מפגש הכנה להנקה בביה"ח ליס ליולדות

מפגש הכנה להנקה בביה"ח ליס ליולדות

במסגרת מועדון היולדות "מאמי ליס", עתיד להתקיים מפגש הכנה להנקה לנשים בשבוע ה-34 ואילך להריונן. את המפגש תנחה אסתר גרוניס, IBCLC. במסגרת המפגש, שיתקיים ביום רביעי, ה-22.8.07, בין השעות 17:00-19:00, יילמדו בין היתר הנושאים הבאים:
איך להכין את עצמך להנקה?
איך לשרוד את 3 הימים הראשונים?
איך להבין את התנהגות התינוק בימים הראשונים?
לנשים המעונינות לתרגל את אופן תפיסת התינוק את השד, מומלץ להביא בובה לתרגול.
בני הזוג מוזמנים להצטרף למפגש.
הזדרזו להירשם – מספר המשתתפים מוגבל המפגש בתשלום - לפרטים והרשמה: 03-6973113 / [email protected] מצפים לראותכם

אפרסקה

New member
../images/Emo207.gif חופשה ברמת הגולן עם ילדים ../images/Emo180.gif

אנחנו יוצאים בסוף החודש לשלושה ימי חופשה ברמת הגולן (אזור הישוב רמות). זו החופשה הראשונה שלנו מאז שענבר נולדה...
הזמנו צימר נחמד עם בריכה ואני מקווה שיהיה טוב ומרענן (ושנצליח גם לישון קצת
אני אשמח להמלצות ממי שמכירה את האזור על: 1) מסעדה ידידותית לילדים במחיר סביר
2) פעילויות שענבר תהנה מהן (בת שנתיים ותשע) אבל גם אנחנו...למשל המליצו לי על יער האיילים באודם שאמור להיות מאוד נחמד גם להורים וגם לילדים. משהו בסגנון הזה. כאמור סוף אוגוסט אז רצוי מאוד מקומות מוצלים, אבל גם המלצות על פארקים פתוחים שווים יתקבלו בברכה כי מקסימום נלך בערב. 3) שאלה פולנית מצחיקה אבל...איזה בי"ח קרוב לרמות ונחשב טוב למקרה של חס וחלילה צורך? תודה, אפרסקה.

אפרסקה

New member
ועוד - שאלה טכנית לגבי ../images/Emo43.gif

פעם השירשורים היו "מתקפלים" לי אחרי מספר תגובות, כנראה שיניתי משהו ועכשיו אני רואה את השירשור פרוס כולו, גם אם יש בו 200 תגובות - זה די מסרבל את הקריאה ולא נוח. איך אני חוזרת למצב הקודם?

ellieg

New member
למעלה בצד שמאל

יש אופן הצפיה. ללחוץ ושם ההגדרות.

אפרסקה

New member
אלי אני לא מוצאת את זה ../images/Emo4.gif

לא יודעת לאן נעלם "אופן הצפייה". את יכולה אולי להסביר לי ממש ליד מה זה נמצא? מרגישה
אבל...

מרב.

New member
את רואה את חלונית החיפוש של הפורום?

ממש מתחתיה יש פס אפור, ואז פס כתום ובתוך הפס הכתום יש עוד חלונית. מימין לחלונית הזו כתוב בקטן "אופן הצפיה". תלחצי עליו ותשני איך שנוח לך.

ellieg

New member
ליד הריבוע הלבן

שבתוכו רשום : אישי. מתחת למקום שרשום שמך וכמה מסרים יש.

אפרסקה

New member
טוב, הצלחתי חלקית ../images/Emo53.gif

שיניתי את זה כך שכשהשירשור עולה על 25 תגובות, הוא מתקפל. אבל - זה תופס רק כשאני בתוך המערכת (ז"א עשיתי login) ברגע שאני יוצאת זה חוזר לפריסה המלאה. זה אמור להיות ככה? תודה, בנות.

h i l a l

New member
../images/Emo207.gif האגם הקסום בכפר טרומן?

מישהו היה ?מתאים לגילאי שנתיים ושמונה ? אפרסקה את מרשה לי?נכון?

ellieg

New member
אני הייתי עם הבנות וגלעד

אמנן באירוע סגור, אבל היה המון לשירה ודניאל לעשות. הן מאוד נהנו ואני אפילו שוקלת לחזור אם יהיה לי אי פעם שבת פנויה.

