מעקב הגשמת מטרות (11)

מעקב הגשמת מטרות (11)

האם השגתם את המטרה שהצבתם לעצמכם בשרשור האחרון? האם נוספו בחייכם מטרות אחרות? החתירה שלנו אל המטרות שלנו יכולה להיות כיפית, פשוטה, נעימה ומועילה. ביחד, אנחנו עושים אותה לכזאת! השתמשו בפינה זאת כביומן-מעקב אחר הגשמת מטרותיכם. בהצלחה!

deep ocean

New member
הממממממ

גיליתי שאני לא צריכה להפסיק להתלהב מדברים, אלא פשוט לא להיסחף באופן עיוור. אפשר להתלהב, אבל להיות מודעת. מטרות נוספות- -לשפר את התזונה שלי ולרזות (התחלתי עם זה אתמול - אני אוכלת רק כשאני רעבה, אני לא אוכלת שטויות, אני שותה הרבה מים) -להתחיל קצת לרוץ, מידי פעם. -להמשיך את העבודה עם ההילרית בצורה יעילה.

deep ocean

New member
ולמען שיפור התזונה

קבעתי תור עם תזונאית , על מנת לוודא שהגוף שלי מקבל את כל מה שהוא צריך.

soulbird

New member
soul bird מודה לצוות על ההזמנה

אבל לצערה אין היא יכולה לחשוב כרגע בצורה הגיונית (סערת רגשות) אמכם הסליחה אך היא מבטיחה לשוב כאשר תחשוב על משהו חכם לומר. סליחה ותודה להזמנה שלכם ציפור נפשכם *** אני חוליה חלשה Aufedazein!****

soulbird

New member
באופן מאוד כללי

להפסיק להכנס למקומות שעושיתם לי רע \או להתרחק ממקומות שעושים לי רע. לעשות רק מה שטוב בשבילי. לעשות למען עצמי. בנושא הבריאות - לעשות יותר ספורט\ פעילות גופנית. לחזור לתזונאית . זהו בעקרון

מיקוששש

New member
הי soulbird

איך את מתכוונת לעשות רק מה שטוב לך? להתחיל לחשוב על עצמך? לשנות משהו בסגנון חייך? איך תשיגי את המטרה הזו - באלו אמצעים? לגבי הבריאות, לחזור לתזונאית זה מעולה. פשוט תחליטי שעכשיו את מצלצלת אליה!!! תעשי זאת עכשיו
לגבי לעשות ספורט. את מתאמנת במקום כלשהו? לבד בבית?

soulbird

New member
להתחיל לחשוב על עצמך

זה להקשיב לתחושות בטן שלך . אם אתה נצאה במקום שעושה לך לא טוב פשוט לא להכנס או להתקרב לשם.להשתדל לחיות חיים מאוזנים ובריאים יותר. בקשר לספורט - אני מנוייה לקנטרי בעיזור מגורי אני הולכת לשחות לפחות 2 בשבוע .אני גם משתדלת ללכת לטיול כל יום עם הכלבה וגם אני מתאמנת בקונג פו וטאי צ´י (צ´י גונג) פעם בשבוע. יום טוב וסליחה שלכך לי כלכך הרבה זמן להגיב

מיקוששש

New member
בהצלחה!!

לחשוב על עצמך זה גם לעשות מה שעושה לך טוב מבלי להתחשב בציפיות החברה. האם יש משהו שאת רוצה לעשות אבל מונעת מעצמך בגלל סיבות שונות?

==_alon_==

בשרשור הקודם רשמת: - השתפשרות בקראטה- טיפה. - איזון בין עבודה לחיים מחוץ לה- טיפה, אני כבר לא מביא עבוא הביתה לשישי שבת, רק טיפה חומר קריאה. - לדעת טוב יותר cpp ו- java - למדתי הרבה ב-java בזמן האחרון וגם דברים חדשים ב- OO. - להתחיל ללמוד לתואר שני- כרגע לא בידים שלי. - זמן לנגן Mp3 - ירדתי מזה האם משהו השתנה? האם נוספו לך מטרות אחרות?

