מפגש חברי פורום 9/6/2012

חנהר

New member
מפגש חברי פורום 9/6/2012

שלום חברים ולאלה שעדיין לא הצטרפו להיות חברים בפורום אנא מהרו אם ברצונכם לקבל עדכונים מהפורום.

בתאריך המצויין מעלה מתוכנן מפגש חברי פורום.
הינכם מוזמנים לבראנץ' בחלונות האדומים שב-XXX למסעדת Kam_YIn.

מחיר ממוצע לאדם (ולא לכלב/חתול/סוס) 7 יורו.
המטבח הוא סורינמי.
כתובת: Warmoestraat 6, Amsterdam

שעת המפגש: 14:00.
תאריך: 12/05/2012.

מי שרוצה להביא בני זוג מוזמן.

Free Smile

New member
חברים בפורום ? זו איזושהי פעולה שיש לקחת?

אגב ההודעה מסתיימת בתאריך 12/5 , אני מצפה להערת "סליחה, שיקרתי".

בעת ניסיון ללחוץ על "לקבלת עדכונים יומיים מהפורום" זכיתי לDirectory Listing Denied

חנהר

New member
אני לא מכירה את האופציה

לקבל עדכונים יומיים, בדקתי בכל אופציות האדמיניסטרציה של הפורום ולא מצאתי אפשרות לעדכונים יומיים.
מוזר שאתה רואה את ההודעה הישנה, בדקתי שוב את האירוע החדש שהקמתי והוא מתחיל ב- 9/6 ומסתיים ב-9/6.
האם קיבלת תזכורת למייל על האירוע עכשיו שאתה חבר בפורום.

Free Smile

New member
ברווזים רבים עברו בנחל מאז ניהלתי פורום בתפוז

מה זה אומר להיות חבר בפורום ? בזמנו זה פשוט היה צירוף מילים שמצביע על משתמש שקורא וכותב בפורום, לא ברור לי אם גם זה עבר תהליך בירוקרטי במערכת הפורומים העדכנית.
לא קיבלתי שום תזכורת על ארוע, אז כנראה שכן יש מקום שבו עליי להירשם (Gemeentapuz?)
אגב את הערת ה12 למאי מצאתי בסוף הודעתך בראש שרשור חדש זה.

חנהר

New member
שיט טעות חמורה של מתכנתים

קופי פייס מהפוסט הקודם, נא להתעלם ולהתייחס רק לתאריך הקרב, 9/6 בשעה 14:00.
תזכורת לאירוע תקבל יומיים לפני למייל ובמסר האישי, עכשיו שאתה חבר בפורום, ניו, אר יו דה ואן?

יותר מדי חמורה

בנאדם שמתעסק עם מחשב וכתיבה של תכנות שבכלל משתמש בקופי-פייסט של משהו שנכתב קודם, לא עושה שום דבר מועיל מעבר להעתקה של מה שכתב זה שכתב לפניו... לא מחדש ולא מתקן שום דבר בתכנה...
מה התועלת בזה?
(די פדיחה בעיני שמתכנת אומר שזה משהו שקורה לו כל הזמן...)

לא היה יותר פשוט לשים לינק להודעה המקורית מלפני חודשיים?

חנהר

New member
ועכשיו עניינית

מתכנת טוב זה מתכנת שמתשמש בקוד קיים, אם הקוד טוב כמובן, כי להמציא את הגלגל מחדש לוקח זמן יקר שלקוח לא רוצה לשלם.
ההודעה הקודמת טובה, רציתי ליצור הודעה חדשה וזה מה שעשיתי.

ויוה לה קופי פייסט!

CraftingTime

New member
חנה אני לא מאמינה שהגבת לזה...

אין טעם להגיב לדברים כאלו, את יודעת מי את ומה את שווה בעבודה או מחוץ לה ואת לא צריכה להסביר את השיטות שלך או את דרכך לאף אחד,
ומי שלא נעים לו אם הניהול שלך יכול לכתוב לך במסר אישי ולא ברבים...

חנהר

New member
את צודקת

באמת זה היה מיותר, אבל היי תודה רבה על התמיכה
.

oranje boven

New member
לא, היא לא צודקת

ולו רק בגלל שאת לא עונה על מסרים, אפילו אם הם אדיבים ומבקשים לעזור.
אבל לא רק,
הפורום הזה הוא פתוח ומיועד לישראלים בהולנד בעיקר, הוא אמור לשמש במה להחלפת דיעות ונסיון אישי ואולי גם קצת לעזור ל"חדשים".
את הפכת אותו לסחבקיה פרטית שלך, שעיקר מטרתה היא לפגוש ישראלים שחיים פה ועדיף באמסטרדם, באיזה טוקו זניח.
בשביל זה יש פייסבוק או קהילה ישראלית.
חלב מוקצף ניסתה להעיר על חוסר המקצועיות בניהול הפורום הזה. ההערה שלה היתה במקום. גם לי מאד צורמת התנהלות ורמת הדיונים פה.
ניסיתי לעזור בפרטי, אבל אין עם מי לדבר.
WE

FalseFlat

New member
מה קורה איתכם תגידו לי ?

