מפגש פורום? פרטים?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
מפגש פורום? פרטים?

אוקיי, דיברנו על מפגש פורום שבוע הבא. האם מדובר על יום חמישי ה16 לחודש או על שישי ה17 לחודש? האם מדובר על ערב? שעה ספציפית? מארגני המפגש מתבקשים לספק פרטים כדי שאנשים יוכלו לתכנן את לוחות הזמנים שלהם. כמו כן, כל מי שיש לו שאלות, טענות, מענות, בקשות, או לאטינום מיותר מוזמן להעלות אותן כאן.

Nihau

New member
17 למרץ מ16:00 עד הערב (הבא?)

עדיפות אדומה לבית אלפא.

DDN

New member
לדעתי דווקא

היות שהחברים מבית אלפא טרם הגיבו והודיעו רשמית שזה "אצלם", אם זה לא אצלם, זה צריך להיות ב16, יום חמישי, כשקיימת תחבורה ציבורית וזה לא נכנס לשבת, שתיצור למספר אנשים בעיות הגעה.

בשני התאריכים אני אהיה בצפון

בנופש ממומן על ידי מדינת ישראל (אבט"ש). תהנו אבל !

Sabre Runner

New member
זה אחד הנתונים להתייחס אליהם.

ב-16 זה האסתרי.קון. ב-17 זה המסיבה אצלנו. אני ממליץ על ה-17 וכמובן שכולכם מוזמנים. ואם לא מתחשק לכם לבוא ולשתות משקאות זולים ולרדת על תרבות שתקועה איפה שהוא בשנות ה-70-80, אז יש מספיק מקומות בקיבוץ שאפשר להחרים לשימוש פרטי באותו הזמן. כולל אך לא מוגבל לדירות שלי ושל אחי.

DDN

New member
מסיבה?

כלומר, לא מפגש פורום, אלא כניסה למסיבה של מישהו אחר?

Sabre Runner

New member
יש מסיבה של הקיבוץ. לא חייבים...

ולמען האמת, גם לא הכי מומלץ ללכת אליה.

DDN

New member
אוקיי, אז בואו נתחיל לדבר תכלס על

ארגון. מה, מתי, מי, איפה, כמה ואיך?

Sabre Runner

New member
מפגש.

- ב-17 למרץ. מבחינתי אפשר להתחיל באזור 15:00-16:00. - קיבוץ בית אלפא. המקום עצמו יחסית קטן (יחסית למטרופוליס דן) אבל מי שלא יכול למצוא את הדרך להגיע, יקבל הוראות הגעה. - זאת השאלה הכי חשובה. אנחנו צריכים לדעת כמה הולכים להגיע. בגלל שהמסיבה העיקרית תהיה בחדר האוכל, כנראה שנוכל לשים את ידינו על המועדון של הקיבוץ. אבל אין טעם להתאמץ אם מגיעים 3 או 4 אנשים. - על השאלה הזאת תענו אתם. אם תגיעו אם תחפושות, תביאו משחקים (אני מזמין כבר את קאטאן) או דברים אחרים אז יהיה יותר כיף. איזה משחקים יש לנו, רובכם יודעים. מי שרוצה יכול לקבל קישור לרשימת הסרטים/מוזיקה שיש לשנינו להציע. כיבוד, כל אחד יביא מה שנראה לו ואנחנו ננסה לארגן מראש.

DDN

New member
סבבה ../images/Emo45.gif מתכנן להגיע

אני מתכנן להגיע, ואני מבקש גם הסבר נסיעה מתל אביב. יש לי שלושה מקומות פנויים במכונית, ואפשר לדחוס רביעי בלית ברירה (אנשים יצטרכו להגיע אליי וממני והלאה, אני לא עושה סללומים בכל אזור המרכז לכיוון הלוך או חזור) הזמנת? תקבל. אביא את המתיישבים ואת ההרחבות שלהם. יש לי גם את הגירסה ה"יפנית" של שודדי הקברים, שאשמח להביא גם. אני לא בא מחופש, אני כן אביא משחקים. אני נגד סרטים, כי המפגש אצל סניפט ותענת' בלי טלויזיה הצליח יותר מהקודם לו. רק מקווה שאנשים ישרשרו
או

BluePrint

New member
מידע שימושי

בית-אלפא נמצא 90 עד 120 דקות נסיעה מגוש דן, ולמרות ההתלהבות המחמיאה, עובדה זו יכולה לצמצם מאד את מספר המשתתפים. אז חשבתי, שאם את מספר האורחים אפשר לספור על יד אחת, נוכל להכניס אותם למסיבה של הקבוץ, ולנצל את האלכוהול החופשי לסבב Storytelling הזוי במיוחד, אבל הרעש סביב בטח יפריע. and on a personal note: אני תורן בערב שישי הבא. אז אם לא אצליח להתחלף עם התורן השבוע, לא אוכל להשתתף במפגש במרכז, ואעלם לכמה שעות אם מפגש יתרחש כאן. (בקבוץ)

DDN

New member
מספר נקודות

לאלכוהול ולמסיבה של הקיבוץ לדעתי.
להיותך תורן. אולי עדיף (יעצבן מאוד אבל אולי עדיף) לדחות את המפגש בשבוע?

BluePrint

New member
!think fast

נראה לי שדווקא יש הענות גבוהה למפגש בקבוץ, אז אהיה מנומס בתקיפות שלי להתחלף, אך אינני מבטיח דבר. ועדיף שאעדר משלוש שעות מפגש מאשר לשנות את המועד, כי התאריך כרגע טוב מבחינת התחיבויות תאריכיות אחרות שיש לי. אז מחר אדאג להתחלף ולהזמין את המועדון לרשותנו. (על אילו שעות אנו מתכננים?)

BluePrint

New member
שלוש ארבע... חמש וחצי?

עשר? שלוש ארבע מצידו השני של השעון? יש אפשרות להלין פה אנשים, אבל זה כרוך בהשקעה כספית. (חדרי אירוח)

DDN

New member
כן, לא, אולי, בוודאות

מ1500 שעות עד 2300 שעות, לדעתי המפגש לא ימשך מעבר ל2300. אני צפוי לחזור בלילה, בהנחה ואני לא נוסע לבד.

Sabre Runner

New member
תכל'ס תכל'ס...

בחדר שלי יש מקום ואפשר לסדר לינה לעד ארבעה אנשים חוץ ממני. כל עוד לא אכפת לאף אחד שזה חדר יחיד. מספיק גדול אבל יחיד.

למעלה