מעניין אותי לדעת

פרטנר

New member
מעניין אותי לדעת

כמה מכם ,בתהליך לימוד הנהיגה , רואים (או ראו) את "כרטיס התלמיד" ,עקבו בעזרת המורה אחרי המטרות שנלמדו.? אצל מי מכם השתמש המורה בשרטוטים (לוח או אמצעי המחשה אחרים) ? ומי לא יודע על מה אני בכלל מדבר.?

ChilD SouL

New member
תשובה...

לא עקבתי אחרי הכרטיס תלמיד, אבל
כל פעם שהמורה שלי רצה להסביר לי משהו על יבש, היה לו ברכב לוח עם טושים נמחקים והוא היה מצייר לי ומסביר לי ואז היינו מבצעים זאת על רטוב. מתה עליו

Superdror

New member
../images/Emo41.gif הסקר פורסם ../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים להצביע ולהמשיך לענות ביתר פירוט. מקווה שהסקר עונה על כל הסיטואציות. אה, ולקח לי יותר מ-2 דקות

Krishi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ChilD SouL

New member
כן, תתחיל מעכשיו...

כי אח"כ אתה תיהיה על 4 עם דמעות בעיניים, ולא מרוב צחוק.

MrJacKasS

New member
לא סקר משהו..

כי יש כאלה אולי שבשלבים מוקדמים בלימודי הנהיגה כך שלא יצא להם לראות את כרטיס התלמיד או שהמורה ימחיש להם בעזרת כל מיני דברים, למרות שכך רצונו של המורה לעשות עם התלמיד בעתיד. בכל אופן, המורה שלי הראה לי את הכרטיס והמחיש בעזרת לוח אחלה מורה :)

costaet

New member
אצלי ../images/Emo26.gif

בשיעור הראשון הוא הציג את הכרטיס עם כל הדברים שצריך ללמוד ואחרי זה כל שיעור בדק מה כבר נלמד ומה נשאר, אחרי שהכל סומן שנלמד חתמתי על המסמך ואז כמובן הגיע הטסט... כמו כן השתמש בשרטוטים להסביר כל מיני מצבים.

NiKi†a

New member
לא היה כרטיס תלמיד

אבל היו לפעמים שירטוטים.. בעצם אני זוכרת רק פעמיים שהוא הסביר לי עם שרטוט, פעם אחת מה אני עושה בכיכר ופעם אחת את הקטע של ההילוכים. חוצמזה שום אביזרים אחרים o_O

למעלה