מעשה שהיה, כך היה

sad sad woman

New member
מעשה שהיה, כך היה

רציתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי לפני כשנה. לאחרונה אני נזכרת בו דיי הרבה, וממש כועסת על עצמי. המחשבה על אותו אירוע גורם לי להרגיש מושפלת, וכ"כ כ"כ טיפשה.. בבקשה אל תשפטו אותי, אני יודעת שזה היה מעשה מטופש אבל הייתי ילדונת טיפשה ותמימה... אז ככה: יצאתי עם חברה שלי לפאב, שתיתי, והייתי ככה בראש טוב, מסטולה משהו. תפסנו הביתה טרמפ עם מישהו. אני ישבתי מקדימה, וחברה שלי מאחורה. התחלתי לדבר עם הנהג, והוא סיפר לי שהוא חוקר פרטי. הוא סיפר לי כלמיני דברים, שהוא מעסיק כלמיני בחורות שהולכות ומוציאות כלמיני פרטים מאנשים, מפתות אותם, וכו'. באותו רגע זה נשמע לי ממש מעניין, מה גם שבאותה תקופה הייתי משועממת וחיפשתי ריגושים. בקיצור, הוא הוריד את חברה שלי, והמשיך לכיוון ביתי. מאחר ונכנסתי ממש לשיחה ורציתי להמשיך לשמוע, החלטתי להישאר איתו קצת. נסענו לחוף, ושם המשכנו לדבר. אמרתי לו שזה נשמע לי ממש אחלה ושהייתי רוצה לעבוד בזה. הוא אמר שבשביל זה, צריך המון תעוזה, להיות ממש בלי גבולות. באותו רגע כ"כ רציתי את זה, זה פשוט כ"כ קרץ לי, ואמרתי לו שאין לי גבולות. ומאחר והייתי מסטולה כהוגן, באמת לא היו לי.. הוא אמר: "אין לך גבולות? היית יכולה, למשל, להוריד פה את החולצה?" אמרתי שכן, וכהוכחה אף יצאתי מהאוטו, והורדתי את החולצה. בקיצר, הוא כל הזמן דרבן אותי להראות לו עד כמה אין לי גבולות, ובסוף יצא שהייתי עירומה, וגם הוא, וביצעתי בו מין אוראלי... וכו' וכו'... כמובן שבסוף לא יצא מזה שום עבודה ושום בטיח, ואני רק נשארתי עם הרגשה של שרמוטה מטומטמת ולא נורמלית, כי.. איך לעזאזל עשיתי את זה?? ועוד מרצון!!! זה היה ממש חולני מצידי. מה דעתכם?

Linkey-Whinkey

New member
אה כן, בקשר לבעיה שלך

נדפקת, מה עוד אפשר להגיד לך? לכל אחד יש דברים שהוא עשה שאחרי שהוא עשה אותם הוא מרגיש אידיוט, מתגברים.

De-Panther

New member
בסוף החופש אני מתחיל ללמוד נהיגה../images/Emo9.gif

ובקשר לבעיה כמובן היית מסטולה היה רגש באוויר לא היית ממשיכה עם זה אם לא היית נהנת הוא לא אנס אותך את פשוט הרגשת טוב איתו אז הוא עבד עלייך ביג דיל הייתה לך את ההנאה שלך אומנם עכשיו את חושבת את עצמך לזולה אבל ביג דיל כל אחד ואחת עושים את זה מתישהו בחיים אפילו לי קרה שפגשתי מישהי פעם ראשונה וכבר אחרי כמה שעות התמזמזנו לנו בכיף
אז את קצת הגזמת אבל אין מה לעשות היה היה עשית את זה כמו שאמרת בגלל המשיכה שבדבר זה היה ריגוש בשבילך להבא תלמדי לא להקשיב לריגושים האלה

sad sad woman

New member
מאין הרעיון הזה..

