מסעדת הדגים "דג דגן" בקיבוץ חפציבה הסמוך עדיין קיימת? אני זוכר שקצת לפני הגיוס אכלתי שם פורל מצויין עם 3 חברים (כל אחד אכל פורל משלו, כמובן), והבטחתי לעצמי שאחזור לשם, וכבר 10 שנים אני מעכב את קיום ההבטחה מסיבות שונות ומשונות.
המסעדה עדיין קיימת. האם היא תהיה פתוחה ביום הזה ועד מתי, זאת שאלה שעוד צריך לשאול. מירושליים אפשר להגיע או דרך כביש 6 או דרך הבקעה. אני חושב שמהבקעה עדיף אבל אני לא מומחה לגישה לירושליים. !סחתיין! על סיבוב סיפורים. משחק חופשיטה כזה מאולתר בהשפעה כללית של St. Patty's Day יכול להיות מאוד מעניין (במיוחד עם התוכנית שלי לתחפושת (-B ). גרסה יפנית? לשודדי הקברים??
אם שודדי הקברים הולך על סרטי אימה גרועים, הגירסה שלי הולכת על סרטים יפנים גרועים (יש לי גם את החמישי, ואז יחד עם שלכם יש את כל 5 המשחקים, אבל טרם פתחתי אותו, אז לא יודע מה הוא)
נס ציונה זה בין רחובות לראשון. הרחוב הראשי (לדעתי) של ראשון, שמגיע עד צומת בית דגן עובר דרך נס ציונה ורחובות. עד לפני שנה גם אני לא ידעתי, זה בסדר
אז אם סגרנו את סיפור ראשון, לגמבה תהיה תחבורה ציבורית להגיע לנקודת האיסוף, איך הוא חוזר הבייתה? לגבי אינליכינוי, אם אתה עושה תחנה בראשון, לדעתי הוא מכוסה מהבחינה הזו.