מפגש חברי פורום 9/6/2012

CraftingTime

New member
חחחח, מאמי אני לא מתחבאת אחרי ...

כינויים מסויימים פשוט יש לי שני בלוגים ובמקרה אני בשם הזה , אבל אני לא צריכה להתדיק את עצמי בפנייך או בפני מישהו אחר, אני לא משנה את המילים שלי, אני לא באתי בגישה זדונית כלפייך אני פשוט רוצה שתרדו מחנה כי היא לא עשתה שום דבר רע לאף אחד מכן,ולי זה מציק שאתן כל הזמן יורדות עליה ועל שיטות הניהול שלה,והיא לא מקבלת צאנס פייר וזה לא נעים בשביל האנרגיה בפורום,על מה בעצם אתן כועסות ? אני אשמח לשמוע את האמת ולא את מה שאתן חושבות שהיא האמת...שחנה מנהלת ?שהיא נהייתה מנהלת כשיש לפניה שיכלו להיות ? בואו נתקן את האנרגיה הזו בפורום וננסה להיות חברים ולא להיכנס אחת בשנייה, לכולם מגיע הזדמנות לא ?

TatyBar

New member
נעמי את תמימה לחלוטין או לא?

אין לי מושג כמה טוב או רע חנה עושה בחייה הפרטיים או הציבוריים או הווירטואליים.
אף אחד לא ״יורד״ עליה בגלל שהיא עשתה לו רע.
אף אחד גם לא יורד עליה. בכלל.
אבל אולי צריך לומר את המובן מאליו שאולי את גם לא מבינה.
למרות שנדמה לי שכבר אמרתי את זה. בדיוק את זה. בעבר הלא כל כך רחוק...
ניהול הוא שיטה סדורה. ניהול הוא לא משהו שעושים כתחביב כי את חושבת שאת נחמדה או חברותית.
ניהול הוא לא משהו שנותנים לו צ׳אנס כי את מחבבת מישהו או כי הוא חבר שלך.
מה הקשר בכלל?
כדי לנהל או להיות משקיף או מודרטור, נדרשות יכולות.
מה שנראה כאן, מרגע מינויה כמנהלת הפורום הזה, הוא היעדר כל רמז ליכולת ניהול. לא ליכולת. וגם לא לניהול.
יש פה התחזות למי שרוצה להיות מנהל. מטעמים שלא רלוונטיים כרגע.
יכולות ניהול או ניהול שיטתי וראוי ומובנה, אין פה.
זה לא קשור לזה שהיא נחמדה.
הרבה מנהלים שפגשתי בחיי, לא היו נחמדים בכלל. ולא חברותיים. אבל היו מנהלים בחסד. כי ידעו לנהל. לא לארגן ילדים בריכוז. שגם זה לא נראה שנעשה פה בכלל...
הפורום הזה היה משהו נחמד פעם.
הוא כבר לא.
הוא מקום משעמם של איש אחד. וחצי.

חנהר

New member
אוקי, אם את מוצאת את הפורום למשמעם

מדוע אינך עוזבת אותו?

yaelli10

New member
תיקון נוסף

אינני שופטת אנשים שאינני מכירה. העברת ביקורת זהו שם פועל שונה לחלוטין.
עכשיו את מוזמנת לפתוח שם משתמש נוסף על הכמה שיש לך. זה משעמום?

ayala26

New member
אבל יעלי,גם לך יש כמה כינויים

ואת יודעת טוב מאוד שכינויים מרובים לא בהכרח מעידים על שעמום. לפעמים הם מעידים על כך שהמשתמש רוצה פרטיות בחלק מהדברים שהוא שיתף בפורומים אחרים כדי שלא יחפשו עליו דברים..
כך שאני לא מבינה את העקיצות המזלזלות האלו,למה הן תורמות ואיך הן עוזרות לך לחדד את ההבדל בין ביקורת להשמצה. זה פשוט מבלבל.

yaelli10

New member
בהווה יש לי שם משתמש אחד איתו אני משתמשת

אני בהחלט לא יודעת מה הסיבה שירדתי לרמה הרדודה הזאת...... את צודקת. אני לא מוצאת כאן שום השמצה מהצד שלי. זהו זלזול של זאת שהכינוי שלה מואדם. היא לא משתמשת בכינוי המואדם בכוונה תחילה לדעתי ולא למען הנוחות.

numkimhi

New member
ושוב....

אני לא הולכת להצדיק את עצמי בפנייך וכמובן גם למה בשתמשתי בכינוי ההוא ולא זה האדום
אין לי מה להסתיר או מאחורי הכינוי להסתתר...אני עומדת מאחורי כל מה שאמרתי ואני לא מרגישנ עלובה כי ניסתי להגן על חברתי שהיא גם מנהלת, אני עדיין חושבת שעברתן את כל הגבול באיך שאתן מדברות או מתנהלות כנגדה,ולא אין לי שום דבר כנגדך אבל כנראה שהרגשת שאני תוקפת אותך והחלטת לצאת כנגדי...מה שאומר לי שאולי יש צדק במה שאמרתי כי רק בן אדם שיודע שזה נכון תוקף בחזרה...ויעלי אותך אני מכירה המון זמן ולא ציפתי ממך להתנהלות כזו...