שנהניתי?? ממה בדיוק נהניתי, מלמצוץ לו?!?!?!? עשיתי את זה רק כי רציתי לעבוד איתו..זה הכל. הקטע הפיזי שהיה בינינו היה פשוט דוחה.

nutmeg

New member
אם למדת מזה

משהו לפעם הבאה, משהו כמו - "אין קשר ולא צריך להיות קשר בין מין לעבודה", הרווחת.

De-Panther

New member
אם זה ככה אז את באמת התנהגת בצורה..

דוחה וזה מראה לך שבעזרת סקס אי אפשר להשיג הכל

Idan91

New member
*היא* התנהגה בצורה דוחה??

הבחור ההוא היה זה שהתנהג בצורה דוחה, אם כבר.

jessy19

New member
לאישה העצובה...

הוא ניצל אותך ואת נתת לו לנצל אותך כי רצית להשתחרר ולהיות יותר חופשייה, יותר להעז. לא בוכים על חבל שנשפך- פשוט לומדים מהמקרה ונזהרים בפעמים הבאות. לפעמים אנחנו עושים מעשים שאנחנו מצטערים עליהם אבל עדיין אם לומדים מהם, זה אומר שלפחות ככה מכפרים על המצב ובעצם נהיים בוגרים.

עזבי, עבר, נגמר, מי זוכר?

לדעתי, הבחירה שלך לענות את עצמך היא השגויה. נסחפת באיזה ערב, לא קרה כלום. מזל שזה לא נהפך לסצינה אלימה והכל נגמר בשלום. אז התפשטת, אז השתתפת במין אוראלי, אז מה? כולם עושים את זה בצורה זו או אחרת. אז הסצנה המסוימת הייתה פחות סימפטית? מילא. לא היזקת לאף אחד, ואם תחליטי לשים את זה בצד - אזי גם את לא ניזוקת. ואגב, אם אני במקומך, אני לא הייתי מגיעה למסקנה שעשיתי את זה אך ורק למען עבודה. אני בטוחה שבאותו רגע הייתי יודעת שעבודה אפשר למצוא גם בדרכים אחרות, ואם עשיתי את זה, אז זה כי באותו רגע זה היה הראש שלי. ואין בזה שום רע (מלבד הסכנה שבדבר, שברוך השם לא התממשה). לא חושבת שזה היה חולני, ותאמיני לי, כולנו עושים שטויות כאלה או אחרות בשלב זה או אחר של החיים. השטויות הקשות יותר הן אלה שבמהלכן אנחנו פוגעים באחרים, וזה באמת לא קרה כאן. אז תני לעצמך מנוחה, תשימי את זה במחסן של העבר, וזהו. מותר לכל אחד לעשות שטויות. כמו שאת סולחת לאחרים, תסלחי גם לעצמך ותסגרי את הפרק.

יסמין, אני שוקלת לצאת לחופשה

ללא תאריך חזרה. רוצה להחליף אותי? אני עם יסמין ואומר זאת במילותיי: - היה, לא גאה בזה, הלאה.

shellyland

New member
חמודה שלי

את הייתי שיכורה. וקטינה. הוא ידע שאת שיכורה. וקטינה. הוא ידע טוב מאוד שאת לא חושבת בהגיון וניצל את זה בשביל לגרום לך לעשות דברים שבראש צלול לא היית עושה אותם. הוא הוציא ממך מעשה מיני במרמה. "לא אנס אותך"? אולי לא לפי ההגדרה העממית של המילה, אבל בהחלט לפי ההגדרה המשפטית. אני לא מסכימה עם כל אלה שאומרים "קרה - קרה. מתגברים וממשיכים!" בסך הכל אני יכולה להבין את התגובה שלך ואת הקושי להשתחרר מזה. העצה הכי חזקה שיש לי אליך היא, קודם כל, להתחיל להאשים אותו ולא את עצמך. ללכת להשתכר עם חברה ולתפוס טרמפים עם אנשים מעניינים שיקחו אותך לשפת הים זה סבבה. לפתות קטינה שיכורה לבצע מעשה מגונה זה ממש לא סבבה. זה דוחה. וזה מרושע. וזה אנוכי. וזה גם לא חוקי. שולחת לך
ומקווה שתצליחי להשתחרר מזה עם הזמן. אם את מוצאת שקשה לך וזה ממשיך להטריד אותך, ממליצה לך בחום להתקשר ל-1202 ולדבר איתן. יש להן המון ניסיון במקרים כאלה והן יעזרו לך להבין קצת יותר טוב מה בדיוק קרה.

