מאוד מוזר לי לכתוב פה ... עכשיו ולקרוא ... כשאני יודעת איך כל אחת נשמעת ונראית... לא נורא.... זה הופך את הדברים ליותר מוחשיים אז אנחנו בהחלט רוצות לשבח את המארגנות על אירגון מפליא!!!! לא היה חסר כלום!!! והשילוט היה במקום!!! יישר כוח!!!! אז תמשיכו לחייך ... אוהבות כבשה ועיניים ירוקות
לקרוא לי כבשה (בלי כל השאר) אבל את חייבת לתקן אני לא אתה אני את ואני לא יודעת אם ה"מממממהההה" שלי יצליח לעצור את התנועה... מה שכן אל תשכחי לשים 4 וינקרים ... וללבוש אפוד זוהר...
נהנתי היום לבוא ולהכיר אותכן , אני מאלו שסעיקר קראו כאן ופחות כתבו , כי מסיבותי פחות הרגשתי נוח לכתוב אני מאימינה שבעקבות היום המצב ישתנה תודה רבה לכולכם על יום נפלא ושיהיה לכולנו שבוע טוב
תודה לכולכן על הזמן שנתתן, על האומץ לראות ולהראות, וסתם להיות. תודה על חיוכים, ואמפתיה, ועל הפתיחות והאהבה שלכן. תודה על החיבוק החם שקיבלתי מהמפגש איתכן. היה לי לעונג כל דקה מהיום הזה... רוצה עוד... המפקדת, לתשומת ליבך! מקסימה פאמקי שלנו... ולא מזכירה כאן יותר מדי שמות (הספיק לי סבב השמות היום לכל השנה...) אבל היוזמות והמארגנות שלנו המדהימות שעבדו כל כך קשה... חיבוק ענק! אוהבת באמת נורית
אחרי יום שכזה, החלטתי להירשם תודה על מפגש מאורגן בהמון חום ורצון לתת אותו. חשוב לי לציין, אני לא מהיוצאות למסיבות או לבארים, אני לא מהמתערבבות, חוץ מכרטיס בשידייט, לא הייתי בשום אירוע של הקהילה, היום אני יודעת שפיספסתי, או שפשוט הכרתי היום קבוצת בנות איכותית, שבטעות המיניות שלהן איחדה אותן יחד.. באתי עם חששות ונשארתי.. תודה למירית של זואי ובת זוגתה שהביאו אותי, פאמקי, את מקסימה!! לניקים ייקח לי זמן להתרגל. נהנתי מאוד,שוב.. תודה רבה לבזוקה שהצחיקה את מנסה להעיז שהאירה את העצים בצחוקה המהמם- נהייתי פיוטית ממש ועוד כ"כ הרבה בנות שברגע שאראה את הניק אזכר בהן, היה בהחלט מוצלח.. נועה שאין לה שם עדיין.
רוצה לומר: אין צורך... עצמאות בפתח, נראה לכן שאנו כבר מיומנות מספיק להרים מפגש ב-10 ימים? כרגע, אפילו אני לא יכולה להאמין לזה (אני באפיסת כוחות), תשאלי אותי מחר.