מפגש מעריצים!

Rob Van Dam1

New member
הכרתי את דרור דרך תפוז

מאז שהוא נרשם התחלנו לדבר והתחלנו להיות מעיין ידידים אז דיברתי איתו לגביי המפגש והוא אמר לי שהוא יכול להכניס אותי אם אני רוצה אז הוא אמר שאני יפגוש אותו בעזריאלי ושאני יגיד לו עם איזה צבע חולצה אני אהיה ובעזריאלי שהוא ייראה אותי הוא יתן לי את הכרטיס..

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifשמח שנהנת../images/Emo13.gif

חבל שלא יכלתי לבוא
בפעם הבאה שיהייה מפגש מעריצים אני מקווה מאוד שאני אוכל לבוא

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבגלל שהיה לי היום תור

אצל רופא שיניים
מקום מגורים זה ממש לא בעיה יש תחנת רכבת 5 דקות מהבית שלי...

Rob Van Dam1

New member
וואי גם לי היה אמור להיות היום תור

לרופא שיניים אבל ביטלתי והלכתי למפגש..

שאלה חשובה!!

תראו... אני יודעת שיש קומונה ללירון לב, מיקי ויהודית (מרצים לדירה) ועוד הרבה... ונגיד הקומונה של לירון לב עושה מפגש אז הוא גם בא... אז רציתי לשאול... אם נעשה מפגש של הפורום נוכל לגרום לכך שאחד השחקנים יבואו?

Rob Van Dam1

New member
קודם כל אני בעד מפגש פורום

אבל זה כרגע לא ממש אפשרי להביא שחקנים למפגש.. אני יודע שבמפגש של פורום טלנובלה בע"מ בא התסריטאי דרור נובלמן ועידן גל (יעקוביאן..דודה) יכול להיות שאולי אם ננסה לעשות את זה דרור יצליח להפתיע אותנו אם הוא גם יבוא

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאם יהייה מפגש

והוא יהייה מאורגן והרבה יוכלו אז אני אנסה לסדר ששחקנים יבואו

יש!!! =]] חח...

חבל שלא עשינו מפגש עד עכשיו כי עוד מעט מתחילים הלימודים ויהיה ממש קשה לארגן יום שהרבה יוכלו לבוא.. =/

אתה מתכוון בסוכות?!

ודרך אגב אתה מנהל גם קומונה של השמינייה? כי חיפשתי השמינייה בקומונות ומכמסתי לאחת שראיתי שאתה מנהל בה ושצריך אישור מהמנהל כדי להכנס (אהמ אהמ)

Rob Van Dam1

New member
הוא לא מנהל קומונה של השמינייה..

זה אחד שהכינוי שלו זה בר באנגלית גמאני לפעמים מתבלבל בין 2 הכינויים

Rob Van Dam1

New member
שחקנים?יש מצב להילי????

טוב יאאלה תציעו זמנים תוך שבוע יש מפגש חחחח סתם...אבל בואו באמת נציע רעיונות ונעשה עם זה משהו..

למעלה