מפגש הפיסגה

מפגש הפיסגה

אז חזרנו הביתה עייפות ומרוצות תודה רבה על ארגון למופת על חברה נעימה ועל הכרויות חדשות מירית של זואי וזואי של מירית

ji ji

New member
מצטרפת

ותודה תודה תודה לכולן אוסף נשים מדהימות והיה פשוט נעים

טורטיתת

New member
JJ JJ

יש משהו שעוד לא עשית בחיים ורוצה לעשות ? תא'מת אני ספרתי גם את האצבעות ברגליים.... אוף כמה יש לי לעשות ולא עשיתי

ji ji

New member
יש עוד מלא דברים

יש לך משהו להציע עיד שאני אזכר באחד מהם?

מיטל225

New member
היה מושלם!

כיף להכיר נשים מקסימות כל כך! אין ספק שהשארתן בי חותם.. אני מרשה לעצמי לתת לכולנו- קבוצת המארגנות טפיחה על השכם ולאמר `שיחקנו אותה`.. ואתן נשים מקסימות- תודה על שיתוף הפעולה המדהים.. זה לא היה יכול להיום מושלם כל כך בלעדיכן!/tapuzforum/images/Emo13.gif וטלטל החדשה- אז אני באמת נוראית כל כך?/tapuzforum/images/Emo8.gif

hope246

New member
לך מגיעה תודה מיוחדת ואת יודעת על מה ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif|@

מיטל225

New member
hope תודה! ../images/Emo6.gif

תזכרי,היום זו היתה רק ההתחלה של משהו מופלא

מי? את? מה פתאום. חס וחלילה. להד"ם!

זו לא את, זו אני
חוץ מזה, אחרי מנחת הפיוס שהבאת לי היום...

טורטיתת

New member
../images/Emo96.gif -טלטל חדשה ישנה..

טלטל, את חייבת לי קפה לא קבלתי בסוף
אז סוכרית 1 תודה, רצוי עוגת שמרים קינמון אגוזים כזו ליד
....)

פאמקי

New member
נקודת מפנה1

אכן, היה נפלא. נשמח שתצטרפי. אז מתי אמרנו? חודש מהיום?

בלוז10

New member
היה מדהים וכיף

תודה למארנות למופת,הכרתי בנות מקסימות. ובסוף אפילו הצלחנו לראות את הסייח שלי בלוז תודה לכן

פאמקי

New member
הסייח המקסים שלך, בלוז!

לא ראיתן דבר כזה, כשראה אותה הוא עזב הכל, בא אליה, והניח את הראש על הכתף שלה! מדהים!

מיטל225

New member
בלוז...

את אשה מקסימה!!! היה כיף לבקר את הסייח, מקווה שעוד נראה אותו.

בלוז10

New member
תודה לכן כל כך ניהנתי

דקה אחרי שנכנסתי הביתה ,התקשרו עוד פעם מהעבודה והקפצו אותי עד לרגע זה ,אבל הייתי כל כך נרגשת מהמפגש עם הבנות,איך שאני בעבודה התחלתי להזכר באירועי אותו יום כיף ,ובכלל אחרי זה הבנות שבסכותן ראיתי את הסייח החתיך שלי לא היה אכפת לי. בטוח שאתם תבקרו אותו אין מצב שלו אתן בנות מקסימות ומדהימות עוד פעם תודה לכן

kivsadoingmee

New member
בלוז יקירתי ...

היה לי הזוי ונחמד לדבר איתך... מי היה מאמין ... חחחחחחח אני עדיין בסוג של שוֹק

פאמקי

New member
אני עדיין נרגשת...

היה מדהים! מזה זמן רב, מצאתי את עצמי מגמגמת, לא מוצאת מילים לנהל שיחות, כי נשים שאהבתי לקרוא, "לשמוע", ומולן להשמיע- הפכו למוחשיות. האהבה לקריאה, שמיעה, שיתוף... התחלפה באהבה אליכן- מוזר לא? אך מבחינתי מאוד הגיוני. בד"כ רואים ורק אח"כ מכירים ואוהבים. ואתכן כבר הכרתי, רק נשאר לראות ולאהוב. אז... אהבתי
היה לי מעניין, מרתק, ומרגש. ואיך אוכל בלי תודות- ציפור מדבר1- העשייה שלך נוכחת, גם אם לא נראית. את מקסימה! מיטל225- את "בולדוזרית" לא קטנה. אם אבקש לעצמי פרטנרית להפקה, את בהחלט הכתובת. אוקיינוס1- מה אומר שעוד לא אמרתי... כולך לב ונשמה! והמטבוחה... יאמי
. טורטית- מהעלאת הרעיון ועד הנייר האחרון לפח האשפה- היית שם, עשית, ולא עצרת לרגע. ומה אני אומרת לך תמיד?... אין עלייך! nuritpm- תודה על הכל! על הסדנא, על ההנחייה ועל הפתיחות. כולכן השקעתן מזמנכן, מליבכן ואף מכספכן, מבלי להניד עפעף. יכולת הנתינה שלכן ראויה להערכה. אתן מקסימות! ומה כל זה היה בלעדייכן, נשים מדהימות?! אם לא הייתן משתפות פעולה, אם לא הייתן משקיעות במטעמים, ומעל הכל, אם לא הייתן מתגברות על חששות אמיתיים... המפגש הזה לא היה שווה כלום! תודה. אוהבת את כולכן, מייקי.

טורטיתת

New member
../images/Emo51.gif לכולן... כולן...

מרגע שנולד רעיון המפגשון ועד שיוצא לפעול – יכולים היו לחלוף עידן ועידנים. גם המפגשון הצנוע שלנו היה משתרך עוד זמן רב לולא אתן לקחת חלק פעיל בו. מיותר לציין "שההנהלה" פאמקי, מיטל225, ציפור מדבר1, אוקינוס וקצת אני – טוב נו אין לי בררה אחר כך יביכו אותי ואני ...
עשו...קנו... תפסו...נסעו.... (אין פינת חמד ביער בן-שמן שלא חפרנו בו בשישי אחד כולנו ביחד) כתבו..תלו...(אין עמוד חשמל שלא תפסתי עליו) ניפחו...ויש עוד... אבל די אחר כך יגידו שאני חופרת! אז רוצה להודות לכולן כולן על תרומתכם על שיתוף הפעולה, לכל מי שקנתה, אפתה, סחבה, שיתפה, חיבקה בעצם לכל מי שהיתה, אני אישית עברתי חוויה מיוחדת במינה פעם ראשונה שהרגשתי שאני אני. מאחלת שנזכה לעוד ועוד מפגשים בעתיד הרחוק קרוב. nuritpm
- מצטערת אכלתי את הפרח היה טעים מאוד.

למעלה