מפגשוטס- התקדמות?;

Apushu

New member
מפגשוטס- התקדמות?;

אז אומנם חלק מהאנשים כאן משתמש בהזדמנות הזו להצתלם בתלבושות שהוא כבר הופיע בהן ~ אבל יש גם חלק שתופרים במיוחד, רייט? אז- מה אתם מתכננים? מה כבר יש לכם? מה נשאר לעשות? לחוצים (מ1-10) ? מוסרים ד"ש ל --? בכל מקרה, הנושא התקדמות הזה נועד גם לאנשים שמשפרים את הקוספליי שלהם, או משפצים אותו~~~ יאללה תפגיזו.

Grell

New member
HELLO! PEOPLE ON EARTH#$%#

מה אתם מתכננים?|סגדש| שריל נום עם אן בגרסא של הלוליטה ם: מה כבר יש לכם?|סגדש| ממ יש חולצה ב80%, את הסינר המוזר הזה ב100%, חצאית ב100%, גרביים ב90% מה נשאר לעשות? |סגדש| פפיון גדול למאחורה, לעשות פרילים על הגרב ולעשות עוד שרוול X: לחוצים (מ1-10) |סגדש| ? 6... בעיקר מהעובדה שיצא לי -ממש- קצר. גאד. מוסרים ד"ש ל --? |סגדש| לאמא ואבא שהביאוני עד הלום. סתם לא. http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=56753&id=1298876673&ref=mf

S.Riddle

New member
OT חלמתי עליך הלילה D:

חלמתי שאת וסתיו באות אלי הביתה, ואז את מגלה לי שסתיו בכלל בת 14.5(?!) ואתן קוראות אצלי דווג'ינשים של הטאליה שבכלל לא ידעתי שיש לי ומתחילות לבכות.... אה ואתן לבושות בלוליטה כל הזמן הזה o.o ......'sup XD

Grell

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אומייגאד, איזה חלומות מטרידים יש לך XDDD;; אבל שיעשעת אותי <: והאמת שעד לפני שהכרתי את סתיו הייתי בטוחה שהיא בת 16 XDD

HetareFlora

New member
Ore no TURN!

מה אתם מתכננים? קארלי וג'ק מיוגיאו עם קירה. D: מה כבר יש לכם? ג'ינס. ופיאה בדרך. וגזרות לג'קט. ;; מה נשאר לעשות? ללכת לקנות חומרים יום חמישי!!!! ואז כל שאר החרא. לחוצים (מ1-10)? 5. ;; מוסרים ד"ש ל --? בא לי קינדר בואנו.

cnani

New member
נמממ....

כעיקרון יש לי את קוצ'יהה (אמצוקי)- שאני משחזרת אותה אחריי שמתברר שלבשתי את הקוספליי הפוך >: ואת טסובאקי (סול איטר) שתיכננתי לשים בפורים אבל לא יצא לפועל... שניי הקוספליים כבר מוכנים (חוץ מעוד כמה שיפוצים קלים לטסובאקי) מה שכן, אני רוצה גם לנסות ולעשות את מדוזה (סול איטר) כי היא ממש מגניבה וממש בא לי עליה 3> ולא אני לא לחוצה, אני צריכה להיות לחוצה? םO ד"ש... . . X=

evening rose

New member
עוד לא החלטתי סופית. D:

אם יהיה לי זמן, אני אסיים את מה שתכננתי לחנוכה האחרון ובסוף נטשתי באמצע.. http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20091109203039/finalfantasy/images/1/1c/Lebreau.PNG במידה ואני לא אספיק, גארנט, כי גם ככה אין לי תמונות נורמליות. (בתיקווה שהפעם יהיו לי תמונות..) או ששתיהן ביחד, אף פעם לא היתה לי בעיה להחליף מול כולם, אבל זה כבר ידוע. D:

Kienai Negai

New member
אממ....

מה אתם מתכננים? ראנקה לי מה כבר יש לכם? הכל גזור והסוג של מחוך סינר מוכן, חוץ מפרילים מה נשאר לעשות? לתפור לחוצים (מ1-10) ? 4 מוסרים ד"ש ל --? תאיר השריל שלי D:

CoralP

New member
:ם../images/Emo187.gif

מה אתם מתכננים? לצלם אתכם! מה כבר יש לכם? מצלמה! XD מה נשאר לעשות? לקנות סטוק-בטריות! לחוצים (מ1-10) ? לא לחוצה XD מוסרים ד"ש ל --? גאיה;;3333> שכרגע ביפןןןןןן#$^#$^#

Serf SaN

New member
וואי, תכלס מוסרים ד"ש לגאיה שביפן ../images/Emo45.gif

עברתי עכשיו על כל התמונות שלה וכולי כזה.... אההאעעעהעעעא איזה כיף להם. ;(

CibiHeart92

New member
ממנמ

מה אתם מתכננים? לשחזר את טורו, כי קורל אמרה לי מה כבר יש לכם? הכל. מה נשאר לעשות? למצוא מה לעשות מחר בתל אביב כי תאיר הבריזה לי לחוצים (מ1-10) ? לחץ? מה? מוסרים ד"ש ל --? לשני שטסה היום בבוקר צק צק צק תאיר. (D< )

Grell

New member
מה אל תוציאי אותי מבריזניתתת

את לא אמרת לי בכלל שקבעת לי ברביעי XDD

CibiHeart92

New member
בטח שאמרתי,

ואת היית כולך "רביעי הבא!!!" ואיך יכולת לשכוח את שני?

למעלה