מפגש הפורום

מפגש הפורום

נשלחו הזמנות למי שאמר שיבוא. אם במקרה מישהו לא קיבל - נא ידעוני. ואם מישהו לא אמר קודם והחליט עכשיו שהוא רוצה - כנ"ל. אפשר כבר להתחיל עם בקשות/הצעות לטרמפים. להתראות

nutmeg

New member
טוב אז ככה

אשמח להשתלב בטרמפ - הכי חשוב לי בחזרה למרכז.

גנגי

New member
לשם בטח לא תרצי לבוא איתי

(כי אני נוסעת בבוקר) - אבל בחזרה תוכלי להצטרף אליי אם תרצי.

nutmeg

New member
סבבה - תודה

הלוך אסע בתחבורה ציבורית מיד אחרי העבודה

אוֹחַ

New member
בערב אני אוכל להגיד אם לך ולמוסקט

יש טרמפ. תלוי בהתפתחויות בעבודה. אם כן, אז אני יוצא ישר מהעבודה (הוד השרון), וצומת מורשה זה על הדרך. מה עושים למי שמאחר?

שרוֹן

New member
הוא מקבל סולם גנבים על הראש?

יהיה לי קשה להצליח לאחר- אני במרחק 20 דקות הליכה מהצומת, אני לא יכולה להאשים ת'פקקים של אחה"צ. רק תגיד אם ומתי אתה שם.

אוֹחַ

New member
חשבתי רוגמים אותו בגויאבות. האמת,

התכוונתי מה יקרה אם אני אאחר, ויתחילו בלעדינו, ונתעה בסמטאות הישנות. אבל אז נזכרתי שזה בסדר, כי מוסקט אמרה שהיא תביא את ה-GPS שלה, שהוא חדש, אבל מכיר גם את העיר הישנה.

שרוֹן

New member
בגוייבות לא רוגמים!

לראותם, לקטופתם, להריחם, ולאוכלם בנפש חפצה בלבד. אני גרתי פעם בנחלאות, ואלא אם כן שינו שם את כל האין-כניסה יש-כניסה, אז יהיה בסיידר.

אוֹחַ

New member
לא יודע. לא מכיר אותה בפנים.

יש לך בדיחה על זית ולא סיפרת לי?!

אלי ו.

New member
אני מכיר משהו כזה

חקלאי אחד זכה בתערוכת פירות, הוא הביא זית ענקי שהביא לו את המקום הראשון. ראיינו אותו ושאלו אותו איך הצליח לגדל כזה מפלץ והוא הסביר: "יום אחד חרשתי את האדמה ופגעתי באבן, מתחת לאבן היה גמד ומתברר שהצלתי אותו והוא העניק לי משאלה אחת." - וזו היתה המשאלה? "הממ.. לא בדיוק, הוא היה גמד זקן וכנראה לא שמע כ"כ טוב".

טופז2

New member
אממ..

טיעון חלש, הוא היה צריך להגביר את הקול

למעלה