מפגש הפיסגה

פאמקי

New member
עד שהתחלתי להתרגל

ל"אחות הגדולה", "המנהלת", "בוס"...
נו טוב, שיהיה מייקי. מתפשרת (ישששששששששששש, סוף סוף!)
.

טורטיתת

New member
אני לומדת "בוס" ../images/Emo93.gif ברח לי שוב ...

דרך-אגב מייקי אם זה וירטואלי ה-
אז מקבלת ומחבקת גם.

פאמקי

New member
כולי תקווה שתיפתחי

ותאפשרי לעצמך להנות גם מחיבוק אמיתי. את פשוט לא יודעת מה את מפסידה! בינתיים קחי וירטואלי
.

סיכומי מפגש ../images/Emo13.gif

היה ממש חוויה להכיר ולשמוע את הסיפרים השונים, זה מחזק ונותן כוח. וסוף סוף אפשר לקשר פנים למילים
אז המון המון תודה לכולן.!! ונתראה בהמשך....

אוהבים אותך בחזרה ../images/Emo24.gif

ותודה על הסדנה המתוקה! (כן פאמקי אפשר גם ב-ה׳) מצטערת שהיתה לי בעיית קשב (היפראקטיבית לא מאובחנת..לא שיש ספק...)

ji ji

New member
זו לא בעית קשב

פשוט היית מרוכזת בצחוק מאוד ספציפי מתי אני מקבלת עותק?

תודה לכולן../images/Emo9.gif

קודם כל המון תודות לבנות שעסקו בארגון. תודה רבה על ההשקעה. זה היה פשוט מושלם!!! אשתי ואני נהנינו מאד להכיר אתכן ולחבר פנים לשמות. משהו שחשוב לי לומר-היה לי ממש כיף לראות כמה שמחה, אמפתיה ותקווה היתה במפגש. לרגע היה נדמה לי שאני בפגישת מחזור או בפיקניק עם החברות למילואים או משהו כזה... זה בדיוק הנצחון הגדול של כולנו על כל טרול תועה שנכנס לכאן וחושב שיוכל לחרב לנו את המצברוח.... ליל מנוחה לכולן, אלפא ה
-מוקדש לכבשה וזוגתה...

kivsadoingmee

New member
אלפא...

כפרה עלייך!!!!!! לאיזה זיכרונות מתוקים את זורקת אותנו כל פעם עם האייקון הזה... תודה שזכרת... העלית לשתינו חיוך ענקי עכשיו על השפתיים ! היה כיף לאללה...

אשה 9

New member
תודה רבה לכולכן ../images/Emo140.gif

היה נעים וטעים ביותר, חזרנו עייפות אך מרוצות ואגב הרוטט עם האיש הכתום = (רק חבל שזה לא אשה) אז תודה גם לתפוז

כמה כייף

היה להגיע למרות כל החששות והלבטים לפגוש את כולכן ולהנות יחד תודה על ההכלה המדהימה שלכן ותודה לכל מי שהצחיק (והקליט) מחכה למפגש הבא

היה מ ד ה י ם! אני עדיין בהיי (ולא מהבירה ../images/Emo9.gif

עדיין נרגשת נפעמת ומוקסמת עדיין בתהליך הכלה ועיבוד של כל החוויות המדהימות שזכיתי לחוות היום אכן היה מושלם! מעל ומעבר למעל ומעבר! הארגון - מקצועי ומתוקתק עד הפרט הכי קטן המיקום - על זה נאמר: לוקיישן לוקיישן לוקיישן הנשים - מקסימות ומדהימות האוכל - טעים ומושקע הבידור - עדי אשכנזי - מאחורייך! לצחוק לצחוק לצחוק (מסתבר שאפשר) הסיפורים - מרתקים ומעודדים האוירה - קסומה חמימה נעימה אחוותית מחבקת מחזקת ועוצמתית! איזה כיף אדיר! תודה ענקית ליוזמות המפיקות והמארגנות: מיטל225 ציפור המדבר1 nuritpm טורטיתת אוקינוס1 ופאמקי אתן תותחיות ברמת על! ולכל הנשים המדהימות - היה לי כבוד ועונג גדול להכיר כל אחת ואחת מכן היה מרגש ומעורר תקווה לראות את זוגות היפות והאוהבות יש למה לשאוף! מחכה כבר למפגש הבא (פאמקי - למפגש הבא אני כבר אביא את רשימת הנוכחות)

a n a t i 3 3

New member
מי אמר ענת והילה ולא קיבל../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif

"וואו", ------------ ראיתן איך במילה אחת אני יכולה לסכם מפגש כזה ענק?! לא יודעת מה איתכן (בעצם כן יודעת), אנחנו נהנינו מאוד מאוד! להכיר ביום אחד כל כך הרבה בנות שאחת יותר מדהימה מהשנייה זה לא דבר מובן מאליו, לדעת שלכולן יש מכנה משותף שמאחד את כולנו למרות הבדלי הסטטוס, גיל (שמעתי שהיתה שם אחת בת
8), מיקום פיסי... (אפילו מהקריות הגיעו
) מכנה משותף שכולנו מחזיקות בגאווה, אותו דגל שאנו נושאות בראש מורם...
שמסמל את החירות של כל אחת ואחת לחיות עם האמת שלה,
להתמודד מול גלים של שנאה ואי קבלה
, החיוכים, הצחוק המקסים של יערה,
החיבור המדהים שהיה שם...
כל אלו ועוד הן אבני הדרך שיסללו לנו את ההמשך לעתיד יפה ומקבל יותר.
תודה לכן בנות, תודה אישית לכל אחת ואחת מכן על מי שאתן, המון תודה לצוות המארגנות... הצליח לכן
מחבקות בחזרה
ענת והילה

פאמקי

New member
נתי, התחשבו בך!../images/Emo8.gif

יש אישור להשאיר עם השם
. ויששש... חזרת לכתוב

בזוקה9

New member
קמתי עכשיו משנת צהריים.

היה ממש תענוג צרוף היום התמונה מוקדשת באהבה לכולן

מיטל225

New member
ועכשיו אחרי שהכל נגמר...

וחוזרים ללימודים, לעבודה, לשגרה... עצוב לחשוב, שלא יהיו עוד לילות מלאות בעבודות הכנה, שיחות טלפון, ומלא מחשבות על המפגש. אז קדימה לפני שנתבאס .... מתחילות לארגן את המפגש הבא???

למעלה