מעשה שהיה, כך היה

Linkey-Whinkey

New member
אתה אומר את זה כאילו זה רע

מה זה משנה מי עוד נהנה כל עוד אני נהנה?

../images/Emo45.gif (עם עידן, יסמין ושלי)+

+בואו נחשבו רגע ביחד איך היא הגיעה (מגולפת) לרעיון ה-כ-ל כ-ך תמוה בעינינו של סקס תמורת עבודה... בינגו! התרבות שלנו- החברה שלנו- התוקף. היא. מחליא? נכון, אבל יודעת למה, איכש'ו לא ניראה לי שמאוויה של כל בחורה הם שינצלו אותה מינית.

Linkey-Whinkey

New member
אמרתי שזה מאוויה של כל בחורה?

זו עובדה שהיא עשתה בו מין אוראלי בשביל לקבל עבודה. זו עובדה שהוא דפק אותה (לא מילולית, כביטוי). את מוזמנת להאשים את החברה בזה, אבל ההחלטה, בסופו של דבר, הייתה שלה, גם אם דעתה לא הייתה צלולה, וזו עובדה שאם היא לא תפנים, תלמד ותמשיך הלאה, כל העידוד שתיתנו לה יישכח בשניה בה היא תיזכר בזה שוב...

zimes

New member
לא! אוף! אתה לא קולט!

קח דוגמה מתחום אחר לגמרי - (עלה בפורום שלי לפני יומיים) אשה מיניקה נכנסה להריון. ע"פ כל המחקרים (ונסיון מצטבר של חברות מסורתיות ברחבי העולם) - פרט לנשים עם בעיות מיוחדות - אין שום בעיה להמשיך להיניק בזמן הריון. רופאים רבים לא יודעים את זה. היא הגיעה לרופאת הנשים שלה, וזו אמרה לה "אם את ממשיכה להיניק - אני לא מוכנה לעשות את מעקב ההריון". מה אתה חושב שהאשה עשתה? האם יכלה לבחור אחרת? האם היא צריכה להרגיש אשמה? אתה רואה את הנקודה?

d u c k y

New member
אתם יודעים מה? לא נורא שהוא לא קולט

זו לא הנקודה. הנקודה היא שהבחורה שכתבה את ההודעה, עדיין לא הגיבה לדברים שנאמרו כאן, קשים ככל שיהיו...ופה הבעיה...כי אולי היא, שבאה לקבל עידוד וחיזוקים להרגשתה הלא טובה ממילא, נבהלה ממטח היריות שנכתבו בחלק מההודעות. נמנעתי מלהגיב, כי כבר אמרו כמעט הכל, אבל מכיוון שהוויכוח נגרר לשוליים, אני רוצה להבהיר את הנקודה, שאני מבינה אותך לחלוטין. כששיכורים עושים שטויות. והבעיה כאן היא שלא היית מספיק שיכורה, כי היית בשליטה על מעשייך. מצד אחד זה מצויין כי זה היה יכול להגמר הרבה יותר גרוע, אבל מבחינת הבעיה שהעלית, זה מונע ממך לספק לעצמך תירוצים על התנהגותך באותו ערב. אם הוא ניצל אותך? - ללא ספק! אם את צריכה להרגיש רע עם עצמך? - את לא צריכה, אבל זה טבעי ונורמלי, כי הביקורת שלך היא על עצמך. אני באמת היית ממליצה לפנות לאחד ממרכזי הסיוע אם זה לא עובר עם הזמן, אבל אני אנסה לעודד בכל זאת ולהגיד שרב הדברים כן עוברים עם הזמן, ושהיית צעירה ושתויה ושהוא במלוא מובן המילה בן זו*ה...ולהפיק לקחים...

רק רגש

New member
קרה קרה לא לעשות מזה מי יודע

סה"כ נפלת קורבן אבל שום דבר רציני לא קרה אז תוציאי את זה מהראש!!!

ליאן.

New member
ברור שעשית את זה ומרצון,

כי רצית את זה ואולי אפילו נהנית מזה. הרי לא היית עושה כזה דבר רק בשביל להשיג עבודה.. או שכן? שכחי את כל העניין של העבודה הזו, זה לא נראה לי רלוונטי בכלל לעניין. הרי כך לא נבחנים למשרה אלא אם כן מדובר במשרת נערת ליווי או שואבת אבק.. את היית שיכורה, נסחפת.. שיחקתם קצת, וזהו. סביר להניח שהייתם מגיעים לאותו מצב במוקדם או במאוחר באותו ערב בכל מקרה. (טרמפ עם זר, אוטו, לילה, מסטולה כהוגן, חוף ים- הסוף מוכתב מראש ועוד יצאת בזול!) ואולי כל הסיפור של העבודה היה איזשהו תירוץ כי התביישת להגיד לעצמך שרצית בזה. סה"כ לא מדובר באונס או כפייה, גם לא נראה לי שהוא השלה אותך, כי לא סיפרת שסיכמתם משהו, כך שאת יכולה לכעוס רק על עצמך, ובסופו של דבר גם לסלוח. תוכלי להסתכל העניין כולו כעל התנסות מטופשת נוספת בדרך להתבגרות ולהבטיח לעצמך שלהבא כל מה שתעשי, תעשי אך ורק כי את רוצה בכך ואת נהנית מזה. אחרת זה פשוט לא שווה את זה. ואל תשכחי לשמור על עצמך. ההתנסות הזו יכלה לגמור לך את הקריירה. דו-משמעי.

למעלה