מפגש פורום? פרטים?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

BluePrint

New member
ante up (כיבוד)

את הכיבוד אפשר לארגן כאן במרוכז ולחסוך לכולם היטלטלות עם מצרכים (ומשקאות תוססים : ), אז... מה הוא ה"דלק" למפגש מוצלח? כתבו מה וכמה אתם רוצים, ונוכל לחשב את העלות לאדם לפני שהוצאנו אגורה. לפי DDN, מדובר על בערך 7 שעות מפגש. (עם "הפסקה" לארוחת ערב רצינית?)

כמה סוגי דלקים חביבים עלי

בקבוק-שניים של אחד מהמשקאות תה הקרים האלה יהיה נהדר.לגבי חטיפים אין לי העדפות מיוחדות, כל עוד במבה מופיעה איפשהו ברשימה.אם מחליטים על ארוחה רצינית אז אני בהחלט יכול לחיות טוב על פיצה.

DDN

New member
כיבוד?

אני אדם שחי על פפסי מקס, דיאט 7UP או מים. (עדיפות לראשון) מבחינת החטיפים - אני בן אדם של מתוק ובמבה (למתחכמים - לא, אי אפשר לשלב ביניהם להביא במבה אדומה ולצפות שאני אהיה מרוצה), עוגיות שוקולד צ'יפס זה נחמד, אפרופו זה נחמד, ביסלי בצל זה נחמד. ארוחת ערב רצינית? מה האפשרויות שעומדות לרשותנו כאן?

BluePrint

New member
.oh yeah, I forgot about that one

.Pepxi Max is off the local menu יש ארוחת ערב בחדר האוכל של הקבוץ (פורים, אז אולי יהיה משהוא טעים), וקיימת גם אפשרות לפיצה, אבל אינני יודע איך זה מתנהל בשישי בערב.

DDN

New member
אם כך, אני אדאג לחבית מתאימה מהבית

מה? אתם קיבוץ של סנובים ששותים רק קוקה קולה, או קיבוץ אותנטי ששותים קריסטל או סופר-דרינק?

Sabre Runner

New member
אל תגעיל אותי

אני לא מביא את הדברים האלה. זה כבר באמת יהיה מגעיל. מילא אני מחזיק את המיץ פז כי זה מיץ זול שהמון אנשים קונים. בקשר לפפסי-מקס, ההסבר שקיבלתי מקודמי בתפקיד היה שהאנשים בקיבוץ שותים או קוקה קולה או חיקוי קוקה קולה. ואם הם שותים חיקוי קוקה קולה אז הם רוצים את החיקוי שלהם בזול וה-RC עולה פחות.

DDN

New member
ערן, לא צריך להיגעל מדברים כמו קולה

IS THAT A TANTECALE?​
RC הוא עדיין "קולה" רשמית, כמו הפפסי והקוקה. אם רוצים "זול", שילכו על הכי זול, לא?
ונכון, המיץ פז הוא זול שהמון אנשים קונים (כמו ההורים שלי. . . .) אבל אני משתדל, כשיש חלופות טובות יותר, לא לגעת בו עם מקל.

DDN

New member
אתה אף פעם לא יודע אם זה המיץ

קריסטל ששותה אותך או להיפך. . . .

DDN

New member
אני אוהב את המנטה המוגז

אבל גם הקריסטל תות נחמד.

BluePrint

New member
guided shopping

יש לנו שבוע לתכנן, אז הנה רשימה ראשונית שיהיה על מה לבנות: 6 בקבוקי מיץ שונים (בלי תות-בננה או אפרסק-משמש : ) 40.38 2 בקבוקי תה קר 11.72 2 בקבוקי משקאות תוססים 10.32 (10 בקבוקי 1.5 ליטר) 8 שקיות פופקורן (לפיצוץ גרעיני ע"י קרינה) 17.94 שקית נשנושים 8.23 עוגיות עם שבבי שוקולד 10.15 (לא יודע איזו כמות) כדורי שוקולד 16.80 (בערך 20) ובהנחה שנהיה 10 אנשים, העלות לכל אחד תהיה 11.5 שקל. רציתי להוסיף לרשימה גם תפוחים, אבל הם אבדו בין כל מספרי המחשב על הפתק הקטן, אז רק תדעו שזו אפשרות. (כמו גם פירות אחרים) במבה לא מצאה את מקומה, כיוון שלא נוכל להשיג "מסיבמבה" בשקיות הגדולות. ניסיתי לספק את כל הבקשות עד כה, אז תקנו אותי אם אני טועה. מה להסיר? מה להוסיף? איזו כמות להקטין, ואיזו להגדיל? (ומה ההעדפה לגבי ארוחת ערב, אם בכלל)

DDN

New member
עצוב בלי הבמבה

למרות שאני מאמין שעוד אנשים יביאו ביוזמתם דברים שחשובים להם (אני מכיר איזה טמבל אחד שמתכוון להביא פפסי מקס) לדעתי אולי כן שווה למצוא מקום עבור הבמבה איכשהו? בכל מקרה, 11.5 שח מקובל עליי לחלוטין, אני מוכן אפילו לקצת יותר מזה.

