מפגש מעריצים!

Rob Van Dam1

New member
כי דורי אמר ועוד אחת מההפקה אמרה לי

בפרטי שהיא קוראת הודעות פה בפורום וגם דורי אמר במפגש מעריצים...ויש מצב שעוד כמה..אבי לא נראה לי כי מישהו שאל במפגש מעריצים :אבי אתה יודע מחשבים טוב במציאות? ואז אבי ענה:אני אגיד לך את האמת אני יודע רק 3 כפתורים...1.אנטר 2.אסקיי...3.קטרל
הוא קרע את כולם שם...

Rob Van Dam1

New member
אם באמת בע"ה זה ייצא לפועל הרעיון

אז זה יהיה הכי טוב שיביאו אולי שחקן או 2 או כמה שרוצים לבוא לשם כי במפגש מעריצים לא היה מקום לזוז וגם כל הקטנים משגעים לשחקנים את המוח עם חתימות וכאן זה יהיה אינטימי לא נשתגע שנראה את השחקנים ונתנפל עליהם..וזה יהיה נורמלי שנוכל לדבר כמו שצריך...בן באמת בוא נעשה עם זה משהו

אממ...

זה באמת ישגע את השחקנים...בכל זאת יש הרבה ילדים בפורום תפוז וכל ילד שסתם ייכנס לאתר ויראה את זה יתחיל לשאול על זה...בכל זאת נראה לי שאפשר לארגן את זה כי יש פה איזה 40-50 ילדים רציניים (מעל גיל 12 לפחות...חחח) שכן משקיעים וכותבים בפורום ותורמים אז אותם ילדים אולי יישתתפו במפגש מעריצים (אם בכלל יהיה) נ.ב: גם אני תומך שהילי תבוא חחח:p

Rob Van Dam1

New member
באמת יש כאן כמה רציניים שאני כבר

חושב עליהם בראש... ולא נכנסים ילדים..פשוט לא נפרסם את זה בפורום ערוץ הילדים כי כל התינוקות יבואו ויתנפלו עליהם כאילו אין מחר... פשוט נעשה את זה דיי דיסקרטי בפורום כך שלא כל תינוק יידע סתם ויבוא.. זה של הפורום האישי במקרה אם בע"ה השחקנים יבואו זה יהיה עוד יותר טוב אבל חוץ מזה מי בכלל מכיר אותנו משם?

Rob Van Dam1

New member
אין לי בעיה לנסות לשאול את דרור

אבל בואו קודם נעשה עם זה משהו...אם באמת נארגן מפגש רציני שהוא יהיה על בטוח אז אין לי בעיה בכלל לעשות זאת

Rob Van Dam1

New member
בעיקרון מנהל הפורום אמור להרים את

המפגש אבל אין לי בעיה לקחת חלק בזה...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifצודק...

נקווה שאני אוכל לבקש שהשחקנים יבואו ושלא יודיעו על זה בפורום של ערוץ הילדים או בטלוויזיה.. שיהייה מן מפגש פנימי כזה לפורום בתפוז

חחח

וואלה אתה אחלה מנהל...:p יצא לך כבר לפגוש את השחקנים?! וכמה הודעות אתה צריך לשלוח כדי שהשם שלך יהיה בכיתוב אדום?!

Rob Van Dam1

New member
זה לא כמה הודעות שאתה צריך לשלוח

אתה פשוט צריך להיות מבין בפורום ומשקיע...נניח סופר צ'ולי הלא זאת ליהי היא אדומה כי היא משקיעה בפורום ומבינה ידע בתחום..אם אתה תהיה כך וכל אחד אחר ובן יראה בנכון להאדים אותו הוא יעשה זאת

תראה...

אני דיי מבין בסדרה...שם לב לפרטים הקטנים חחח אם יש לך טיפים לתת לי איך להשקיע (יעני בכיוון של חידונים או משהו כזה) אני אשמח:):p

morani8

New member
איזה כיף לך!

מחכה לתמונות... דני קורא פה?!??!!??!
דני... מה המצב?? למה אתה לא מגיב? אנחנו לא נושכים! טוב אולי קצת...

Rob Van Dam1

New member
הוא אמר לפעמים..וזה לא בטוח בכלל

יכול להיות שהוא סתם מבלף שכאילו הוא קורא למרות שאני מאמין..

למעלה