מעשה בDS-1

doc monti

New member
הממממ

תגדיר מגניב
לא זכור לי שנתקלתי באפקטים לבס, אבל אפשר להריץ חיפוש קצר באתרים עם סכימות... יש את general guitar gadgets עם סכימות ממש נוחות ופשוטות להבנה, schematics heaven ועוד הרבה אתרים. בגדול מספיקה רמת הבנה מאוד בסיסית בשביל לקרוא סכימות...

3Style

New member
מישהו יכול להעלות הסבר איך מכינים

פדאל? אני יודע שצריך ידע מקדים ואם יש אתרים שמסבירים אני אשמח.

Fly2High

New member
בסך הכל אתה צריך לדעת להלחים..

לדעת קוטביות של חלקים.. ולקרוא שרטוט.. מפה זו לא בעיה.. אם אתה מתכוון לבנות וצריך עזרה בבניה תדבר איתי

van halen

New member
מגניב ביותר מידע למתעניינים

שלום, בחור, שיחקת אותה בגדול. שאפו על היוזמה הברוכה. האפקט נראה מצויין ואני מקווה שגם נשמע מצויין? האם תוכל להעלות דגימות? ולכל המתעניינים, צרפתי את האתר מספר 1 (לדעתי) לכל הקשור באפקטים לבנייה עצמית. הם גם מחולקים לרמות ויש שם דברים מגניבים ביותר כמו וואה-וואה וגם דברים פשוטים ביותר כמן ה- MXR. בהצלחה.

Fly2High

New member
אני אעלה דגימות ב-2 תנאים

א- שמישהו יקנה לי מגבר
ב- שמישהו ישיג לי עוד כבל PL
וג- שמישהו ימצא לי איפה אני יכול להשיג את הקבל שחסר לי :\ גאד דמיט@!@ לקחתי אחד במקום 2 ואין לי כוח לנסוע לתל אביב שובבבבבבב ממה אני יכול לפרק קבל 0.47 מיקרופראד? :\ תודה

Fly2High

New member
אעע איזה כיף לגור במושבבב חח

הלכתי למחסן.. מצאתי חתיכת ברזל טובה.. כשאמא תקום אני אלך לחתוך עם דיסק ותהיה לי קופסה לתפארת :] תמונות יהיו בערב אני מניח

A&A

New member
אני אישית לא הבנתי בכלל איזה אפקט זה...

וכמה עולה סיפור כזה? וכמה צריך להיות מבין בשביל לבנות דבר כזה... אני בנאדם שיחסית יודע לעבוד עם הידיים.. זה מספיק בשביל לבנות אפקט?

Fly2High

New member
החלקים כולל הלוח פיתוח עלו לי 93ש"ח

אתה צריך ידע ממש בסיסי באלקטרוניקה.. זה ממש שטויות אם אתה יודע להלחים טוב ונקי.. ואני מאוד, אבל מאוד מאוכזב! ההודעה שלך לא התפוצצה

למעלה