מפגש הפורום

shellyland

New member
בשביל מה?

יובל וחנה ישנים עליהם בממוצע שני לילות בשנה, כך שהם עוד לא הספיקו להתלכלך.

מוגג

New member
מה הקשר?

את חושבת שחוץ מלישון אצלך אין להם עיסוקים אחרים בימות השנה שגורמים להם להתלכלך.

shellyland

New member
ידעתי שהייתי צריכה לענות על השאלה

של גנגי "כי הם לא חתולים".

איזיקו

New member
למכירה טרמפ מת"א

במצב (רוח) טוב, יד ראשונה מרופא, אליל (תרופות סבתא וכאלה). הטרמפ יוצא בסביבות 5, 5 ורבע מת"א. במהלך הנסיעה נאזין באמצעות מערכת השמע ברכב לשירי ארץ ישראל עם הפסקות קצרות לעידכוני חדשות. תחזית מזג האוויר ברכב: קריר במידה נעימה עם רוחות מנשבות קלות עד מתונות. אחוז הלחות יעמוד על 30%, תלוי בקרם הידיים. הדרישות לתפקיד הטרמפיסט: - קול ערב והתמצאות בשירים עבריים. - היחס בין השאיפה לנשיפה נוטה בבירור לטובת השאיפה. - התמצאות בדרכים (עקלקלות). - נסיון בהחלפת גלגל. - כשירות גופנית מספקת לדחיפת הרכב בעליה במקרה הצורך. קורות חיים יש לשלוח אליי לתיבת המסרים. המלצות מטרמפים קודמים - יתרון. סודיות מובטחת. הנוסעת דורותי מתבקשת ליצור קשר לתיאום סופי. שאלה: מה יהיה על המאחרים להגיע ב- 17:45 ?

המאחר

להלן: איזיקו ימתין עד בוש בנקודת המפגש. יפגוש שם כנראה את מאחר ב', (להלן: אוח) וביחד יפנו אל השוק כדי לקנות פיתות ושאר מעדנים למחצית השנייה של המפגש. או אז הם יתאמו מפגש עם גנגי (להלן: מאחרת באישור) ויחד יגיעו לנקודת הסיום של הסיור (שאין לי מושג מה היא) במילים אחרות: קיבלתם מספרי טלפון (שלי ושל התופס) גם לצורך זה, אבל עשו טובה והשתדלו כמה שאפשר להגיע בזמן (או לפחות לאחר ביחד), כדי שלא נהיה עסוקים יתר על המידה באיתור זנבות וצירופם אלינו. (מצד שני לא להסס להתקשר לכשתגיעו. יש להניח שלא נהיה רחוקים מכם)

מה סליחה?

עוד לא איחרת, מה אתה כבר מבקש סליחה אפשר לחשוב שאנחנו עומדים בימי הסליחות הי, אני מקוה שלא הפחדתי אותך (או מישהו אחר) בהודעה הקודמת. זה היה ב

D o r o t h y

New member
יקירי

אני כבר בירושלים, עוד לא יודעת אם חוזרת לתל אביב הלילה. נדבר במפגש? (אני פשוט בלי טלפון, שכחתי אותו בבית)

כנראה

שגם אני אאחר, ולא מתכוונת לחכות לשום בוש. אם נאחר יחדיו, מבטיחה להיות לעזר ולמצוא את אלו שהקדימו והתחילו בלעדינו.

למעלה