אני יודע שאני חדש והכל...
ואני גם לא מגיב פה הרבה, וגם הרמה שלי במאגיה לא בשמיים, אבל בעין רעה אני מבין דבר או שניים. אז כמו להרבה אנשים, גם לי יש אימא ממש כמו שלך, רק שבין שלך לשלי יש הבדל גדול: אימא שלי יודעת מה היא עושה, והיא מרחיקה ממני כל עין רעה, ולא מביאה אותה עליי בטעות. שתי האימהות, שלי ושלך, ניחנו במעין כוח שאולי הוקנה להן בעקבות עבר דומה, או היסטוריה משפחתית דומה (לא שזה קשור למשהו, אני משער שאת באה ממוצא מזרחי... תקני אותי אם אני טועה.) אני אתן לך כמה עצות להרחקת עין רעה שלמדתי מאימא שלי. 1. העצה הכי חשובה: עצם העובדה שאת בורחת מהקסם של אימא שלך ולא מתייצבת מולו רק מחזק אותו. היזהרי בדברייך, כן, אבל אל תאמיני בכל פעם שאת מספרת לאימא שלך משהו שאותו דבר יתקלקל, כי זה יקרה. האמונה שלך והכוח שלה יוצרים מאגיה מושלמת. 2. בכל פעם שאת הולכת אליה או שהיא באה אלייך, שימי קצת מלח בכיסים. 3. אם את מרגישה רע בנוגע לדבר מה שאת עומדת לעשות או עומד לקרות, תעשי מדיטציה להיטהר, או שתטהרי את הבית עם קטורת מי מלח או מטאטא פשוט, וכמה שזה נשמע מטומטם, את יכולה גם לירוק. ממש כך, לירוק. אבל לא סתם לירוק טיפה קטנה. תתכווני ליריקה הזו כאילו השקעת בה מחשבה רבה, ושימי במה שיצא ממך את כל האנרגיות הרעות שהיו בתוכך. 4. כמו שאמרו פה כבר, כשהיא יוצאת מהבית שלך פזרי אחריה מלח או קטורת. אני לא יודע מה אומרים בעברית בזמן המעשה, אבל אימא שלי אומרת בערבית משהו כמו "לכו כמו שבאתם, וזכו לחיים טובים". אני מקווה שזה ייפסק. אני משער שפחד מאימא הוא דבר נורא...