מפגש פורום? פרטים?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

מירטל

New member
90 עד 120 דקות מגוש דן...

זה אומר שמירושליים מדובר בסדר גודל דומה ( ניצול של כביש שש?), או שצריך להוסיף את זמן הנסיעה לת"א?

../images/Emo45.gif רק צריך טרמפ הלוך חזור לאזור

בר אילן(ההלוך יכול להיות מכל מקום בת"א, אבל החזור חייב להיות לבר אילן או לחיפה כי כבר אין תחבורה ציבורית בשעות האלה)

שאלה לא קשורה

מסעדת הדגים "דג דגן" בקיבוץ חפציבה הסמוך עדיין קיימת? אני זוכר שקצת לפני הגיוס אכלתי שם פורל מצויין עם 3 חברים (כל אחד אכל פורל משלו, כמובן), והבטחתי לעצמי שאחזור לשם, וכבר 10 שנים אני מעכב את קיום ההבטחה מסיבות שונות ומשונות.

Sabre Runner

New member
כן.

המסעדה עדיין קיימת. האם היא תהיה פתוחה ביום הזה ועד מתי, זאת שאלה שעוד צריך לשאול. מירושליים אפשר להגיע או דרך כביש 6 או דרך הבקעה. אני חושב שמהבקעה עדיף אבל אני לא מומחה לגישה לירושליים. !סחתיין! על סיבוב סיפורים. משחק חופשיטה כזה מאולתר בהשפעה כללית של St. Patty's Day יכול להיות מאוד מעניין (במיוחד עם התוכנית שלי לתחפושת (-B ). גרסה יפנית? לשודדי הקברים??

DDN

New member
כן.

אם שודדי הקברים הולך על סרטי אימה גרועים, הגירסה שלי הולכת על סרטים יפנים גרועים (יש לי גם את החמישי, ואז יחד עם שלכם יש את כל 5 המשחקים, אבל טרם פתחתי אותו, אז לא יודע מה הוא)

JuffoWup

New member
../images/Emo45.gif (בלי נדר)

אני אגיע מכיוון דרום עם רכב (ואחזור באותה דרך), אפשר לארגן תחנות איסוף+פיזור מרכזיות (בר אילן אם זה על הדרך לדוג').

DDN

New member
ארגוני הסעות - בעלי רכבים

בעלי רכבים, מהיכן יוצאים ולאן חוזרים, נא לשרשר כאן

DDN

New member
בעל רכב,

יוצא מצפון תל אביב (הדר יוסף) וחוזר לאותו מקום. במכונית יש מקום לעוד 3-4 נוסעים.

DDN

New member
איכשהו אצלך בדרך לעבור דרך

רחובות/ראשון/נס ציונה? (שואל בשביל IHAVENONICK וGAMBAKUPU)

JuffoWup

New member
ראשון זה על כביש החוף

אז אולי אפשר לאסוף שם, בקשר לרחובות- זה קצת מחוץ לדרך... ונס ציונה; אני אשמע ממש מטופש- איפה זה בדיוק?

DDN

New member
זה קל.

נס ציונה זה בין רחובות לראשון. הרחוב הראשי (לדעתי) של ראשון, שמגיע עד צומת בית דגן עובר דרך נס ציונה ורחובות. עד לפני שנה גם אני לא ידעתי, זה בסדר
אז אם סגרנו את סיפור ראשון, לגמבה תהיה תחבורה ציבורית להגיע לנקודת האיסוף, איך הוא חוזר הבייתה? לגבי אינליכינוי, אם אתה עושה תחנה בראשון, לדעתי הוא מכוסה מהבחינה הזו.

DDN

New member
ארגוני הסעות - לא ממונעים

נא לשרשר כאן, מקום מוצא

gambakupu

New member
רחובות.

כל עוד יש אוטובוסים אני יכול להגיע לכל מקום. הדרך חזרה היא הבעיה העיקרית.

למעלה