חנהר

New member
את לא צודקת

ישנם הרבה פורומים בתפוז שהסחבקיה שם פורחת ומאוד נעים להיכנס לפורומים אלו ולהשתתף בהם, כי ההרגשה שאף אחד לא יתקוף/יעקוץ אותך אינה קיימת שם.
הסחבקיה היא לא רק שלי היא של כל מי שרוצה להשתתף בה, במידה ואת לא מעוניינת בסחבקיה את מוזמנת לשתתף בפורומים אחרים שאוירה חברותית אינה חלק ממנה, אני מניחה שזה מה שמתאים לך.

זה שאנחנו סקרנים לראות מי עומד מאחורי הכינוי זהו עסק פרטי שלנו, אף אחד לא מכריח אותך להשתתף אלא להיפך מברך כל מי שרוצה להשתתף ואם לא השתתפת לא קרה שום דבר הפורום ממשיך להיות פעיל ולפרוח.
אגב ,הטוקו, מכין מאכלים טעימים ביותר, כך שלפי דעתי הוא לא זניח בכלל!

על איזה חוסר מיקצועיות את מדברת, על זה שלא שיניתי את תאריך המפגש בתוכן ההודעה? לזה את קוראת חוסר מקצועיות? את רוצה לומר לי שמעולם לא עשית טעות כתיב, ומעולם לא השתמש באפשרות הקופי פייסט?
תהיי קצת יותר עניינית ותתני הערות יותר קונקרטיות.

פעם אחרונה שבדקתי אני עושה עבודה מצויינת בפורום הזה ומרימה אותו לרמות ולצבעים שונים ומשונים שכיף לקרוא ולהיות בו ועל כך יכולים להעיד החברים שרמת הדיונים פה לא צורמת להם אלא להיפך.

בפרטי ניסית לומר לי כיצד אני צריכה לנהל את הפורום ואילו תכנים אני אמורה להעלות בפורום, זה ממש לא לעניין, אני אכתוב ויעלה בפורום מה שנראה לי, את מוזמנת להעלות כל נושא שמעניין אותך.

אני בטוחה (!!) ש copy paste

זה לא בדיוק הדרך הכי יעילה או מקצועית לכתיבת משהו חדש. אבל אם הלקוח המשלם מוכן לקבל מוצר שמועתק מהמוצר הקודם שהוא משלם כדי לשנות - אז קטונתי.

ההערה שלי על מקצועיות היתה נטו לעניין ה copy paste בכתיבה, ולא לעניין ניהול הפורום.

גם הפוסט שלי שנמחק (זה שכל תכנו היה כותרת [FAIL]) היה לעניין הcopy paste בכתיבה מקצועית מכל סוג שהוא ומשום מה הוא נורא נורא פגע במנהלת הנכבדה ולא התאים לרוח הפורום. ולא - אני לא נכנסת לדיונים בניהול הפורום - קצת כבוד עוד יש לי.

מי שרואה בפוסט שעוד לא נמחק או ב fail הערה לתפקוד בניהול הפורום - כנראה יודע על מה הוא מדבר - אבל את זה לא אני אמרתי.

אבל כנראה שמה שנראה פתטי, נשמע פתטי והולך עקום - הוא באמת פתטי ועקום...

יאללה ביי.

CraftingTime

New member
אם את שואלת אותי...מה שבטוח את לא..

הראייה שלך די עקומה לגבי החיים והשליליות שלך לא תגיע לשום מקום טוב, את צריכה קצת לרדת מבית העץ שבנית לך שם למעלה ולהתחיל להתנהג בצורה יותר נחמדה כלפי אחרים, אני מקווה לטובתך שאת לא ככה כל הזמן...כי זה רק יביא אותך למבוא סתום!

מבוא לא יכול להיות סתום

ואני אף פעם לא דורשת מאחרים מעבר למה שאני דורשת מעצמי. ואני לא עושה הנחות. ועדיין - הערה על מקצועיות בכתיבה מקצועית (בין אם זה ספר, תכנה או כל דבר אחר) אינה ביקורת אישית כלפי אף אחד.

ושוב - אם את רואה במה שכתבתי ביקורת על ניהול הפורום או ביקורת אישית כלפי מישהו ספציפי - אזי נשוא הביקורת הוא בעינייך ראוי לביקורת... לפעמים סיגר הוא רק סיגר...

ואני אמשיך לא לכתוב ביקורת על ניהול הפורום גם בפוסט הזה.
Pech

AshkA_

New member
"מהרו אם ברצונכם לקבל עדכונים מהפורום"

מה זה בדיוק אומר? מה צריך לעשות?

חנהר

New member
רק להיות חברים בפורום

ברגע שאת חברה תקבלי אוטומטית עדכונים על מפגש הקרב למשל.

חנהר

New member
למה את מתכוונת מועדון חברים סגור?

ההזמנה פתוחה לכל גולשי הפורום.

למעלה