מפגשוטס- התקדמות?;

Lightning9

New member
רק שתדעו, שים זה מגניב

מה אתם מתכננים? ריקו KH, גרסת ביצפר. מה כבר יש לכם? חולצה מהארון של אבא, ונעליים אני מניחה... מה נשאר לעשות? מכנס ועניבה. ולקנות צבעי בד כחולים שמשום מה אין באף מקום בעיר הזאת! לחוצים (מ1-10) ? אהה... אולי 3. רק שנספיק לתפור הכל והצביעה לא תמות מוסרים ד"ש ל --? גאיה ושניי!!! אומאגאד אני גם רוצה איטליה ואז יפן, ואז אנגליה ועוד ועוד ועוד. תהנווו 3>

Apushu

New member
אני אענה לעצמי ;

מה אתם מתכננים? מיקו WIM. מה כבר יש לכם? בדים, גרביים, פיאה חצאית. מה נשאר לעשות? לסיים לתפור שמיכה, להוציא גזרה לחולצה ולהוסיף את התחרה לגרביים. לחוצים (מ1-10) ? 7; לא יודעת פתחתי סוג של אפטיות יחסית לקוספליים אחרים חחח מוסרים ד"ש ל --? שנייייייייי 3>>>>>>>>>> ולגאיה ^_^ תהנו בחו"ל גם בשבילי;;;

Apushu

New member
זאת הכוונהD:<

עיקר העבודה היה לגזור 40 ריבועים OTL"

string chan

New member
גם אני רוצה ים ._."

אבל יש לי מבחנים <______<;;; מה אתם מתכננים? לא משהו חדש. אני אבוא עם שיאל מהקיץ... מה כבר יש לכם? הכל D: מה נשאר לעשות? לגהץ את השמלה, לסרק את הפאה. ._." אולי לתקן את הכובע. אני לא יודעת, לא הוצאתי אותו מהארון מאוגוסט ואני פוחדת שהוא התפרק קצת ><" אבל פרחים חדשים עליו לצערי לא יהיו. >: לחוצים (מ1-10) ? המבחן במתמטיקה עבר, אז אני כבר לא לחוצה P: מוסרים ד"ש ל --? כל האנשים שבחו"ל, ושלא לקחו אותי.

rocket

New member
ממממ ...... קיי

מה אתם מתכננים? - אני אהיה במרכז יותר מיום ולכן אין לי כוח לסחוב משהו כבד. רוב הסיכויים שאני אצטלם עם קוספליי אוטנה (לבד בלי קאסט), סתם כי בא לי וכי יש לי רק איזו תמונה וחצי מכנס-בליכס. (אלה אם כן ללירון יהיו תוכניות אחרות
) מה כבר יש לכם? הכל. חוץ מאנת'י :( מה נשאר לעשות? לבדוק ששום דבר לא התפרק. לחוצים (מ1-10) ? לא לחוצה מוסרים ד"ש ל --? היי לירון !

CibiHeart92

New member
תעשו לי טובה

אם לא למפגשוטס לפחות תעשו את הרעיון של לירון _מתישהו_ אפילו אעשה לכם צילומים לבד לזה זה פשוט יהיה כל כך מושלם!

S.Riddle

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ההודעה הזאת בכלל לא מלחיצה, נווווווווווווופ, מה פתאום, זה לא שעוד לא קניתי בדים אפילו הוהוהוהוהו ...................... :D

TerryKasper

New member
ממפ

מה אתם מתכננים? רוקסאס מKH, בבגדי ביתספר ~ו~ במעיל אורג13. .-. מה כבר יש לכם? בדים, חולצה, פאה ובכלל את כל הקוספליי מהכנס. מה נשאר לעשות? לתפור מכנסיים ועניבות, וגם חצאיות ועוד עניבות לואלן ושיר. לחוצים (מ1-10) ? ממ, לא~ מוסרים ד"ש ל --? אמא של גאיה. לא רוצה BJD נוסף יותר. אני חוסך ליפן. |:

Mana Sama

New member
הממ..

מה אתם מתכננים? שומדבר מיוחד,ממחזרת את שיטסו מה כבר יש לכם? הכל מה נשאר לעשות? למרות שסירקתי את הפאה אחרי הכנס-נראה לי שאצטרך לסרק שוב לחוצים (מ1-10) ? לא לחוצה,יותר "אין לי כוח להסחב עם הדבר הזה שוב יום שלם T__T" מוסרים ד"ש ל --? לכל מי שרוצה? D:

CibiHeart92

New member
אוי, תעשי לי סובארו, -עכשיו- O____O

*רמת ההתלהבות לצילום = +level up+*

למעלה