מעשה בDS-1

Fly2High

New member
מעשה בDS-1 ../images/Emo13.gif

אז החלטתי לבנות אפקט.. קצת קניות בשדרות הר ציון ויצאתי עם זה

אפשר לשאול

למה חלק מהרגליים השארת כל כך ארוכות? ואיך בדיוק אתה עושה את החיבורים הארוכים? כלומר, אם יש לך 2 נגדים אחד ליד השני, בסדר, לא בעיה להלחים אותם ביחד והכל טוב ויפה, אבל אם אתה צריך לחבר בין מעגל אחד למעגל אחר שנמצא במרחק כלשהו? הרי לעשות פס הלחמה על כל המשטח זה קצת לא ריאלי...

Fly2High

New member
גם נכון, אבל עשיתי משהו יותר טוב

לקחת פשוט חוט ושמתי מהצד השני.. כמו שאתה רואה בתמונה "מאוד מהר מגיעים לזה".. יש שם חוטים שסתם קופצים מהלוח.. זה גשר.

Fly2High

New member
זה לא חוטי טלפון ><'

זה חוטים של S VIDEO שפירקתי שעלה לי 30 שקל למטר ><

אני רואה שאתה מבין אלק'

חשבתי לקחת שרטוט של איזה דיסטורשן ולבנות אותו בווייר-אפ ואחרי שיעבוד לשחק קצת עם הנגדים לראות איך זה משפיע על הסאונד, מה אתה אומר זה שווה את הטרחה או שלבנות בול לפי השרטוט וזהו? נראה לי יותר ייחודי לעשות עם ווייר-אפ ולשחק עם זה ואז להלחים הכל.

Fly2High

New member
בוא נגיד ככה

אני אישית לא הייתי משחק עם זה כי אני מביון טוב בבניה אבל בתכנון לא כל כך. אם אתה מבין בזה, אז תבנה בויראפ, אבל אל תחבר לנגדים עצמם. אתה צריך לחבר את זה לתושבת (כמו של ג'וקים) ושם לשים את הנגדים כי אחרת יהיה לך נורא קשה להוציא את זה מהחוט של הויראפ.. כמה עולה מכשיר כזה אגב?

איזה מכשיר?

חוטי ויראפ זה לא דבר יקר מברג ויראפ עולה כמה עשרות.. בסביבות ה-50 אבל זה פחות מומלץ מהלחמה, אפשר לאבד בחוטי ויראפ יותר מידע באשר בהלחמות. ובמקרה כמו שאתה הצעת, אפשר בהחלט עם הלחמות פשוט, כמו שאמרת, לבנות את המעגל בצורה בסיסית עם תושבות, להחלים את כל הרגליים של התושבות כמו שצריך לאן שצריך, ואח"כ לשחק עם הנגדים. בלי חוטים מיותרים. ועוד דבר, חוטי ויראפ זה נורא, אבל נורא מסורבל, במקרים כאלו. אתה צריך להיות כמה שיותר מדויק כדי שזה יראה יפה, ויהיה מתוח.

Fly2High

New member
כן, התכוונתי למברג..

וויראפ זה באמת אחד הדברים הנוראים... בלאגן רציני

זה דווקא נורא נוח

אבל אם אתה רוצה להשתמש בזה בשביל סאונד, אז זה מאוד לא מומלץ, וכן, זה יכול להיות מסורבל מבחינת הרבה מאוד חוטים, וארוך, וזה...

למעלה