כמה המלצות לרמת הגולן

מסעדות אני לא כל כך מכירה כי מאד השתנה מאז שגרתי באיזור. פעילויות: גם אני שמעתי טובות על יער האיילים. שימי לב שזו נסיעה לא קצרה וכדאי לתכנן את היום בהתאם. עוד משהו - הלונה גל כבר מתאים בגיל שלה כי יש שם את עולם המים של הקטנים. הבעיה היא שהמחיר הוא שערורייתי. מציעה להצטייד בכרטיסים מראש. אם יש לך קשרים עם מישהו שהוא עובד מדינה, אפשר לקנות כרטיסים מאד בזול. אם לא - גם דרך ארגוני עובדים אחרים המחירים לא רעים (קופת חולים, הסתדרות המורים) ואם גם זה לא, יש אתרים באינטרנט שמוכרים כרטיסים מוזלים ללונה גל. שווה להתכונן. במחיר המוזל זה ממש כיף. לא רחוק מרמות יש את נחל זויתן - טיול קצר ובסופו בריכה חביבה. הטיול האהוב עלינו הוא המג'רסה - גם קרוב מאד לרמות. אם יש לכם כרטיס מטמון, הכניסה בחינם. אם אתם מוכנים להרחיק, תל דן היא שמורה מרהיבה ומוצלת ברובה עם המון מים. כרגע זה מה שעולה לי בראש. חופשה נעימה.

נכון. היינו עם מספר חברים בחופשה בנווה אטיב

ובאחד הימים נסענו ליער האיילים באודם. היה מצוין. הילדם נהנו עד בלי די וגם המבוגרים. מומלץ. מעבר לכך לא טיילנו יותר מידי כי אם אכלנו ושרצנו בבריכה. בדרך הלוך וחזור ל/מ נווה אטיב הספקנו לעלות על הארבל, לעלות לבנטל (הילדים נהנים מהנוף ומלרוץ בתעלות ואני אישית מאוד אוהבת את המקום. בנוסף יש שם את "קופי ענן" שזה מקום נחמד לאכול בו), לסוע לחרמון ולעשות מסלול נסיעה בירדן ההררי. אכלנו ערב אחד במסעדה "קדירת המכשפה והחלבן" שנמצאת בישוב נמרוד. יש שם גם מנות ילדים. היה נחמד וטעים.

יער האיילים

מאד נחמד, יש פינת ליטוף, סיור קצר והסבר על האיילים, סיבוב על סוס פוני וכמובן מתקנים מתנפחים מעין גימבורי קטן. היינו בפסח יחד עם כל עם ישראל.... זה היה בחינם על חשבון בנה"פ
אפשר לעשות סיור בקצרין במפעל של מי עדן ... מאד נחמד יש בקצרין גם גן חיות קטן ... בחינם!!!! תהנו מהצימר מהבריכה ומשנת צהריים טובה

לבנה123

New member
תהנו!!!

בית החולים הקרוב (נו ברור שפולניה תתחיל מזה...) הוא לדעתי צפת, לא? חוצמזה אמור להיות חדר מיון רציני (חדר מיון קדמי כזה) גם בקצרין, לא? בכל מקרה - הייתי מביאה איתי יוד, פלסטרים, אקמולי, וכד'. אשכרה יהורם גאון מקרובים קרובים בנופש... לגבי אתרים - הכנרת קרובה לרמות, לא? אז זו אופציה טובה. עד כמה שאני זוכרת בתוך רמות יש חוות סוסים חביבה עם איזה מופע רודיאו. מעבר לזה - קטונתי...(אולי שווה להציץ בפורום הורים מטיילים?) ותהנו!

ellieg

New member
את כזאת היפוכונדרית

ומזכירה לי שהזרקתי לעצמי מנוגון במד"א של קרית שמונה (בימים לפני שידעתי להזריק לבד). נדמה לי שבמצב חירום יש לרוב הישובים אמבולנס לפנות אותך לבית חולים הקרוב. שהיינו לאחרונה ברמת הגולן טיילנו עם הבנות בתל דן: גם בימים חמים המסלול ברובו מוצל עם בריכה קפואה בסוף. כנרת: אבל הייתי מתכננת רק אחרי 16-17 אחרת חם מדי. אוכל לא ברמה אבל קרוב: שהיינו בעין גב אכלנו במסעדת דגים. מחירים סבירים, שירות סביר ואוכל פשוט ונחמד.

אפרסקה

New member
../images/Emo6.gif - מצד שני, כשיצאנו לצימר בחודש 7

לא זכור לי שביררתי איפה יש בית יולדות באיזור...לחיי ההדחקה!

למעלה