מפגש פורום פסח 2006

מפגש פורום פסח 2006

הועלה רעיון לערוך מפגש לחברי הפורום במהלך חופשת הפסח. המפגש יהיה פתוח לחברי הפורום המשתתפים בו באופן פעיל, בני כל הגילאים. לגבי תאריכים ומקומות נוחים - אתם מוזמנים להעלות את הצעותיכם, ונחליט לפי הנתונים המתאימים לרוב האנשים.

avki

New member
בקומונה ראינו ששני תאריכים הם

המתאימים ביותר: ה-11 (יום שלישי), וה-18 (יום שלישי הבא, ה' חול המועד). המפגש יתקיים בת"א, מקום הפגישה יהיה בעזריאלי, ומשם נחליט כבר מה עושים. אם למישהו יש רעיון יותר טוב, שאפשר לתכנן וליישם בפרק הזמן הקצר שנשאר (היום אנחנו בכבר ב-4), שיציע, ויועלה לדיון. כמובן שמוזמנים בעיקר אנשים שעוד לא היו במפגשים, אנשים חדשים בפורום, ובעיקר בעיקר הפעילים המבוגרים יותר, שנוכחכותם בפורום מבורכת, אבל המצאותם במפגשים דלה יחסית. אז ככה, מי שבעד ה-11 שיצביע
מי שבעד ה-18 שיצביע
מקווה שלא שכחתי כלום, הערות והצעות לגיוון ושינוי תשרשרו כאן.

אם אנחנו רוצים שיבואו גם "מבוגרים"

נצטרך לערוך את המפגש במקום אחר, ולא בעזריאלי, להערכתי. אשמח לשמוע הצעות נוספות, לגבי מקום וזמן.

holo

New member
אני יכול לארגן עוד מפגש בשומר הצעיר

אם תהיה הענות.

Elinor BC

New member
אורי אמר שאי אפשר. אם אתה יכול

זה יהיה נהדררררררררררררררררררררררררררררררר גללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל יואוווווווווו למה לא אמרת קודםםםםםםםםםםםםםםםםם תנסהההההההההההההההההההההההההה לארגן מפגשששששששששששששששששש כזה אני בטוחה שאנשים יסכימו

oribarak

New member
אורי אמר שאורי לא יוכל

כי פרשתי משם וכל זה אבל אם גל יוכל זה יהיה טוב

Shakty

New member
אגב אם אתם רוצים שהמבוגרים ישתתפו

אז בימים\שעות אקס-עבודתיות בבקשה.

Elinor BC

New member
../images/Emo197.gif אם כי אני באמת בעד

שהמבוגרים יהיו, ובכלל רעיון יותר טוב מעזריאלי.. השאלה אם זה יתבצע בזמן כל כך קצר, אירגון משמעותי כמו בשומר הצעיר בראשון אז.. אם לא. אני אשמח למפגש רגיל עם חברים בגג עזריאלי. ב11..

hkatsman

New member
אני לא

בגלל שאתה תפחד להראות ברבים את פרצופך האמיתי. ולא יהיה לי עם מי לבוא

למעלה