מפגש פורום - רשמים

alexko

New member
מפגש פורום - רשמים

טוב, הרגע חזרתי ואני עדיין מותש. רציתי להודות לאוהד לאורי ובמיוחד לרן על ההדגמות המצוינות. נסעתי מבאר שבע במיוחד לראות ג'יו-ג'יטסו והיה שווה כל טיפת דלק. שוב תודה. עכשיו לנוח ואחר-כך לכתוב עוד קצת. אני מקווה שרן יעלה את התמונות במהרה. שבת שלום - אלכס

TMCCHAN

New member
כאן הצלם שלכם סלימן אשפי עזה....

אני אולי ראיתי את הכל מזוית המצלמה אבל היה מפגש ממש נחמד. תמיד טוב לראות עוד אנשים שיש לך איתם משהו משותף. תודה רבה לאורי ולרן על ההזמנה והאירוח. מקווה שעוד נשמע ונראה מפגשים חביבים כמו זה. שבת שלום לכולם

הנה הצלם החתיך בפוזה מאיימת

תגיד, ככה אתה עושה לכל החברים שאתה פוגש אחרי הרבה זמן?

נהניתי מאוד!

הי אנשים, מאוד נהניתי מהמפגש! תמיד טוב לפגוש אנשים טובים, ולהתאמן ביחד. מאוד נהניתי משני השיעורים שהעבירו "עמיתי": אוהד סמט (אני הולך ליישם את הבעיטה הקדמית לשתי רגלי היריב מבפנים) ואורי צבי (יופי של שילובי לואו קיקים, ואחלה עבודה). מה שטוב בפורום כללי זה שיש הרבה אנשים משיטות שונות ללמוד מהם. אני אשתדל להעלות את התמונות כמה שיותר מהר. מי שלא בא הפסיד, אבל תהיה לו אפשרות לתקן במפגש הפורום הבא שמתחיל להתבשל כבר עכשיו...
לכל מי שבא והשתתף
, לאוהד ולאורי שלימדו, לסער הצלם המיומן, תודה גדולה לאמיר ברנע המורה שלי על נידוב המועדון לטובת קיום המפגש, ולמורי השני חיים פאר על שהוא לא מתייאש מלנסות וללמד אותי עבודת קרקע מהי
... רן.

Pyongwon

New member
היה כיף! מתי הבא? :) מי שלא הגיע -

הפסיד. הכי נחמד היה לראות את כולם במציאות, ולא רק על גבי מסך..:) הבנת שרוצים לעשות פעם בשבועיים - מי מעוניין, מי יכול לארח? :) ג'ס

שלום רן,

מצטער על תגובתי המאוחרת,(מסיבות שאינן תלויות בי) אך מוטב מאוחר מאשר אף פעם. נהניתי מאוד מאימון הפורום המשותף של יום שישי מכמה סיבות: 1. ארגון יפה - הכל עבד כמו שעון. 2. נכונות מצד המאמנים-אהבתי לראות כיצד אתה ואוהד אוהבים את הספורט ומשקיעים בו את כל כולכם,בשבילי כאומן לחימה שנים רבות,זה אומר הרבה מאוד.אני מאחל לכם שתיהנו כך מהאימונים גם בעתיד. 3. ההיענות של המשתתפים היתה חיובית ביותר,החבר'ה פשוט עבדו אימון אחר אימון (והגיעו הרבה חבר'ה,עלי לציין) וכולם נשארו עם טעם טוב בפה בזה אני בטוח. 4. יפה היה לראות את האחווה השוררת בין מאמני ומתאמני השיטות השונות,כולם עבדו עם כולם,תוך כדי שהם מנסים להבין האחד את תורת הלחימה של רעהו. לסיכום: מפגש מעניין,מרתק,ומרגש,כל הכבוד לך רן על היוזמה,הביצוע,וכמובן על האירוח הנפלא. תודה רבה, בברכת שבת שלום, אורי צבי, יו"ר האיגוד הישראלי לקיק-בוקס

שלום אורי ../images/Emo13.gif

כשאנשים טובים נפגשים, יוצאים דברים טובים, וחבר'ה שעוסקים באמנויות לחימה הם אנשים טובים לרוב. היוזמה היא של כולנו. אחת המטרות של המפגש (פרט למפגש עצמו בין החבר'ה שכותבים, וההזדמנות להכיר את הפרצופים שמאחורי הכינויים) היא גם לטעום מאמנויות לחימה אחרות ממה שכל אחד מתאמן ביום יום, לחוות עוד גישות וללמוד דברים חדשים. אני מאוד נהניתי כתלמיד בשיעורים של אוהד ושלך, ומאוד נהניתי להעביר את השיעור שלי (אני מקווה שהחבר'ה נהנו לא פחות). תודה ולהתראות, רן.

למעלה