את לא צודקת
ישנם הרבה פורומים בתפוז שהסחבקיה שם פורחת ומאוד נעים להיכנס לפורומים אלו ולהשתתף בהם, כי ההרגשה שאף אחד לא יתקוף/יעקוץ אותך אינה קיימת שם.
הסחבקיה היא לא רק שלי היא של כל מי שרוצה להשתתף בה, במידה ואת לא מעוניינת בסחבקיה את מוזמנת לשתתף בפורומים אחרים שאוירה חברותית אינה חלק ממנה, אני מניחה שזה מה שמתאים לך.
זה שאנחנו סקרנים לראות מי עומד מאחורי הכינוי זהו עסק פרטי שלנו, אף אחד לא מכריח אותך להשתתף אלא להיפך מברך כל מי שרוצה להשתתף ואם לא השתתפת לא קרה שום דבר הפורום ממשיך להיות פעיל ולפרוח.
אגב ,הטוקו, מכין מאכלים טעימים ביותר, כך שלפי דעתי הוא לא זניח בכלל!
על איזה חוסר מיקצועיות את מדברת, על זה שלא שיניתי את תאריך המפגש בתוכן ההודעה? לזה את קוראת חוסר מקצועיות? את רוצה לומר לי שמעולם לא עשית טעות כתיב, ומעולם לא השתמש באפשרות הקופי פייסט?
תהיי קצת יותר עניינית ותתני הערות יותר קונקרטיות.
פעם אחרונה שבדקתי אני עושה עבודה מצויינת בפורום הזה ומרימה אותו לרמות ולצבעים שונים ומשונים שכיף לקרוא ולהיות בו ועל כך יכולים להעיד החברים שרמת הדיונים פה לא צורמת להם אלא להיפך.
בפרטי ניסית לומר לי כיצד אני צריכה לנהל את הפורום ואילו תכנים אני אמורה להעלות בפורום, זה ממש לא לעניין, אני אכתוב ויעלה בפורום מה שנראה לי, את מוזמנת להעלות כל נושא שמעניין אותך.