מערכת שעות

bumpygirl

New member
מערכת שעות

רק עכשיו הודיעו לי שקיבלו אותי לבר אילן ויפתחו לי חלון זמן ב10.10
יש לי איזשהי דרך לדעת לפני זה מה תהיה המערכת שעות שלי?.. כי אני צריכה לדעת בגלל עבודה וכאלה...

bumpygirl

New member
היי תודה

אני בוחרת בין קבוצה א' ל-ב'?
ומה זה שיעור העשרה?

MMMOOSH

New member
מזל טוב! ראשית יש לך מערכת מובנית לשנה א'

כמעט הכל קבוע מלבד קורס בחירה בסמסטר ב' בין תולדות המחשבה המדינית (חופר) לבין יסודות בכלכלה למשפטנים (מומלץ יותר)

מלבד זאת את אמורה להירשם לקורסי רמה באנגלית אם את צריכה.
ולבחור קורס יסוד ביהדות - קורס כללי או פרוייקט הידברות שמחליף קורס כזה. ולא לשכוח שיש שבוע אורינטצייה ב 14.10 שאלו הנק' זכות הכי קלות בתואר...

bumpygirl

New member
שבוע אוריינטצייה?

מה זה אומר? סורי אני ממש אאוט בדברים האלה..

lol65

New member
תשובות

א. את לא בוחרת את המסלול- 01 או 02, בר אילן בוחרת את המסלול בשבילך. כשיהיה לך חלון זמן את פשוט צריכה ללחוץ על "מערכת מובנת", והמערכת כבר נבחרה בשבילך (את כן צריכה לבחור בנוסף את מה שכתבו לך בהודעה מעליי). תנסי להתקשר למדור שמע 9392* ולשאול אותם איזה מסלול את.

ב. שיעור העשרה זה פשוט שעות שבהן יכול להיות שאיזשהו מרצה ירצה לקיים בהם שיעור תגבור. זה לא מתקיים כל שבוע, זה גם בלי בדיקת נוכחות, אבל יש מתרגלים שמלמדים בשיעורים אלה נושאים חדשים. בתחילת השנה תקבלו רשימת תאריכים בהם יתקיימו שיעורים כאלה ובמה.

ג. שבוע אוריינטציה זה שבוע שמעבירים סטודנטים משנים ג'-ד' בשביל להכניס אותכם קצת לעניינים. מסבירים לכם דברים בסיסיים, מושגים משפטיים וכו'. פה כן הנוכחות חובה ונבדקת בקפידה כי כל הציון בקורס הזה מבוסס על נוכחות.

ד. תוכנית הדברות- זו תוכנית שאפשר לבחור לעשות אותה והיא נותנת פטור מקורס ביהדות וממבחן במושגי יסוד ביהדות אותו את חייבת לעשות כדי לקבל את התואר. התוכנית מתקיימת פעם בשבוע, 4 שעות, במהלכה יש כל מיני דיונים בין דתיים לחילוניים וכו'. יש כמה ימים של טיולים וגם סופ"ש אחד בירושלים שהם חובה ועולים 450 ש"ח נוספים. בסוף את צריכה למלא משוב על התוכנית ולעשות איזו עבודה קטנה שקשורה לנושא. יכול להיות חופר ויכול להיות מאוד נחמד, תלוי בך.

נ.ב
אם יש לך אפילו קצת ראש ריאלי, מאוד מצטרפת להמלצה לבחור את הקורס של כלכלה למשפטנים.

למעלה