הפסדת. היה אחלה. אבל משהו שלמדתי מההיכרות בינינו זה לא לבנות על לוח הזמנים שלך. כיבוש ב*** ***
D DDN New member 7/5/04 #51 הפסדת. היה אחלה. אבל משהו שלמדתי מההיכרות בינינו זה לא לבנות על לוח הזמנים שלך. כיבוש ב*** ***
D DDN New member 7/5/04 #52 וזה היה מחאה נגד המחאה. (למרות שהדחף הראשוני היה פשוט למחוק את ההודעה שלך)
ב בחושך אלוהים לא רואה New member 5/5/04 #46 מממ.. ארבעה כן ואחד אולי זה לא משהו אני מנחש שנדחה ? (אלא אם פתאום יצוצו עוד כאלה שמגיעים).. אשמח לתשובה עד סביבות השעה 5 וחצי
מממ.. ארבעה כן ואחד אולי זה לא משהו אני מנחש שנדחה ? (אלא אם פתאום יצוצו עוד כאלה שמגיעים).. אשמח לתשובה עד סביבות השעה 5 וחצי
B BluePrint New member 5/5/04 #47 אני שם יש לי רכב ואגיע בזמן. אלי מצטרף גם חבר שגר באיזור, ומי יודע כמה עוד מתפקדים סמויים יגיעו.
D DDN New member 5/5/04 #48 אהמ, סניפט וראדין ניהאו בלופרינט+1 האמרפול (כנראה) באל"ר ואני מספיק לדעתי למשחק חביב, ויש גם את אלה שנוטים להגיע למרות שלא רשמו. . . . אני אהיה שם בכל מקרה.
אהמ, סניפט וראדין ניהאו בלופרינט+1 האמרפול (כנראה) באל"ר ואני מספיק לדעתי למשחק חביב, ויש גם את אלה שנוטים להגיע למרות שלא רשמו. . . . אני אהיה שם בכל מקרה.
ב בחושך אלוהים לא רואה New member 5/5/04 #49 טוב סבבה אני מגיע ../images/Emo13.gif (צור איתי קשר טלפוני - המספר במסר)