משעמם לכם ואין לכם על מה לריב ?
בחייאת אוראנייה אל תקבע עובדות
אתה יכול להביע דעה אישית שלך, שהמרחק שלה מהאובייקטיביות הוא לא ידוע
אני לא חבר של חנה וגם לא רוצה להיות אבל אתם מגזימים לגמרי עם הטון האישי בהודעות שלכם
לא טוב לכם פה ? תפתחו פורום משלכם ותעשו אותו יותר טוב, סבבה ?
ובדעה אישית: חנה נתנה לי כמה טיפים מנצחים וגם עוזרת חופשי לאנשים פה עם לינקים והפניות
והכל.
עשה לי טובה אני לא רוצה לריב ולפתח פה דיון על זה אבל תרדו ממנה חלאס. את 'רמת הדיונים שלכם'
אתם יכולים לקחת למקום אחר בינתיים היא מנהלת את הפורום מה לעשות באסה.

מי שמדרדר פה את הרמת הדיון הם אלה שפותחים הודעות עם מסרים עוקצניים שבאמת לא מוספים הרבה
אותי זה מעצבן. וזה באמת גורם לתחושה לא נעימה שאתה קורא את ההודעות. תשמרו את המרמור שלכם לעצמכם.

smaak

New member
אם יורשה לי (ויורשה לי, זה פורום פתוח)

חנהר מקבלת אש וביקורת ולא בפעם הראשונה,
ביקורת שלדעתי מוצדקת לחלוטין.

היא לא היתה מוצדקת לולא היא היתה טורחת להתייחס אל אותה ביקורת כשהובעה באופן פרטי ולא פומבי.
אבל כשהיא לא מתייחסת למסרים שנשלחים אליה, מאדימה ניקים שלא כתבו כאן או "זכו" לכבוד שייאפשר להם להיות מואדמים, נכנסת במי שלא מסכים איתה באופן אישי ולא בפעם הראשונה- זה הזוי.

הפורום הזה מנוהל כמו גן ילדים, ואם יש מרמור או חוסר שביעות רצון, אין שום סיבה לתת לזה להמשיך להתקיים.
הפורום הזה היה בית של לא מעט אנשים שהפסיקו לכתוב, או ממעטים לכתוב (אני למשל), או שלא מעוניינים לפתוח הודעות חדשות ונושאים לדיון.

אז כן, זו ביקורת מוצדקת, והגיע הזמן שתתמודד איתה כמו אדם בוגר, ולעניין. שינוי שם פורום מתרבות הולנד לישראלים בהולנד זו לא דרך התמודדות. שום דבר לא השתנה.

חנהר

New member
אני לא יודעת על איזה בית את מדברת

אך לפי הסטטיסטיקה מאז שהתחלתי לנהל את הפורום מספר התגובות בפורום עלה פי 5.

מגוון אנשים מקבלים תשובות עניניינות ועוזרות להגיע להחלטות משמעותיות בחיים, פורום זה הוא יותר מפורום של שיחות יומיומיות זהו פורום מייעץ.

אם יש מרמור או אי שביעות רצון כלפי משהו קונקרטי,ניתן להפנות אותו אליי במסר האישי ולא בפני כולם. כל עוד לא ניתנה ביקורת קונקרטית אני אישית לא רואה צורך מדוע מילות סרק צריכות להיכתב בפומבי.
זה מוציא את האווירה הכייפית שאני והחברים האחרים הצלחנו ליצור כאן בפורום, משהו שלא היה בעבר.

במידה ואין לך רצון לתת חלק חיובי, עוזר ונותן עבור החברים האחרים בפורום הזה, את מוזמנת לעזוב אותו בשקט ולכתוב בפורומים אחרים.

[FAIL] - ועכשיו אני מתכוונת!

ניסיתי לא להשתלח בך או בדרך שלך לנהל את הפורום. אבל את ממש ממש מתחננת.

smaak

New member
לצערך אני לא עוזבת כל כך מהר

ואני אכתוב מה שעולה ברוחי, גם אם זה לא מתאים לך. זה פורום פתוח.

אם קשה לך להתמודד, את מוזמנת לפתוח קומונה סגורה שבה את ורק את תוכלי לאשר חברים חדשים, והם יכתבו אך ורק דברים שנעים לך לקרוא.

חוסר מקצועיות? מה זה פה פורום ניתוחי מוח?

מדובר בפורום חצי חברתי חצי מקצועי, והודעה אחת על מפגש אינה מייצגת את הסחבקיות כביכול, היות ורוב ההודעות כאן ענייניות. ממש מצאתם פה על מה להתלונן, הודעה אחת מסכנה מתוך פורום שלם שעוסק בענייני היום יום בהולנד.

ומלבד זאת, יש חוקי ניהול נוקשים שאינני מכירה? גילדת מנהלי הפורום שמכתירה מנהלים? מה חוסר המקצעיות שאנחנו מדברים עליו? - רצון ליצור חיבורים חברתיים הוא הפשע המדובר? ממש לא ברור לי.

אם הערות נבזיות ועוקצניות נחשב כהתנהלות מקצועית, כמו חלק מחברי הפורום התורמים וה"מקצועיים" שראיתי כאן, אני אחיה בשלום עם חנה החפיפניקית.

גם לי צורמת רמת הדיונים. אני מתכוונת לשנות את זה בלהעלות את הרמה, ולא להיות נבזית ולהשתלח אישית באנשים. נסו ותהנו.

למעלה