מפגש הפיסגה

פאמקי

New member
איזה כיף

שהיה כיף!
תודה.

kivsadoingmee

New member
היה ממש מגניב..

מאוד מוזר לי לכתוב פה ... עכשיו ולקרוא ... כשאני יודעת איך כל אחת נשמעת ונראית... לא נורא.... זה הופך את הדברים ליותר מוחשיים אז אנחנו בהחלט רוצות לשבח את המארגנות על אירגון מפליא!!!! לא היה חסר כלום!!! והשילוט היה במקום!!! יישר כוח!!!! אז תמשיכו לחייך ... אוהבות כבשה ועיניים ירוקות

טורטיתת

New member
שילוט ../images/Emo70.gif

עכשיו צריכה לנוסע חזרה....לאסוף אותו למפגשים הבאים

טורטיתת

New member
הלו....kivsad אולי תקצרי וזהו זה ארוך לי

יאלה אתה באה איתי יש איזה אי-תנועה שצריכה לעצור בו את התנועה!

kivsadoingmee

New member
אני מרשה לך

לקרוא לי כבשה (בלי כל השאר) אבל את חייבת לתקן אני לא אתה אני את ואני לא יודעת אם ה"מממממהההה" שלי יצליח לעצור את התנועה... מה שכן אל תשכחי לשים 4 וינקרים ... וללבוש אפוד זוהר...

היה ממש כיף

נהנתי היום לבוא ולהכיר אותכן , אני מאלו שסעיקר קראו כאן ופחות כתבו , כי מסיבותי פחות הרגשתי נוח לכתוב אני מאימינה שבעקבות היום המצב ישתנה תודה רבה לכולכם על יום נפלא ושיהיה לכולנו שבוע טוב

מיטל225

New member
דמעות חמות...

תודה לך. אנחנו נשמח מאוד לקרוא אותך כאן. אנחנו בטוחות שיש לך המון מה לתת (ראייה לכך הוא , המשחק המדהים שהבאת. מקווה שעוד ייצא לנו לשחק בו באמת
). מחכה באופן אישי לקרוא אותך

nuritpm

New member
בנות בנות... איזה כיף איתכן!!!

תודה לכולכן על הזמן שנתתן, על האומץ לראות ולהראות, וסתם להיות. תודה על חיוכים, ואמפתיה, ועל הפתיחות והאהבה שלכן. תודה על החיבוק החם שקיבלתי מהמפגש איתכן. היה לי לעונג כל דקה מהיום הזה... רוצה עוד... המפקדת, לתשומת ליבך! מקסימה פאמקי שלנו... ולא מזכירה כאן יותר מדי שמות (הספיק לי סבב השמות היום לכל השנה...) אבל היוזמות והמארגנות שלנו המדהימות שעבדו כל כך קשה... חיבוק ענק! אוהבת באמת נורית

פאמקי

New member
אמרתי כבר...

נותנות לכן יומיים לנוח, ומתחילות מחדש.
ראו הוזהרתן.

בנות יקרות

אחרי יום שכזה, החלטתי להירשם :) תודה על מפגש מאורגן בהמון חום ורצון לתת אותו. חשוב לי לציין, אני לא מהיוצאות למסיבות או לבארים, אני לא מהמתערבבות, חוץ מכרטיס בשידייט, לא הייתי בשום אירוע של הקהילה, היום אני יודעת שפיספסתי, או שפשוט הכרתי היום קבוצת בנות איכותית, שבטעות המיניות שלהן איחדה אותן יחד.. באתי עם חששות ונשארתי.. תודה למירית של זואי ובת זוגתה שהביאו אותי, פאמקי, את מקסימה!! לניקים ייקח לי זמן להתרגל. נהנתי מאוד,שוב.. תודה רבה לבזוקה שהצחיקה את מנסה להעיז שהאירה את העצים בצחוקה המהמם- נהייתי פיוטית ממש ועוד כ"כ הרבה בנות שברגע שאראה את הניק אזכר בהן, היה בהחלט מוצלח.. נועה שאין לה שם עדיין.

טורטיתת

New member
מחדש ../images/Emo2.gif מיטל225 ??

רגעעעעע "בוס"
אז להכניס את ה-
לשטיפה מחר, או שאין טעם ? !

פאמקי

New member
שוב 'בוס'??

רוצה לומר: אין צורך... עצמאות בפתח, נראה לכן שאנו כבר מיומנות מספיק להרים מפגש ב-10 ימים? כרגע, אפילו אני לא יכולה להאמין לזה (אני באפיסת כוחות), תשאלי אותי מחר.

קטן עליכן

אחרי הפקה כל כך מוצלחת אין סיבה לא תצליחו בעשרה ימים וחוץ מזה אשמח לעזור בכיף

למעלה