מפגש חברי פורום 9/6/2012

CraftingTime

New member

חברה אתם איבדתם חוש כיוון , אני לא מבינה מה אתם רוצים מחנה ומהניהול שלה, היא מהרגע שהתחילה אתם רק עוקצים אותם ולאתם אני מתכוונת לכמה אנשים מסויימים שיודעים מי הם, הבחורה רק מנסה לחבר בין כולם ולנהל בצורה נעימה את הפורום ומי שלא עושה פה נעים זה אתם שכל הזמן באים בשליליות שלכם כלפייה. אני מציעה לכם הצעה מאוד נדיבה...אם לא מתאים לכם לכו לפורום אחר!!! כי חנה הולכת להישאר המנהלת ולדעתי היא עושה עבודה ניפלאה ואין שום דבר רע ב"סחבקייה". זה טוב וזה חיובי וזה כיף!

תתחילו להירגע ולהפסיק להשמיץ אותה בכל דבר שהיא אומרת,אתם גורמים לאנשים לברוח מהפורום רק בגלל כל הרעל שאתם יורקים לכל כיוון, אז או שתשנו גישה ותתחילו לרדת מהגב שלה או עדיף שתעברו למקום אחר בו תוכלו לירות רעל אחד על השני, כי פה זה מקום של חיובי ושמח ולא של העלבות ולא נעימיות.

smaak

New member
מה זה חיובי..

ההודעה שלך הכי חיובית.

יש כאן אנשים שנמצאים בהולנד וגם בפורום עוד בזמן שחנה היתה בשא"ש.
יש כאן אנשים שברגע שהעירו לחנה על דברים כאלה ואחרים נחסמו בלי סיבה, או שהועברו מהצבע האדום שעיטר אותם..
ויש כאן אנשים שניסו להעיר לה באופן פרטי, והיא התעלמה.

CraftingTime

New member
לעומת מה שאתן רושמות כלפייה ...

אז כן אני חיובית...לפחות אני לא משמיצה כל שניה את הניהול שלה, ונכון יש כאן אנשים לפני חנה אבל ההנהלה בחרה אותה אז למה לא לתת לה קרדיט ולנסות לעזור לה ? למה כל הזמן לבוא נגדה? היא לא עשתה שום דבר רע כלפי אף אחד,די כבר תנו לפחות לנסות את הניהול , עד עכשיו נוכחתי לראות שהיא עושה עבודה ניפלאה!!! אבל כל פעם שאתן יורדות עליה זה מבאס ומוריד את החשק לחזור לפורום, אז כן אני חיובית ולפחות אני מנסה לתת לאחרים צאנס...אבל מה את בדיוק עושה בשביל שזה יצליח?

smaak

New member
בואי נאמר

שיש דברים שאני יודעת, ואת לא. ואני לא כותבת את זה בשביל להיות לא-חיובית. אין לי שום דבר נגדך אז אין צורך להתבאס.

CraftingTime

New member
אני יודעת..

אבל בואי נגיד שיש דברים שגם אני יודעת ואת לא... וגם לי אין שום דבר נגדך, אני פשוט כואבת על איך הדברים מתגלגלים פה, זה לדעתי פורום מקסים שכולם צריכים לקחת בפרפוציות נכונות, אף אחד הוא לא מושלם,ולפעמים אנחנו עושים טעויות וגם אנחנו בוחרים ללמוד מהם או בוחרים שלא, מה שאני אומרת חנה היא מנהלת חדשה ונכון שהיו פה אנשים שנים לפניה אבל מערכת הפורמים של תפוז בחרה לתת לה את התפקיד על בסיס מסויים,ואנחנו צריכים לתת לה את הכבוד בתור בת אדם לפני הכל כי זה הדבר הנכון לעשות ולתת לה צאנס לעשות משהו נחמד עם הפורום הזה, אני מכירה את חנה באופן אישי כחברה טובה שלה אני יכולה לומר לך שהיא אחד האנשים הכי מקסימים והכי רגישים שאני מכירה, היא סך הכל רוצה הזדמנות שווה, לא מגיע לה ? ואם זה את היית מנהלת הייתי עושה אותו דבר ואומרת אותו דבר גם בלי להכיר אותך כי לדעתי לכל אחד מגיע חלון הזדמניות שווה! אני בטוחה שגם את בחורה מקסימה ואני לא מכירה אותך,אבל באמת תנסי לתת לה הזדמנות ובואו נפתח דף חדש? האם זה אפשרי ?

yaelli10

New member
ביקורת זו לא השמצה

ואין כאן שום התנהלות של עדר. ניהול פורום דורש קצת יותר עומק ועניין, מה שלא קיים כאן.
ואכן זו בחירה אישית של כל מי שגולש וקורא את ההודעות השטחיות כאן.
קצת הגזמת עם התיאורים שלך והמשפטים שלך יצאו מכל פרופורציה. אף אחד כאן לא עושה "עליהום" על המנהלת כאן. התחושה הכללית היא שמשהו כאן (בהנהלת תפוז) בהחלט התפספס.