Linkey-Whinkey

New member
אז הוא כן אנס אותה

בהתחשב בעובדה שאין לה מושג מי הוא, איך קוראים לו ואיפה למצוא אותו, בהחלט הייתי אומר שאפשר לומר שאין פתרון מלבד להתגבר ולהמשיך...

Idan91

New member
ה"פתרון" הוא לא

נקמה, אלא משהו שיגרום *לה* להרגיש יותר טוב.

כמי שעברה סצנות לא חביבות בימיה,

אני לא חושבת שמדובר כאן על אונס. (ואגב, איפה ראיתם שהיא הייתה קטינה? לא מצאתי את זה בהודעה שלה. היא כינתה את עצמה "ילדונת", אבל לא ברור בת כמה הייתה.) ואני חושבת שהבעיה היחידה של השואלת היא המחשבה שזה היה "חולני" מצידה, כפי שהיא אומרת בשורה האחרונה של דבריה. וברגע שהיא תקבל את העובדה שזה לא היה חולני, אלא מעשה אנושי פשוט (גם אם לא נעים מבחינתה), היא תוכל להמשיך הלאה. (ואשר לבחור ההוא, הוא בכלל לא העניין כאן, הוא סתם דמות חסרת ממשות במחזה של חייה, דמות שהתפוגגה מזמן.) ולכן אני חוזרת ואומרת לך, אישה עצובה, תפסיקי להציק לעצמך. הרבה פעמים אנחנו עושים דברים שאחר-כך נראים לנו טיפשיים, דביליים ושאר מחמאות. אז בסדר, אנחנו לא מושלמים, מה לעשות? תתעודדי, כולנו איתך באותה קלחת, כולנו טיפשים ודבילים לפעמים. לא עשית שום דבר חריג.

De-Panther

New member
אפשר לקחת לדוגמא את כל אותן ההודעות

הישנות שלי בתפוז לפני יותר משנתיים או אפילו שלוש ניתן לראות בפורום מספר 61 בעמודים הראשונים של הארכיון מדהים אפילו אותי

shellyland

New member
נכנסנו לכרטיס האישי שלה

כי רצינו לראות עם מי יש לנו עסק לפני שאנחנו משיבים, וראינו שהיא בסך הכל בת 18. מכיוון שהמשה קרה לפני כשנה, אני מניחה שהיא היתה אז בת 17. ה"חולניות" שהיא מתארת לא היתה עצם המציצה, אלא העובדה שהיא עשתה אותה מהסיבות הלא נכונות. אני אהיה הרבה יותר רגועה אם היא תבין שה"חולניות", במקרה הזה, היא לא שלה אלא של אותו גבר (מבוגר ממנה, אני מניחה) שפיתה אותה במרמה לעשות בו מעשה מיני למרות שאני מתארת לעצמי שיכול היה לראות שהיא גם שיכורה וגם קטינה. הבעייה אינה במה שהיא עשתה אלא במה שעשו לה. אה, ובלי קשר למה שאת חושבת - המעשה שלו אינו חוקי ושום בית משפט לא היה מוציא אותו זכאי, אפילו לא מחמת הספק. אבל אני נוטה להסכים עם עידן, שאפשרות הגשת התלונה או הנקמה אינה חשובה במקרה הזה. מה שחשוב הוא שהאשה העצובה, עצובה תפסיק להיות עצובה.

למעלה