מפגש פורום פסח 2006

hkatsman

New member
נכון

זה מה שאמרתי. יש פה כמה חברים שיהיו מופתעים אחרי שיראו אותך..... אחרי הכל בער שכבר הופיע בטלויזיה פעמים רבות...

THE WALL1

New member
אני אוכל להגיע

רק אם המפגש יהיה ב17/4 בגלל שביום הזה אני כבר בת"א ואני גרה מאוד רחוק... אם יהיה מפגש ולא יצא לי להגיע אז.. תהנו :)

vegetable man

New member
שוד ושבר

חזיז ורעם. זה אומר שנצטרך להיות חברותיים, ואולי אפילו להכיר אחד את השני ככה. אני לא יודע אם אני אעמוד בזה. ואיך אפשר בלי הדיוידי החדש של גירסת הבמאי של pulse, או מה שזה לא יהיה? לדעתי מפגש במקום ביתי יותר עדיף, אם כי את לא חייבת לנדב את עצמך.

itaikuskus

New member
חוצמזה

שדיוידי זה דבר דיי קומפקטי, ככה שבמידת הצורך יתאפשר גם לארגן דיוידי לאירוע

avki

New member
אוקיי, אז השאלה היא

מי בעד לעשות את זה בסניף של השמו"ץ בראשל"צ, ומי בעד לעשות את זה אצל ציף בבית (אלא אם כן מישו אחר מנדב את הבית שלו...)?

חרטושה

New member
אתם יכולים לבוא אליי הביתה. הוא ריק

אני בחו"ל כנראה בתקופה הזו. אבל יש כאן את כל הציוד הנדרש. אתם יכולים להשתמש בו בתנאי שתעשו טובה ותעשו דוגיסיטר לכלבה שלי

Elinor BC

New member
בהנחה שאת לא צינית, P=

אבל אפשר בהחלט או אצל ציף(אני יכולה להביא אליך DVD) או בשמו"ץ!!!!! בואו נארגן בהקדםםםםםםםםםםםםםםם כדי שכמה שיותר יכולים לבוא!

חרטושה

New member
באמת שלא איכפת לי

בתנאי שלכם לא איכפת לנסוע עד חיפה
צריך מישהו שיפחיד את הגנבים.

holo

New member
יאללה נו! מיש שמצביע, משפיע!!

חוץ מזה שאני צריך לדעת כמו שיותר מוקדם בשביל לקבוע שם מתי אני יכול, ולתאם איתכם.

avki

New member
יאללה, אני פותח הודעה חדשה על זה

שהמפגש בשמוץ.

wommer

New member
מבחינת תאריכים

הועלו לפה, שניהם טובים מבחינתי לבנתיים. אממ אני אהבתי את השמוצ במפגש הקודם, אז אם נעשה את המפגש שם, עם דיוידי טוב וכל מיני, יהיה טוב ונחמד וסבבה, אולי איזה פיצה כשרה לפסח?
סתם סתם, יהיה נחמד לראות את כולם שוב, אז יאללה.

flowerboy69

New member
אתם מוזמנים אלי!!!

כבר דיברתי לא פעם על אירוע פלויד ענק...לצערי אחרי כל הזמן הזה עדיין לא התקנתי את הציוד והכל אבל בכל זאת...יש פה מערכת מכובדת(בבית השכור שלי) והרבה קטעי וידאו נדירים וקצת הופעות ככה שיהיה מעניין...אולי אני יצליח לארגן דברים יותר "כבדים" מהבית של ההורים שם הכל נמצא... בכל אופן-מי בעד שיצביע!

Elinor BC

New member
אז יאאלהההההההה מה קורההההההה

מה הוחלט ?! שמוץ בית ציף בית חרטושה בית פלאוור בוי בואו נחליט כבר ונסגור שיהיה מפגששששש שיהיה מספיק זמן לתכנן

אצלי אפשר להכניס

כ-20 -25 איש (כסאות אין לי מספיק, לצערי, אבל יש שטיחים). יש מספיק מקום (סלון גדול) גם לאנשים וגם לכיבוד (תה אנגלי אמיתי!). והבית הוא לפני שיפוצים, כך שלא אכפת לי אם יהיו נזקים קטנים. אבל אני יכולה רק ב-18.

למעלה