מפוטם.
א אוֹחַ New member 18/9/06 #43 ../images/Emo178.gifפּוּוּ. חזרתי. ולצערי, מחר לא יהיה יותר טוב. מעביר את השרביט לבר המזל הבא, בתקווה שימצא. ותיהנו.
../images/Emo178.gifפּוּוּ. חזרתי. ולצערי, מחר לא יהיה יותר טוב. מעביר את השרביט לבר המזל הבא, בתקווה שימצא. ותיהנו.
ש שירה בלטר New member 17/9/06 #12 ../images/Emo32.gifשלי, איזו חתימה מפחידה! אבל אני מחבבת אותה. בייחוד בימים אלה של השנה...
ש שבולת ירוקת העין New member 17/9/06 #26 ../images/Emo6.gif אני במקום שניכם לא הייתי מתעקשת לבוא ברכב למרכז העיר אבל הבעיה היא של האגס לא של שלי
../images/Emo6.gif אני במקום שניכם לא הייתי מתעקשת לבוא ברכב למרכז העיר אבל הבעיה היא של האגס לא של שלי
ש שירה בלטר New member 18/9/06 #38 ככה זה עם ../images/Emo79.gifים... גם אני שוקלת לנצל את הרכב המתווו של אחותי...
ה האגס 1 New member 18/9/06 #33 בוודאי שבטח אפילו שבסוף מתברר לפי השרשור שזה כבר לא רלוונטי אבל אם עדיין כן - אז יש מקום.
ש שבולת ירוקת העין New member 17/9/06 #25 או מצוין דבר עם המנהל הוא ישמח מאוד יש לך מס' טלפון שלו נכון?
ש שבולת ירוקת העין New member 18/9/06 #35 אה, את מעודכנת יותר ממני אז אני אפסיק לנסות לתפוס אותו בנייד שלא עונה