טוב יש לי
האמת שהמטרות שלי עכשיו קשורות יותר ללימודים - אבל עצם הרעיון בהן הוא להוכיח לעצמי שאני יכולה לעשות דברים שפעם חשבתי שהם לא אפשריים. כמו המגן שלי בערבית - אני לא הכי טובה בערבית, אבל ציפיתי לקבל יותר מ 82 ואני ממש מרגישה שלמדתי לפחות ל 90 ועשיתי את המגן הזה ברמה של 90 לפחות - אז אני די מאוכזבת כי הייתי יכולה בקלות להעתיק מהתלמיד הכי חכם בכיתה שישב שולחן אחד אחרי משמאל ובדק את המגן שלו כשהוא מרים אותו למעלה כדי שכל הכיתה תראה, אבל לא עשיתי את זה... אבל עדיין יש תקווה כי אני בטוחה שהם טעו בקטע בשאלה בקטע אנסיין אחד ויש עוד משהו... ויש גם את הבגרות בספרות - זה ממש משגע אותי שאני טובה בכל המקצועות חוץ מספרות וזה לא משנה כמה למדתי אני אף פעם לא הצלחתי לקבל יותר מ 80 ואף פעם לא הבנתי איך אני אמורה לענות על השאלות ואיך בכלל ללמוד אליהם - טוב במגן עקפתי את מכשול ה 80 וקיבלתי 84, אבל אני רוצה להוכיח לעצמי שאני יכולה לעשות את זה, אז אני אנסה להוציא ציון יותר טוב בבגרות, אני אראה איך זה ילך. אבל האמת שאת המטרה הכי חשובה בחיים שלי אני משיגה ברגע הזה - המטרה שלי בחיים היא להשתנות, ואני השתניתי בהרבה מובנים בשנים האחרונות, מה שאני הכי רוצה זה להתחיל מחדש כאילו לא קרו לי כמה דברים בלי כל ההשקפות עולם שלי ובלי כל החרדות שלי, להיות כמו שהייתי פעם, אם זה אפשרי...