CraftingTime

New member

אני לא מתכוונת לענות לך על ההודעה הזו.... אני עומדת מאחורי המילים שלי !

yaelli10

New member
באמת יותר עדיף

גם ככה לא כל כך רציתי לרדת לרמה הרדודה הזאת שלך.

CraftingTime

New member
חחחחח, סליחה פשוט הצחקת אותי

יום מעולה לך יקירה אני מאחלת לך שיום אחד תסכלי במראה ותוכלי לומר רק מילים יפות וחיוביות ולא תשפטי אנשים אחרים ! אבל שיהיה לך לבריאות כי כל אחד והאופי שלו ולשמחתי אני לא צריכה לחיות עם האופי שלך
אותי זה לא מפחיד המניפולציות שאת עושה כאן בפורום בשביל שחנה תרד מהניהול...
שיהיה יום טוב

TatyBar

New member
לא מסכימה

אני מאחלת לה שכשהיא תסתכל במראה, היא תאמר את המלים האמיתיות. שלפעמים הן לא יפות או נעימות. אבל שתדע להיות כנה.
לאמר רק מלים יפות זה לא אמיתי. זה מזויף, צבוע, מתייפייף ומשעמם.
אני רואה גם דברים לא יפים.
כי הם קיימים.
ולשפוט אנשים זה חלק אינטגרלי מתקשורת. לפעמים זה מוצדק, לפעמים לא.
אבל לראות את העולם, או האחרים, או את עצמה בלי לשפוט ורק דרך משקפיים וורודים, זה מתכון לחיים מזוייפים ומבוזבזים.
אני מאחלת לה שתדע לראות את הדברים כמו שהם באמת.
גם אם הם לא יפים.
החיים הרבה יותר טובים כך.

TatyBar

New member
לא בטוחה שהבנתי. או שהבנת את..

זה היה בעד יעלי 10...
כי ממש לא הסכמתי עם מה שכתבת לה... אז תיקנתי את האיחול...
ואולי כן הבנת. והסכמת איתי שאנשים צריכים להיות אמיתיים וכנים...? ולא מזוייפים שרואים רק וורוד?
אבל אם הבנת ממני, שאני רומזת ל- מ ה שהיא תראה בראי, אז לא רמזתי לכלום. לא אמרתי ולא רמזתי ולא כלום.
איחלתי לה י כ ו ל ת להיות אמיתית וכנה.
פשוט תיקנתי את האיחול שלך.

CraftingTime

New member
אז יופי אנחנו על אותו הדף!

כי אולי אני לא בעד מה שהיא עושה או רושמת אבל אני באמת מאחלת לה מכל הלב את כל מה שרשמת לה , פשוט את כתבת את זה יותר נכון ממני
ולא אני לא צינית....

yaelli10

New member
האמת היא שאם באמת היית נכנסת בכינוי

המקורי שלך והאדום (lol) הייתי שוקלת את המשפט האחרון ברצינות. בעצם, עזבי, בזבוז אנרגיה על כלום.

yaelli10

New member
נעמי קמחי אדומה

ויש לה פיצול אישיות חמור. יש לה מספר כינויים נוספים.

yaelli10

New member
עוד משהו

הכינוי שהיא לא משתמשת בו כרגע הואדם לא מהסיבה שהיא מוסיפה או תורמת לפורום. היתה כאן אחת אחרת, מפלפפון הכינוי שלה אם אני זוכרת היטב, שהוסר ממנה הצבע האדום, ללא סיבה מוצדקת. והרי לך ניהול פורום למופת. אמרתי כבר, בזבוז זמן.

TatyBar

New member
את זה אני זוכרת יופי

וכבר אז שאלתי בתום, איך בדיוק מקבלים את האודם ולמה מסירים אותו ככה בלי הסברים.
הניהול המובנה והמסודר והשיטתי והמוסכם ניכר כבר אז.
בהיעדרו המופגן.

חנהר

New member
טעות בידיך

האדום הוסר והוחזר, זה שמלפפון בוחרת שלא לכתוב בפורום יותר עדיין לא אומר שהיא לא אדומה.

למעלה