_alon_

New member
מעקב

מטרות פתוחות: 1. השתפרות בקראטה. - ממשיך להשתפר, לאט אבל עקבי. - דרך לשיפור: הגעה קבועה לאימונים ואימונים בבית. 2. איזון בין עבודה לחיים מחוץ לה. - תלוי בלחץ בעבודה, בגדול אם אני יוצא ב-19:00 אני עדין מרגיש כאילו אני חותך מוקדם. - דרך לשיפור: ??????? 3. יותר ידע בתכנות - מתקדם באופן יפה. - דרך לשיפור: המון כתיבה, תכנון וקריאה. 4. להתחיל ללמוד לתואר שני - זה לא בידים שלי ברגע. מטרות חדשות: 1. לשפר את הגמישות. - אימון. 2. לשפר את שרירי הבטן (רק 50 כפיפות???) - אימון. 3. להתפתח בכיוונים אחרים (what ever that means) - אני עומד לגמור לקרוא את החומר של הקורס בפסיכולוגיה קוגניטיבית. 4. לחזור לתרום לקהילה - לחזור להתנדב במד"א??? 5,6,7. אישי (אבל אני יודע מה זה
)

MsPiggy

New member
אתה מתנדב במד"א?

אחלה, גם אני הייתי רוצה לחזור להתנדב שמה, אבל לצערי בגלל סיבות פרטיות אני לא רוצה לחזור למקום הזה יותר...... טוב אם זה מתאים לך, תחזור להתנדב! וקבל צל"ש ממני (אין כמו נוער מד"א...)

מיקוששש

New member
תגובה

"2. איזון בין עבודה לחיים מחוץ לה. - תלוי בלחץ בעבודה, בגדול אם אני יוצא ב-19:00 אני עדין מרגיש כאילו אני חותך מוקדם. - דרך לשיפור: ???????" אחרי העבודה, יש לך כוח לבלות, או שאתה חוזר עייף? "4. להתחיל ללמוד לתואר שני - זה לא בידים שלי ברגע." למה זה לא בידיים שלך? 4". לחזור לתרום לקהילה - לחזור להתנדב במד"א???" בהצלחה!!!! "5,6,7. אישי (אבל אני יודע מה זה)" בהצלחה ב- 5,6,7

_alon_

New member
מטרה ארבע

איזה כיף, התקבלתי לתואר שני. לגבי השאלה למה זה לא בידים שלי- כי זה היה בידיים של ועדת הקבלה.

==עידו טסלר==

בשרשור הקוטדם כתבת שבחופש פסח אתה הולך להתאמן הרבה על שפגט בנים. איך זה מתקדם? האם נוספו לך מטרות אחרות?

אז ככה!

מטרות: -שפגט בנים. -להיות לוחם: שזה כולל הרבה דברים. שפגט בנים נסיתי להתאמן קצת בפסח אבל לא הלך, מישהו מכיר עוד שיטות אימון? אני מרגיש שאני נתקע באותו מקום בשפגט(למרות שזה מקום די טוב), אני מרגיש שאני לא מצליח לרדת יותר(בלתי אפשרי!) בקשר ללהיות לוחם, כמובן אני רוצה להיות ג´ט לי, והלוואי שאני אצליח להגיע לרמה שלו(אבל עידו המושלם הוא יותר מג´ט לי
) להיות לוחם כולל הרבה דברים: -יכולת הגנה עצמית גבוהה. -יכולת תנועה נכונה ובריאה. -אומנות היכולת. -עבודה פנימית ומדיטציה... וכו´... אני רוצה לשפר את כל הדברים האלה, אני במיוחד שואף להיות ברמה הכי גבוהה של קרב.

למעלה