מעקב הגשמת מטרות (11)

ועוד איך שאני מאתמן בבית!!

אבל אני לא מוצא פרטנר להתאמן איתו יחד איתי בבית! אבל עדיין אני מוצא תחליפים! אני מה זה רוצה לשפר את רמת הקרב שלי ואני לא יודע איך אפשר לעשות זאת גם ללא פרטנר? האם בכלל אפשר לשפר את רמת הקרב שלי ללא פרטנר?

MsPiggy

New member
טוב יש לי

האמת שהמטרות שלי עכשיו קשורות יותר ללימודים - אבל עצם הרעיון בהן הוא להוכיח לעצמי שאני יכולה לעשות דברים שפעם חשבתי שהם לא אפשריים. כמו המגן שלי בערבית - אני לא הכי טובה בערבית, אבל ציפיתי לקבל יותר מ 82 ואני ממש מרגישה שלמדתי לפחות ל 90 ועשיתי את המגן הזה ברמה של 90 לפחות - אז אני די מאוכזבת כי הייתי יכולה בקלות להעתיק מהתלמיד הכי חכם בכיתה שישב שולחן אחד אחרי משמאל ובדק את המגן שלו כשהוא מרים אותו למעלה כדי שכל הכיתה תראה, אבל לא עשיתי את זה... אבל עדיין יש תקווה כי אני בטוחה שהם טעו בקטע בשאלה בקטע אנסיין אחד ויש עוד משהו... ויש גם את הבגרות בספרות - זה ממש משגע אותי שאני טובה בכל המקצועות חוץ מספרות וזה לא משנה כמה למדתי אני אף פעם לא הצלחתי לקבל יותר מ 80 ואף פעם לא הבנתי איך אני אמורה לענות על השאלות ואיך בכלל ללמוד אליהם - טוב במגן עקפתי את מכשול ה 80 וקיבלתי 84, אבל אני רוצה להוכיח לעצמי שאני יכולה לעשות את זה, אז אני אנסה להוציא ציון יותר טוב בבגרות, אני אראה איך זה ילך. אבל האמת שאת המטרה הכי חשובה בחיים שלי אני משיגה ברגע הזה - המטרה שלי בחיים היא להשתנות, ואני השתניתי בהרבה מובנים בשנים האחרונות, מה שאני הכי רוצה זה להתחיל מחדש כאילו לא קרו לי כמה דברים בלי כל ההשקפות עולם שלי ובלי כל החרדות שלי, להיות כמו שהייתי פעם, אם זה אפשרי...

MsPiggy

New member
הישגתי מטרה אחת!!!

המגן שלי בערבית - טוב התשובה שלי באנסיין באמת הייתה שגויה, אבל מסתבר שהמורה בדקה לי בעיתונות משפט שסימנתי עליו איקס במקום המשפט שהיא הייתה צריכה לבדוק, אז היא הוסיפה לי נקודה ואחר כך ראיתי שבסיכום של הנקודות היא התבלבלה וכתבה שם איפשהו 3.5 נקודות במקום 6.5, אז הציון שלי קפץ עכשיו ל 89

ב ט ח ../images/Emo24.gif

היי צוות לחיות בהרמוניה
בוודאי שיש לי מטרות ואני בשמחה אשתף אתכם בהם אבל אני מדגישה מראש הן רבות ...
אפשר לומר שאת המטרות שלי אני יוכלה לחלק לשניים 1. מטרות שלי לגבי עצמי כלומר דברים שאני חושבת שיש לי צורך לתקן בעצמי כגון: להיות יותר עצמאית, להיות יותר אמיצה, לגבש ביטחון עצמי (שאין לי מי יודע מה), להיות פחות רגישה ופגיעה - בקיצור לפתח "מרפקים" 2. מטרות בסביבה החיצונית - שהכוונה שלי שאלו דברים שאני צריכה להשיג מחוץ לעצמי כגון: להצליח בלימודים (שיתחילו באוקטובר)---> להשיג השכלה, למצוא אהבה, להגשים לעצמי את החלום שלי ---> טיול ארוך להודו, נפאל, המזרח, אוסטרליה, באנג´י בניו זילנד ואולי קצת דרום אמריקה אם יהיה עוד כח אוייש נראה לי ששוב הגזמתי במלל ... מקווה להגשים את כל המטרות
אז אני אסיים כאן אוהבת חני

אומץ זו המטרה העיקרית

בשל העובדה שאני לא ממש אמיצה אני לא מגשימה את מה שאני רוצה באמת - יש אנשים שבקיצוניות הפוכה אלי לא רואים בשום דבר מחסום למטרותהם ויש אנשים כמוני שכמעט כל דבר נראה לי מחסום, משמע הופך אותי לפחות מחוברת לעצמי. אבל אני מאמינה שעם קצת עבודה עצמית אני עוד עשויה להפתיע

מיקוששש

New member
מטרות כיפיות

הכל משתלב מצויין
אם תגשימי את הטיול הארוך להודו, תוכלי להגשים שם את שאר המטרות. "להיות יותר עצמאית, להיות יותר אמיצה, לגבש ביטחון עצמי (שאין לי מי יודע מה), להיות פחות רגישה ופגיעה - בקיצור לפתח "מרפקים" שם הרי תכירי המון אנשים ותסתובבי עם אנשים חדשים...ותוכלי לגלות בעצמך את כל הדברים האלו. כמובן שגם בארץ אפשר לעשות זאת (מנסיון), אבל נסיעה למקום אחר, תאפשר לך לא להיות קשורה ל"סבבה בת 22" כמו שאת מכירה אותה. מבינה את כוונתי? בהצלחה!

מבינה את כוונתך אבל....

היי מיקוששש
אני יודעת שהכל נשמע אפשרי אבל... לחלק מאיתנו יש מעצורים (שאני לא ממש רוצה לספר כרגע) אני מתמודדת עם בעיה לא קטנה שמעט מונעת ממני להגיע למטרות שלי - אי רוב חיי מחפשת דמות בעלת עבר כמו ההווה שלי שהצליחה להתעלות על הבעיה הזו - שהיא תהיה לי כמעין דמות מנחה, מודל לחיקוי - בעצם לא לחיקוי אלא... (איך לנסח את זה טוב) דמות שאני אשאב ממנה תקווה אני מקווה להצליח למרות שכעשיו אני דווקא בתקופה פחות טובה בכל אופן תודה על התיחסות וכל מה שאני יכולה לבקש זה .... תאחל לי "ב ה צ ל ח ה"
יום טוב ביי אוהבת חני

למעלה