מפגש הכנה להנקה בביה"ח ליס ליולדות

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo95.gifהזמנה לדיון בנושא איך אח נולד

מזמינה אותכם לדיון שנערך בפורום "להיות אחים ואחיות" בנושא אח חדש שנולד: איך מסבירים לילד שעומד להיוולד לו אח איך מתמודדים עם קינאה בין אחים כשהאח הגדול מקנא באח הקטן והחדש ואיך מסבירים לילד על איך האח הנולד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=103460683 מזמינה אותכם להציג את נקודת מבטכם כהורים- איך הסברתם לילד על האח שיוולד לו, איך מתנהגים עם הקנאה של אחים, ובמיוחד אצלכם- איך הסברתם לילד על האח החדש שנולד בעקבות טיפולים
תודה להנהלת הפורום שאישרה לפרסם הודעה זו. חיזקו ואמצו

פינקי33

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמנצל"ש-מסעדות ובתי קפה בירושלים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אנחנו נוסעים לשורש שליד ירושלים לנופש, אני מכירה את רוב האטרקציות לדעתי, גן החיות התנכי, פארק הקופים, מיני ישראל, קיפצובה ועוד... מקווה שזה לא יהפוך למסע כומתה ואוכל גם לשבת סתם ככה על הדשא עם קפה... רציתי לשאול את הירושלמיות או מי שמכיה-איזה מסעדות/בתי קפה יש באזור שיכולים להיות ידידותיים לילדים? (נהיה עם ילדים בגילאי 2-10). תודה רבה!!!

לבנה123

New member
ככה -

באבו גוש יש את נעורה, שיש שם גלגל מים, מגרש משחקים קטן, והם נחמדים. בית קפה - יש את בסוגריים - שיש שם משטח ריצה תחום חביב. יש את דולפין ים בעיר שאנחנו מתים עליה - יש איזו מנת שניצלונים נהדרת לילדים. בין השניצלונים היחידים שגם אני מסוגלת לאכול... והאוכל חבל"ז. בית קפה נוסף...יש את מונא בעיר, שיש שם דק טוב לילדים. האוכל גם טוב בעיניי. ותהנו!

"בסוגריים" סגרו מזמן

מצטרפת להמלצה על נעורה. מקדונלדס לחסידי הז'אנר תלוי בגיל הילדים- אבל אנחנו אוכלים הרבה בסאקורה (הילד אוכל שיפודי עוף מצויינים) ובפוקאצ'ה- שזה מקום שבאות אליו הרבה משפחות והאוכל טוב.

לבנה123

New member
את פוקאצה החרמנו לפני כמה שנים בגלל העישון.

לא יודעת אם זה עדיין ככה ב"רחבה" שם. מה שעוד ראיתי היום בדרך זה את "קפה בגינה" בבקעה. ומה שעשיתי היום - שאם זה רלוונטי לכם בימים הקרובים - יריד חוצות היוצר. כיף גדול גם לקטנים, הופעות רחוב, יצירות, ויש דוכני אוכל המוניים אך חביבים.

אלה 2

New member
סבארו? (יש גם בעיר וגם במלחה

בכלל- במלחה יש אזור מזנון מהיר- בטוח אפשר למצוא שם. (קרוב מאוד לגן חיות בקומה השלישית יש גם את יטבתה. אנה טיכו- לא יודעת מה קורה שם היום- לפני מס' שניםהיו שם שולחנות על הדשא יהיו שם הרבה ילדים. תהנו!

טילי2

New member
עוד המלצה אולטימטיבית בירושלים

אנג'ל בניות. זה בתחנת הדלק בניות, צמוד לגן הבוטני. יש קפה אנג'ל עם מנות ילדים ופיצה האט. רחבה ענקית לרוץ. מאוד נוח עם ילדים.

טילי2

New member
ועוד אחד בשרי../images/Emo21.gif../images/Emo72.gif../images/Emo212.gif

נורמנ'ס בעמק רפאים ממש באמצע מצד שמאל שעומדים עם הגב לעיר. קצת לפני קפית. זה מתחם סגור, עם אוכל נוסח ארה"ב. ציפס נקניקיות, סנדויצים, המבורגר וכ'. מאוד' מרווח לילדים.

