מעניין אותי לדעת

fry

New member
אצלי

את הכרטיס תלמיד רק ראיתי לפני הטסט פנימי ובמהלך השיעורים למורה שלי תמיד היה לוח עם טושים ונמחקים וכל פעם שהוא רצה להסביר לנו משהו הוא פשוט היה משרטט בנוסף,לפני שאני וחברים שלי ניגשנו לתאוריה ועשינו את השיעורים ביחד, אחד היה נוהג והשאר היו לומדים לתאורייה בעזרת מחשב נייד של המורה ותוכנת תאוריה

אני חושבת שראיתי אותו

רק לפני הטסט החיצוני.. עד שיעור 20+ בערך, הוא היה משתמש בשרטוטים, ומצייר לי איזה חצי שיעור צמתים, פניות, מעגלי תנועה.. לפעמים גם היה שואל אותי שאלות וכאלה, לראות שאני מבינה.. איך שנאתי את זה..

samata

New member
אוקיי

אצלי המורה היה מחלק לכל תלמיד חדש "פנקס תלמיד", וכל סוף שיעור הוא היה רושם בו את מה שנלמד באותו שיעור, על מה צריך לשים דגש לפעמים הבאות ואת מה ביצעת טוב בשיעור (לפעמים בתוספת סמיילי שהזכיר בצורה מפחידה קוף
). כל פעם שהוא הסביר משהו חדש שהיה אפשר להסביר עם לוח - הוא השתמש. את כרטיס התלמיד אני לא זוכר אם ראיתי..אבל ממה שהבנתי המורה הלך לפי הכרטיס ובנה את השיעורים לפי הכרטיס, ככה שלכל שיעור הייתה מטרה (וגם בפנקס כמובן היה נכתב בכל תחילת עמוד את שם השיעור, לדוגמא - "פניות ימינה").

samata

New member
רחובות :)

לא יודע כמה מורים מנהיגים את השיטה...אולי יצא לך לשמוע על המורה: איציק שידלובסקי.

פרטנר

New member
השם במקרה נשמע מוכר

בהרצליה ישנו מורה הנוהג בשיטת הפנקס והסמיילים כמו שתיארת, הייתי משוכנע שהוא ייחודי.

samata

New member
יכול להיות בגלל

שהוא נוסע המון לוועדות בכנסת של לימוד נהיגה ודברים שקשורים לנושא...הוא גם המון בקטע של החינוך, אז הוא לוקח בלא מעט מהפעמים תלמידים שיבואו לוועדה לראות איך הכל מתנהל ולראות מהות של דיונים בנושא. אם תריץ חיפוש בגוגל של צירוף המילים "איציק שידלובסקי" (רצוי ביחד עם המרכאות בכדי להשיג תוצאות מדוייקות) אתה תמצא לא מעט פרוטוקולים של וועדות מהכנסת שהוא השתתף בהן. אני מאמין שמשם אתה אולי מכיר אותו...

samata

New member
2 פרוטוקולים למען האמת

פעם היו יותר אם אני זוכר נכון..יכול להיות שהם הוסרו מהאינטרנט.

ShMo0LiKiPoDa

New member
לי אין מושג..

אבל הוא היה מביא שרטוטים ומכונית קטנה של הבן שלו או משהו וככה היה מסביר דברים (פניות, חניות וכו')

Krishi

New member
זה משעשע...

בדיוק באחד השרשורים האחרונים שעסק ברפורמה של לימוד הנהיגה טענתי שהרוב לא יודעים בכלל שיש כזה דבר כרטיס תלמיד והנה אתה מעלה את הסקר הזה.. חח... אז כמו שרשמתי שם.... את כרטיס התלמיד הכרתי לראשונה ממש לפני הטסט כשנתבקשתי לחתום עליו. כמו כן המורה אף פעם לא השתמש בשרטוטים לצורך המחשה.... מצד שני לא הייתי צריך כאלה אז לא יודע

noyuve

New member
תשובה

אצל המורה שלי הכרטיס תלמיד הוא בתוך מחשב כף יד, ראיתי אותו וקיבלתי הסברים לגביו בשיעור הראשון. במהלך שאר השיעורים הוא מסמן לעצמו מה אני יודעת ועל מה צריך לחזור ואני לא רואה מה הוא כותב שם...

את הכרטיס תלמיד

לא ראיתי.. אבל אם הייתה לי טעות שהייתי מבצע גם לאחר הסבר של המורה היינו עוצרים בצד והוא היה עושה שרטוט כזה עם לוח וטושים נמחקים ואז היינו מתרגלים..

PinkyRaSta

New member
מזה כרטיס תלמיד(ה)?? ../images/Emo210.gif

לא ידעתי שיש כזה בכלל! מזהה? והמורה הסביר לי זכויות קדימה וכל מיני על לוח כזה עם ציורים וזה וזה.. הסקר דל מדיי, לא מצאתי את עצמי שם.

craperz

New member
המורה שלי

לימד אותי לפי נושאים-ממש טוב כרטיס התלמיד זה הטופס שחותמים עליו שלמדתי לא? בכל אופן המורה שלי הסביר לי עם כרטיסיות כאלה וגם ציורים שלו וגם עם מכוניות צעצוע הכי קליבר

NiKi†a

New member
אה אז זה הכרטיס?

נראה לי ראיתי אותו לפני הפנימי והחיצוני...
טוב לדעת

למעלה