מעניין אותי לדעת?

RainBird

New member
זה יותר מורכב מעין רעה. אני מכיר את זה על בשרי. אימא כועסת, הנורות מתפוצצות, סבתא בזמנו פיטרו אותה מהעבודה, היא קיללה את כל הצוות ניהול- רובו מת אותו שנה מתאונות וסרטן. כשאימא שלי אומרת משהו לרוב הוא קורה. זה עיניין של עוצמה אישית. עכשיו אומר משהו, גם הוא קורה כי למדתי את חוק המילים ושמות המאגי. "ישנם מילים שעצם ביטויין הוא כמו מפתח לדלתות סודיות ביקום." או למשל "אם אתה יודע את השם האמיתי של דבר מסויים יש לך כוח ושליטה עליו" וכדומה וכדומה. בקיצור, תטהרי את הבית מפונטנצייל של אנרגיות שליליות על ידי שטיפה במי מלח, המראה זה בסדר, דעי שהאבן היא באמת טורמלין שחור, אבל יותר מכל, אמצי גישה אופטימית שתנגוד את הגישה השלילית של אימך. קחי דברים בקלות- אופטימיות קוסמית פותרת הכל. ארדן.

מה הפירוש?

"ישנם מילים שעצם ביטויין הוא כמו מפתח לדלתות סודיות ביקום " או " אם אתה יודע את השם האמיתי של דבר מסויים יש לך כוח ושליטה עליו " אפשר לתת דוגמאות בבקשה? תודה.

RainBird

New member
אני אתן דוגמא לכל משפט. ההודים למשל מאמינים העולם וכל הבריאה נוצרו מצלילים וכל הצלילים נוצרו מהצליל אום. לפיכך הצליל הזה מכיל את כל היקום בזעיר אנפין. אז הברות ומילים יכולות ליצור שינוי ביצירה ובבריאה. למשל אני יכול לכבול שדים וישויות על ידי מילים מסויימות. זה חלק מהמלאכה המאגית. ואם אני יודע את השם המלא שלך, אני יכול להטיל עליך כישוף למשל. לדעת שם אמיתי של ישות כל שהיא כובלת אותה לשליטתך- אם את זוכרת למשל את הסיפור "עוץ לי גוץ לי" (רמפלסטילסקין- סיפור עם גרמני) את תזכרי בחשיבותם שם שמות. אבל זה לא ממש רלוונטי למקרה שלך, אלא רק דוגמאות. העיקר להדגיש את הכוח שבמילים.

Bassman

New member
גם אני רוןצה לתת דוגמא

אפילו ביהדות, השם המפורש של אלוהים נותן לחפץ/אדם כוח אלוהים. למשל בסיפור שלמה ואשמדאי (שלמה כובל את אשמדאי עם כבלים שחרוט עליהם השם המפורש)

RainBird

New member
../images/Emo140.gif או במיתוס של הגולם מפראג, על המצח של הגולם היה כתוב אמת, וכשרצו לכבות אותו מחקו את הא' והיה נשאר מת. כוחן של מילים לא נעדר גם מהנצרות למשל. "בתחילה הייתה המילה והמילה הייתה אלוהים" וכדומה וכדומה.

Bassman

New member
או על מזוזות, תפילין

או הש עם הארבע שיניים שמאמינים שזו האות שתביא את הגאולה

אני יודע שאני חדש והכל...

ואני גם לא מגיב פה הרבה, וגם הרמה שלי במאגיה לא בשמיים, אבל בעין רעה אני מבין דבר או שניים. אז כמו להרבה אנשים, גם לי יש אימא ממש כמו שלך, רק שבין שלך לשלי יש הבדל גדול: אימא שלי יודעת מה היא עושה, והיא מרחיקה ממני כל עין רעה, ולא מביאה אותה עליי בטעות. שתי האימהות, שלי ושלך, ניחנו במעין כוח שאולי הוקנה להן בעקבות עבר דומה, או היסטוריה משפחתית דומה (לא שזה קשור למשהו, אני משער שאת באה ממוצא מזרחי... תקני אותי אם אני טועה.) אני אתן לך כמה עצות להרחקת עין רעה שלמדתי מאימא שלי. 1. העצה הכי חשובה: עצם העובדה שאת בורחת מהקסם של אימא שלך ולא מתייצבת מולו רק מחזק אותו. היזהרי בדברייך, כן, אבל אל תאמיני בכל פעם שאת מספרת לאימא שלך משהו שאותו דבר יתקלקל, כי זה יקרה. האמונה שלך והכוח שלה יוצרים מאגיה מושלמת. 2. בכל פעם שאת הולכת אליה או שהיא באה אלייך, שימי קצת מלח בכיסים. 3. אם את מרגישה רע בנוגע לדבר מה שאת עומדת לעשות או עומד לקרות, תעשי מדיטציה להיטהר, או שתטהרי את הבית עם קטורת מי מלח או מטאטא פשוט, וכמה שזה נשמע מטומטם, את יכולה גם לירוק. ממש כך, לירוק. אבל לא סתם לירוק טיפה קטנה. תתכווני ליריקה הזו כאילו השקעת בה מחשבה רבה, ושימי במה שיצא ממך את כל האנרגיות הרעות שהיו בתוכך. 4. כמו שאמרו פה כבר, כשהיא יוצאת מהבית שלך פזרי אחריה מלח או קטורת. אני לא יודע מה אומרים בעברית בזמן המעשה, אבל אימא שלי אומרת בערבית משהו כמו "לכו כמו שבאתם, וזכו לחיים טובים". אני מקווה שזה ייפסק. אני משער שפחד מאימא הוא דבר נורא...

אמא שלי ילידת הארץ ,ותודה על העצות.

באמת עצות טובות אני הקח אותם לדרכי.ושוב תודה.

למעלה