פינקי33

New member
תודה בנות, רשמתי הכל...../images/Emo13.gif

ב"פוקאצ'ה" הייתי לפני שנים, עם בחור אחר שאינו בעלי, כשעוד הייתי רווקה...

Honey Annie

New member
ממליצה

יצא לי להיות במפםגש כזה שלושה ימים לפני שילדתי וזה פשוט פתח לי את העינים.

מרב.

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif ניירת.

ככה אני נראית עכשיו אחרי השתלטות חלקית והתחלתית בלבד על ניירת שלא תייקתי(נו) למעלה מ-8 חודשים, וזה באמת בהמעטה
. שונאת שונאת שונאת את םעולת התיוק, בכלל, בכל פעם שמגיעים הביתה מכתבים ממוסדות כאלו ואחרים אני חושבת על ערימת הניירת הגבוהה והולכת ונהיה לי רע (מה גם שהם תמיד מבשרים שאתה חייב כסף, או מה שיותר נפוץ, מודיעים לך שכבר שתו לך ת'כסף
) עכשיו שאלה פרקטית, מכרנו דירה לפני חצי שנה, האם עלי לשמור (וכמה זמן) חשבונות של הדירה הקודמת (טלפון, חשמל וכו')? וכמה זמן עלי לשמור קבלות (תשלומים שונים, לאו דווקא חשבונות של הבית)? ומה עושים עם כל ניירת הביטוח, פנסיות קופות גמל ביטוחים וכו'? לא שיש כ"כ הרבה אבל הערימה שמצטברת אחרי זמן כזה היא עצומה, אין לי מושג מה חוזר על עצמו, מה מיותר ומה חשוב. אה, וכמה זמן עלי לשמור תלושי משכורת של עבודות, שהאחרונה שבהן הייתה לפני יותר מ-3.5 שנים? אוף, ציינתי כבר שאני שונאת, מתעבת! לתייק ניירת?

ניירת ../images/Emo10.gif

בתור בנקאית שעובדת כל היום עם ניירת , אני ממש סונאת ניירת. אני בעקרון שומרת תלושי משכורת , יש לי של השנים האחרונות וטיפ ששמעתי הוא לסרוק את התלושים וכך לשמור אותם בקובץ במחשב ללא כל בעיה. חשבונות חשמל, מים עירייה בזק גז אני זורקת מידי כמה חודשים.... בדקתי שהכל בסדר, החיוב ירד מהבנק אז למה לשמור?!!!! בעניין הדירה - אני הכנתי קלסר לדירה בלבד, ושמרתי בו את כל הניירת , מס רכוש,משכנתא, תשלומים, חיבורים וכו' בכל פעם שאני צריכה משהו בעניין הדירה הכל נמצא שם את כל השאר אני זורקת אין צורך בכל כך הרבה ניירת ואם בכל זאת צריך משהו תמיד אפשר לבקש העתק.

למה לשמור חשבונות? כדי שלא תצטרכי

להוכיח לעיריית ת"א, לדוגמא, כי שילמת חשבון ארנונה משנת 93'... וכשלא תמצאי את הניירת, ואחרי שהם הטילו לך עיקול על החשבון (בכדי למצוא אותך בקלות, כי כבר לא גרת בת"א אלא באילת) וניסית להתווכח איתם ולשאול מהיכן החוב הזה שלפני 4 שנים (הסיפור קרה ב1997) - הם יאמרו לך לא שילמת. לא עוזרים הטיעונים שלך, שאם לא היית משלמת אז הם היו מנתקים לך את המים בשנת 1993 ולא ממתינים עד 1997. אז את תשלמי את החוב האסטרונומי, כי אין לך דרך אחרת להוכיח שפעם שילמת
.

מרב.

New member
../images/Emo41.gif סיגל, תיכנסי לקישורים שבתיה צירפה,

בקישור הראשון יש קובץ ועל פיו לא צריך לשמור חשבונות יותר משנה אחורה!

למעלה