מפגש הפורום - תזכורת

M a n K i n d

New member
מפגש פורום

לפני כחצי שנה ביצה ארגנה מפגש בזק של הפורום בבאולינג ברמת גן. לדעתי הוא היה די מוצלח. מה דעתכם על עוד אחד? אני אומר, יום רביעי הקרוב, 5.5, שעה 19:30 בבאולינג ברמת גן (ליד קניון איילון) מי בעסק?

white warrior

New member
אז ככה...

אני כנראה יהיה בתאריך הזה בפסטיבל "סגול",תסתכלו אצלי בפרטים.... בכל אופן,אני בכלל גר באילת,אז אני בספק אם אני יוכל להגיע....

סגול מתחיל יום אחרי. (6-7-8)

בכל מקרה אני אהיה ביום הזה בתל אביב אז יש סיכוי שאני אקפוץ לביקור. פרטים נוספים כשאני אדע באיזה שעה אני בתל אביב ובאיזה שעה אתם מתחילים.

רמץ

New member
יום חול? Have mercy!

אם זה לא שישי שבת או חג אני אאלץ להיעדר

רמץ

New member
מזל טוב ../images/Emo49.gif

אחח... הלילה שלפני הרגילה הוא יותר כיפי אפילו מהרגילה עצמה.

DDN

New member
איתך אני לא משחק.

אתה רמאי. אני זוכר את פעם שעברה. שיחקנו ארבעה על המסלול, שלושתינו ביחד (לא זוכר לצערי מי היה איתי, ננסק היה אחד מהם) לא הגענו לניקוד שלך. אבל אני אשמח לראות אותך מרמה אנשים במסלול שאני לא משחק בו

snift

New member
אני ???

אני בכלל לא יודע לשחק. |פרצוף תמים| גורבש הוא זה שמרמה, אבל מי אני שאגיד לגורבש מה לעשות ??

באופן עקרוני אני מגיע

אבל עקב תלות באוטובוסים התיזמון שלי עלול להיות קצת
. והפעם כשאני שואל איפה הקבוצה החלשה - אל תפנו אותי לקבוצה שעושה את הכי הרבה נקודות.

BluePrint

New member
ואתה עוד מתלונן?

אתה ניצחת! ובאותה הזדמנות: הגעתי לא מובטחת, אבל אפשרית. לא הסכמנו שהמפגש הבא יהיה מסביב לשולחן ביליארד?

DDN

New member
ליד הבאולינג יש ביליארד.

תלוי מה אנשים מעדיפים?

Nihau

New member
אז מי איתי בקבוצה?

והפעם אני אביא איתי אספקה של אנטידבק כנגד הפינים המרושעים המודבקים בפינות!

כמה דברים

1. יש לי בעיה פיזית עם משחק באולינג. בעוד שלפני חצי שנה יכולתי עדיין לתמרן בין הידיים שלי לבין הכדור, לצערי הרב הבעיות לא נפתרו, אלא להיפך. מבחינתי, באולינג לא בא בחשבון (אלא אם כן נורא בא לי לא לתפקד כמה ימים אחרי זה). 2. אני נורא אוהבת ביליארד / סנוקר. מה שבא (מישהו ראה את אליפות הסנוקר, אגב? היה מגניב). 3. למה יום רביעי ולא חמישי? מבחינתי, חמישי זה נהדר, אבל ברביעי אני מסיימת את עיסוקיי השוטפים רק ב-18:30, ואז אני ערב כבר 12 וחצי שעות. זה ג'יפה. בחמישי, לעומת זאת, סתם נחמד. 4. מודה על המחמאה. אולי בחופש מהאוני' אני אארגן עוד משהו. מישהו זוכר את FROGgy 1.5?

naring

New member
אני בעד חמישי.

ביום רביעי אני מקבל סוף-סוף Unreal Tournament 2004 ואין מצב שאני לא משחק ברשת כמה שעות...

DDN

New member
האמת?

יום רביעי נקבע בצורה אנוכית כי זה א. לא יום חמישי (יש ואן הלסינג ביום חמישי) ב. כדי להתחשב בלו"זים של חברי פורום אחרים שהאילוצים שלהם ידועים (ארניס, VTM, שיהומים שונים, ערבי קבוצה). ג. כי זה יום טוב למפגש. למה? ככה.

למעלה