמט-"מנהל",אוהב לשים מרכאות כמעט בכל מילה ובכלל קשה להישאר אדיש בשיעורים שלו. דוגמאות?- כש "התוקף" ניגש אליך ב "רחוב" (מי שהיה הבין...),חיקויי סיפו זקן - "פריאינג מנטיס" אההההה (בקטע הזה נקרעתי מצחוק),חושב שהוא מדבר ממש הרבה (ממש לא) ויכולת לימוד לא רעה בכלל תוך פשרה על מונחים שהתלמיד יבין. שיטה?-גמל שלמה דרומי, אישית קשה לי מאוד העמידה (חצי צעד קדימה עם הרגל החזקה ועקבים החוצה,הרגל אותתה במעלה הברך שמבחינתה הקרב קרוב לסוף...) אבל נוחה מאוד לתפעול בטווח קצר,בעייתית לתרגול עם פרטנרים לא סבלנים (בזמן שניסיתי להבין איך ההליכה מתבצעת חטפתי בעיטות לאזור "ההוא" (בשבילך אוהד) שוב ושוב למרות בקשות לאטטטט בתמונה של רן שכתוב רק שהרגל לא תעלה גבוה? אצלי היא העלתה את הרגל כמה פעמים אבל אני חסון...) עקרונות מעניינים ודרוש הרבה תרגול אבל שיטה מעניינת. אורי-איש תכל'ס מעט דיבורים הרבה עשייה טיקטק טאץ' גלבס (לגעת בכפפות) גיב אנד טייק (תקבל ותיתן)ולעבודה ,נוהג לחייך הרבה להוסיף קולות נפץ להסברים (טראח,בום,באנג ועוד) ונוח להסברים. שיטה?-קיקבוקס עם דגשים על התקפות נגד והגנה מאוד חזקה כיף אדיר ומצריכה כושר גבוה (בעיקר לב ריאה וגם קצת גמישות לא תזיק (מי שלא ראה אותי מנסה לתת בעיטה לראש של היריב שלי לא ראה בעיטת-מותן מימיו...) ) אורי עובר מדגים צוחק למשמע שאלות "אבל איך אני יודע אם הוא מתכוון לבעוט לי לראש"? ומסביר באריכות,תענוג של מאמן. רן-חייכן עד להדגמה שם הוא יחייך רק אם תיכנע לו...מסביר לאט ברור ושואל שוב ושוב אם הבינו. שיטה?-ג'יוג'יטסו עם דגש על עבודת קרקע,חניקות שונות כשאתה על הגב והיריב מנסה ל"אהוב" אותך. בריחים שונים תוך תנועה (אתה מתגלגל??? אין בעייה נשבור את היד השנייה!!!...) קרבות חופשיים שמנקזים לך את כל האוויר מהריאות אבל מפצים בהרבה חיוכים. עד כאן מורים ועכשיו תלמידים נועה-אין עצירות אין לאט אם אתה לא רוצה לחטוף בעיטה בביצים,צא מהכיתה. אורית-קונג פו זה לא ס.ז.א כאן לא שוברים את הידיים כאן מסיטים!!! אותן מהגוף. אלע4ד-כאן המקום להגיד תודה לחבר'ה של יוני שטוף שבאו למפגש,תענוג גדול היה לעבוד עם אחד שיכול לכוון ושאוכל להרגיש איך זה לעבוד נכון,הרבה התחשבות(אתה רוצה יותר חלש) הרבה הומור וסיבולת (אין סליחה....אחרי שיד שלי החליקה לו לפנים). רן-בקרב הראשון עם רן הרגשתי רצועה נמתחת בכתף למרות שלא נעשה כלום וזו הסיבה שפרשתי אבל זה נראה היה כל כך כיף שהייתי חייב לחזור. שתי התירגולות איתך לימדו אותי על איכויותך כמורה (גבוהות),כמאמן (הדאגה לשלומי) וכלוחם (היה ממש קשה לסגור את הבריח הזה אפילו עם העזרה שלך...) מיגל-ילדים חמודים יופי של הבנת תרגילים ותודה על ההתחשבות ביד ימין שלי והסכמה להתאמן "רק" על צד אחד. שלומי-מקצוענות לשמה,כשניסינו להיזכר מה התרגיל הבא לקח לו כמה שניות ובקרב החופשי (נלחמתי עם היד הפצועה אלא מה? ב"רחוב" הם לא ייתחשבו בגבס שלי) הבנתי למה,עומק של תרגילים ו"שיחק איתי לא מעט". דימה-אותה רמה בקרקע פחות אות יותר אבל גם כן שניים שלא ממש יודעים מה לעשות (לפחות ככה הרגשתי) תענוג מבחינת כוח מסה והתנגדות. עוד בחור צעיר שלא יודע את שמו-סוסון בר,חזק ממש סייח צעיר אבל בלי מושג נתתי לו כמה טיפים אבל נראה לי שהרבצתי לו חזק מדי.. אם כן סליחה. תודה רבה לרן על האירגון ועל הסאונה חינם,לאורי על האימון,ולאוהד על הכנסתי רשמית לכת ה"מהנהנים" (המבין יבין). תודה לכולכם שבאתם היה נפלא שבוע טוב רועי

roy33itc

New member
עלהכיפאק יא עיני השקעתי לא מעט

כדי להגיע לאימון שלך ושילמתי על זה כל השבת..(סיפור ארוך) אבל היה שווה כל רגע ואם אתה מבסוט אני מבסוט נ.ב-רן אל תהיה כל כך מבסוט התביעה מהאורטופד בדרך!!! (אלא אם כן אתה מכיר שיחרורים טובים לרצועות בכתפיים,אני ממש צריך המלצות) תודה מראש על הכול

למעלה