BluePrint

New member
missing the point but not completly

איך זה שתמיד מצליחים להתעלם מחלק בהודעה שלי, ולרוב מהחלק החשוב... החלק החשוב: "מה להסיר? מה להוסיף? איזו כמות להקטין, ואיזו להגדיל?" כמה אנשים נהיה? מי מבטיח לבוא, ומי אולי לא? אם אף אחד לא מת בגלל התעלמות מדברי, למה לחלקם מתייחסים כמו אל תורה מסיני? הרשימה הנ"ל לא תצא לפועל ללא משוב. במבה? 3.68 לשקית גדולה (כי אין "מסיבמבה" הגדולה באמת), תחשב איך וכמה זה משתלם. אורחים! הנתונים לפניכם. מה אתם רוצים? כמה אתם רוצים? ועם מי אתם רוצים להתחלק? אם לא תגידו, לא יהיה.

DDN

New member
היות שכנראה אני היחיד שעונה פה,

(היחיד חוץ מניהאו וערן) אני אענה (וכך גם אולי תהיה הבנה למה לא עניתי על שאר ההודעה קודם, וחשבתי שהשורה הסופית שלי סיכמה שמקובל עליי כל מה שרשמת) מה להסיר - לא יודע. מה להוסיף - 2 שקיות במבה גדולות. איזו כמות להקטין ואיזו להגדיל - פופקורן להקטין לדעתי כמה אנשים נהיה - שאלה טובה, ואני לא יכול לדבר בשם האחרים. אני יודע שכרגע אנחנו כ12 אנשים. מי מבטיח לבוא - אני, במידה ויש לי מכונית, ואין מזג אוויר סוער - אני שם.

Nihau

New member
עוד כפפה לאוסף שלי YAY

הנה הרמתי את הכפפה. 8 בקבוקי מיץ שונים- עדיפות לתפוחים, תפוזים, מנגו, אשכולית ולימונדה. שני בקבוקי תה קר, קר לי רק מלחשוב על זה ולדעתי הכנה אישית של תתה טעימה יותר, אבל טעם זה אישי. 8 שקיות פופקורן- חישוב טוב, ננסה להביא עוד, שיהיה למקרה שצריך. שקית נשנושים - להסיר. עוגיות שבבי שוקולד- נגיד 4 - 5 חבילות- כמה עוגיות בערך בכל חבילה? כדורי שוקולד -מצויין. אוכל בריא זה טוב. בננות, תפוחים, תפוזים, אפרסמונים, פקאנים, צימוקים ושקדים- כולם טובים. דברים מלוחים- תפוצ'יפס, דוריטוס, פרינגלס, ביסלי, ביס גם לי- זהירות הוא נושך, בייגל'ה- זהירות גם הוא נושך, דקדפים- לבעלי הנוסטלגיה. מטבל גבינה מתובלת עבור המלוחים. חפיסת שוקולד אחת או שתיים למי שחסר לו סוכר במערכת. ארוחת ערב זה רעיון נחמד אבל לא סביר שנרצה לבחור בו. יהיה מספיק אוכל משלנו גם אם הוא ג'אנק פוד מקצועי. שתיה חמה- תה, קפה, נס קפה, סוכר- שיהיה זמין.

Sabre Runner

New member
Talkback

אפשר גם להכין שם תה. יש שם מיחם. השקיות של הפופקורן מגיעות בכפולות של 8. תחשבי אם זה שווה. אני מסכים על הנשנושים. יחסית למחיר זה נחטף מהר מדי. בכל אריזה של עוגיות יש בערך 10. אפרסמונים כבר אין. נגמרה העונה. פקאנים, צימוקים ושקדים יעלו יותר יחסית למשקל. אני העמדתי את התפוצ'פסים לשיקול אבל אחי חושב שהם קטנים מדי. ארוחת הערב צפויה בקיבוץ מ-18:00 ועד 19:30 במתכונת של ארוחת שישי כנראה (זה אומר שניצל, מוקפץ סיני ועוף. שתי מנות צמחוניות. תפוחי אדמה, אורז ומעורב ירקות. וכו'...) ותעלה בין 10 ל-15 שקל לבן-אדם.

Nihau

New member
return of the ... well... replay

אנחנו נביא את שתי שקיות הפופקורן הנוספות. חשבתי שיש לכם עץ פקאנים... ונראה לי ש200 גר' שך שקדים וצימוקים יהיה נחמד בלי להעלות מידי את העלות. לגבי תפוצ'יפס ושאר מלוים- נביא איתנו קצת ושגם השאר יביאו אם בא להם לאכול כזה. הרעיון עם התה מבורך. (אמור מעתה תה קדוש)

למעלה