Rob Van Dam1
New member
מפגש מעריצים!../images/Emo124.gif
היום בסופו של דבר הצלחתי להשיג את הכרטיס למפגש בזכות דרור אשכנזי המלך מלך מלך!!!! וגם בזכות גיורא חמיצר המלך! קודם כל נסעתי באוטובוס לעזריאלי(שנה עד שהאוטובוס הגיע אבל לא התייאשתי) וחשבתי שאני יגיע לא בזמן ויאכל אותה... בסופו של דבר הקדמתי ב20 דקות...וחכיתי לדרור...אז אני רואה פתאום את גיורא אז אמרתי לו:ריספקט על הסידרה
... אחר כך ראיתי מישהו שלייד גיורא קורא לי ולא ידעתי מי זה אז הלכתי והוא שאל אותי אם אני דור ואמרתי שכן והוא אמר לי שאנחנו ניכנס עוד כמה זמן שייגמר הלחץ(ילדים נדחפו ושעה עד שהכניסו ילדים) אז גיורא נתן לי את הכרטיס הלכתי לחכות בתור שנה...בסוף להפתעתי ראיתי את גיורא ודרור עומדים להיכנס ודרור אמר לי לבוא איתו והוא יכניס אותו לפני כולם..היו קצת בעיות עם השומר אבל בסוף הכול הסתדר..נכנסו...הוא הציג אותי והציג לי את גיורא(שכבר הכרתי) את העורכת אני חושב...ואת אישתו של גיורא...בסופו של דבר שניכנסו אני הולך לשורה הראשונה ואת מי אני רואה?!??!תובל שפיר...הוא מאוד נמוך במציאות אבל הוא חמוד...בכל מקרה התיישבתי וכל הילדים ניכנסו פתאום אישה אחת עלתה לבמה ואמרה שעכשיו נראה את פרק 31 ואחרי הפרק השחקנים ייכנסו...עד שהפרק התחיל היה "בפרקים הקודמים" של כמעט חצי מהעונה הראשונה וזה היה דיי מעצבן..בכל מקרה אז היה שיר..אחרי השיר היה מין פרומו כזה ואז שוב שיר רררר..בכל מקרה אחרי השיר התחיל הפרק..כולם היו מרותקים וראו אותו ממש בעיון...נ.ב היה אחלה פרק!! אחרי הפרק נכנסו השחקנים קצת הם דיברו,שאלנו שאלות ואח"כ הם באו לקהל והצטלמו ונתנו חתימות...אח"כ הם עלו לבמה וידידה והילי באו(הם לא היו מהתחלה כי הם היו בצילומים) ואז שהם הגיעו הם עלו ושאלנו שוב שאלות...נ.ב דני לשמן אמר שהוא קורא מדיי פעם בפורום שלנו בתפוז אז תרשמו רק דברים טובים
...ואז הילי וידידה חילקו חתימות והצטלמו..אני בסופו של דבר הצלחתי להביא להילי את המתנה שקניתי לה+מכתב...היא אמרה לי תודה ונישקה אותי עם המון רוק
..סתם הייתה אחלה נשיקה וחיבוק..מיכאל לחץ לי יד כנ"ל לגביי אבי...אח"כ יצאתי משם וכל מי שהלך קיבל שקית של הוט שבתוכה יומן השמינייה,מערכת שעות,מדבקות,מדבקה לחדר,חתימות של כולם,דיסק של השיר מול כל העולם,עט של השמינייה וזהו...זה מאוד מכובד ויפה מצידם להביא את זה...בכל מקרה הלכתי לתחנת אוטובוס..אחרי חצי שעה הבנתי שאני לא בתחנה הנכונה ואז עברתי וחיכיתי 10 דקות עד שהגיע האוטובוס לבית שלי...אז הוא הגיע עליתי...נרדמתי קצת בדרך
..ואז אחרי שעה הגעתי הביתה מאושר ושמח ועכשיו אני כותב לכם את החוויות שלי מכאן..דרור וגיורא אתם פשוט מלכים לא מהעולם הזה!! תודה לשניכם! היה לי היום הכי כיפי בעולם!! וזהו..סוף... נ.ב הפסדתי את הפרק האחרון של טלנובלה בעמ באסה
..אני יראה בVOD לא משנה..היה שווה להיות במפגש הכ"כ כיפי הזה ולהפסיד...
היום בסופו של דבר הצלחתי להשיג את הכרטיס למפגש בזכות דרור אשכנזי המלך מלך מלך!!!! וגם בזכות גיורא חמיצר המלך! קודם כל נסעתי באוטובוס לעזריאלי(שנה עד שהאוטובוס הגיע אבל לא התייאשתי) וחשבתי שאני יגיע לא בזמן ויאכל אותה... בסופו של דבר הקדמתי ב20 דקות...וחכיתי לדרור...אז אני רואה פתאום את גיורא אז אמרתי לו:ריספקט על הסידרה