מפגש הפורום - תזכורת

PUMI for ever

New member
קריאה לאנושיות !

בעד
mankind
snift
DDN
באל"ר
blueprint
סה"כ: 5 נגד
אנוכי
ביצה
naring
ogmios
סה"כ: 4 אם תסכימו להעביר את המפגש יום אחד קדימה תקבלו לשורותיכם עוד לפחות 4 אנשים (בקירוב, בלי נדר). לא שווה? |חיוך מלא שיניים|, מה עוד שזה בדיוק אחרי הבגרות שלי בכימיה, אז יש מצב שאני אשתכר! טוב האמת שלא, אבל אני אשמח יתר על המידה, מה שיתאפיין אולי בהזרקת רטלין.
\

Nihau

New member
לפתע גיליתי יכולות חדשות ומופלאות

התפנה ערב יום חמישי בעבורי כך שזה אפשרי גם ככה וגם ככה. אגב פומי, בוש והכלם. לא ציינת אותי ברשימה! ואם ככה אתה מסדר תוצאות לטובתך מה יהיה על המסלול???

DDN

New member
לי בעייתי יום חמישי הקרוב.

יש את "ואן הלסינג". . .. . מצד שני, גם יום רביעי התחיל לחרוק לי. הכל חורק.
אולי נעביר את כל הסיפור לשבוע הבא?

snift

New member
יום חמישי הינו בעייתי

גם בשבילי ובשביל דרגורן

DDN

New member
וגם בשביל אנימוס ווינלוט.

וגם בשבילי. לכל אחד יהיו ימים בעייתיים. לדעתי עלה הרעיון של יום רביעי - יום רביעי זה יהיה. (מקווה שתהיה לי מכונית)

BluePrint

New member
חמישי? רביעי?

כנראה שקראתי לא נכון, משום מה חשבתי שהארוע מתוכנן ליום חמישי, ואז חשבתי עוד קדימה על צפיה בVan Helsing לאחר המפגש... יום רביעי מוציא לי את הרוח מהמפרשים. אוכל להגיע, אבל איבדתי כמה תמריצים. מה אומרת התפקדות מעודכנת ליום רביעי? (בלי מי בעד יום חמישי, רביעי כן או לא)

PUMI for ever

New member
אופסי ? ../images/Emo163.gif

מצטער :-O ומה יהיה על המסלול? כנראה אני, מרוח בצורה כזאת שלא ניתן לזהות חלקי גוף. באולינג, סנוקר הכל אותו הדבר: כל אחד מהם שיחקתי בדיוק פעם אחת בחיים שלי, וגם לא משהו.

DIDGIN

New member
הייתי שמח לבוא...

אבל יש לי למחרת בגרות בכימיה. חבל דווקא כי זה מאוד קרוב אלי.

The Flash

New member
רגע אז מתי זה בסוף?

ואיפה? כי האמת אני לא כותב פה הרבה ולא מכיר אנשים אבל בימים אלה שאין בית ספר משעמם לי ולבוא למפגש של הפורום הזה לדעתי יהיה מעניין אז אם תקבלו אותי אולי אני אבוא

DDN

New member
יום רביעי. כנראה 19:30

בבאולינג ברמת גן. (או בביליארד ליד, בכל מקרה ניפגש בבאולינג)

The Flash

New member
אממ...

אפשר פירות איך להגיע בתחבורה ציבורית מראשון כי אין לי מושג איפה זה הבאולינג ברמת גן

סיכום + התפקדות

אז ככה. יום רביעי 5.5 באולינג ברמת גן ליד קניון איילון. 19:30 עם אפשרות למעבר לביליארד. מי שהנתונים האלה מוציאים אצלו את הפלט "כן" מוזמן להתפקד כתגובה להודעה זו בסימן "
". מי שלא ? יש מספיק ויכוחים כאן למעלה אז נא לשמור את זה שירשור התפקדות
בלבד , תודה
.

למעלה