מעשה שהיה, כך היה

Linkey-Whinkey

New member
עם כל הכבוד לתמיכה ואמפטיה

לפעמים הדברים מגיעים למצב בו אין טעם לטחון מים. הכל כבר נאמר, והבעיה היא לא שהיא מרגישה מנוצלת, אלא שהיא מסרבת להמשיך הלאה, ותגידו מה שתגידו, אין ברירה אחרת, פשוט אין, חוץ מלהחכים ולהמשיך. מה שכן, הצחוק טוב לבריאות, מכאן שאני בסה"כ ממלא תפקיד רפואי חשוב

Idan91

New member
רגע רגע..

נגיד שידידה קרובה שלך נאנסת באכזריות, טפו טפו, והיא זקוקה לאוזן קשבת. ונגיד, רק נגיד, שהיא תבוא לדבר אתך. אתה תגיד לה "אין טעם לטחון מים. המשיכי הלאה"?

מיטללל

New member
קראתי את ההודעה אתמול

והחלטתי לא להגיב כי אני חושבת קצת אחרת מכם. אבל עכשיו החלטתי שכן.. קודם כל לדעתי אין מה להשוות את מה שהיה שם ל"אונס אכזרי". דבר שני, אני מסכימה אתכם שמדובר כנראה בחלאת אדם. ושהוא ניצל אותה. והתנהג בגועלות. אבל (!) היא בעצמה אומרת שהיא עשתה את האקט המיני כי היא חשבה שזה אולי יעזור לה לקבל את העבודה. מתוך מחשבה צלולה. מתוך סוג של רצון. לא ראיתי שהיא כתבה שהוא הבטיח לה כלום. הוא לא היה הבוס שלה. היא לא חשה מאויימת. השאלה היא, אם היא באמת הייתה מקבלת את העבודה, היא הייתה מרגישה פחות מנוצלת? פחות מגעיל? לדעתי היא בהלם מעצמה, כי היא הבינה שהיא השתמשה בגוף שלה כדי להשיג משהו. מסקנה לעתיד-כן. הוא התנהג באופן מגעיל? כן. פשע? לדעתי לא.

Idan91

New member
לא השוויתי

את המקרה הזה לאונס אכזרי. אבל לפי הגישה שלו, שאין מה "לטחון מים" וצריך להמשיך הלאה, זה תופס בכל מקרה, לא?

מיטללל

New member
לא.

אבל המסקנות שהיא צריכה להסיק הן (גם) בנוגע אליה. וקשה לי להתייחס אליה פה כ"קורבן".

zimes

New member
ברגע שיש "תוקפן" - יש קורבן

אין ספק, מהסיפור, שההוא ידע בדיוק מה הוא אומר ומה הוא עושה. לכן - קורבן. אילו היתה נסחפת יחד עם מישהו שנסחף כמוה - לאותו מעשה בדיוק - זה משהו אחר.

Linkey-Whinkey

New member
נגיד שידידה קרובה שלי נאנסת

באכזריות- אני שם נגיד שידידה קרובה שלי מזדיינת כדי לקבל עבודה- אני אזכור לה את זה למשך שנים ואצחק (כידוע הבסיס לכל חברות אמיתית היא הטחת עלבונות זה בזה)

Linkey-Whinkey

New member
רגע, שאני אבין

את אומרת לי שלתת למישהו מציצה בעד עבודה (שאם תשאלי אותי, זו זנות, אבל את לא שואלת, אז אני סתם אציין את זה כהערת שוליים), ושאם מישהו אונס בחורה בברוטאליות, זה אותו דבר?

resputin

New member
יש לומר את דעתך ויש להתנהג כמו

אידיוט.. אתה לצערי, עשית יותר את השני מהראשון. ובהחלט יש דברים, שהשתיקה יפה להם.

Linkey-Whinkey

New member
או בצורה פחות צינית:

אני אגיד את זה הכי פשוט שאפשר. הבחורה, תחת השפעת אלכוהול או לא, נתנה לו מציצה בשביל לקבל משהו. במקרה הזה זו עבודה. כלומר מה שהיא עשתה זה לספק שרותי מין, מינוס סרסור. תסלחי לי באמת שאני חושב שאין לה זכות להציג עצמה כקורבן וכמנוצלת. נכון, דפקו אותה, אבל זה לא שונה בהרבה מזונה שלא קיבלה תשלום... אז כדי להתאים את זה להשוואה שלך: אם ידידה טובה שלי נאנסה, אני אתמוך בה, גם אם לדעתי זה קצת לטחון מים בפעם המאה, אבל היא צריכה את זה אחריי מה שהיא עברה את זה אם ידידה טובה שלי היא זונה ומישהו ברח לה בלי לשלם, אני אגיד לה להתגבר ולהמשיך הלאה, כי במקרה הספציפי הזה, זה באמת לטחון מים. ולא בוכים על חלב שנשפך, או שפיך שנחלב

Idan91

New member
אתה מפספס את הנקודה..

לא ברור לי מאיפה לקחת לך את הזכות לשפוט אותה על מעשיה. הנקודה היא שזה מפריע לה, כואב לה, קשה לה להתמודד עם זה. אז מה, אתה בעצם אומר שאם מישהי סובלת שלא "באשמתה", מגיע לה עידוד, אך אם מישהי "הביאה את זה על עצמה", שתעבור הלאה, כי היא אשמה? (ובכלל, מי קובע על מי מוטל האשם? ואם הידידה שלך לבשה מחשוף ענק וחצאית מיני, ואפילו, רחמנא ליצלן, נעצה מבטים כל הערב באותו אחד שלאחר מכן אנס אותה?)

היא לא הציגה את עצמה כקורבן.

היא אמרה שרע לה עם עצמה, כי היא מרגישה שהיא התנהגה כמו "זונה", אז אתה אומר לה - באמת את צריכה להרגיש רע כי התנהגת כמו "זונה"? בחיי, איזו הבנה! אז לפני שאתה שופך פה רפש, אולי תקרא טוב-טוב את השרשור, ותראה מי העלה את הטענה שהיא קורבן (המשיבים לה, ולא היא), או שסתם תחכה עד שתתבגר קצת ותחסוך לה (ולנו) את הארותיך.

Linkey-Whinkey

New member
למה? מפחד שלא תוכל להתרחק ממני

בכוחות עצמך? grrr you sexy cat חחחחחחח אני קורע אותי...

למעלה