מעניין אותי לדעת?

מעניין אותי לדעת?

האם קיים עין רעה? יש מישהי במשפחתי שאני פשוט לא מבינה אך היא כל הזמן עושה לי כמאין עין רעה דוגמאות : אני סיפרתי לה שאני הולכת לפתח תמונות בחנות צילום , הלכתי לחנות פיתחתי את התמונות וחלק גדול נשרף (בחיים לא קרה לי דבר כזה ) 2. סיפרתי לה שאני נוסעת לאילת גם טעינו בדרך וגם היה לנו פנצ'ר ב45 מעלות. 3. תמיד שאני מספרת לה שמישהו צריך להגיע (אורחים), בסוף הוא מבטל. 4. אם אני מספרת לה שאני מכינה עוגה , בסוף היא נשרפת. 5. אם היא רואה שלבעלי טוב בעבודה למחרת מפטרים אותו. ויש עוד מלא דוגמאות , אני רוצה לציין שהיא לא מתעסקת במגיה .היא מאמינה בעין רעה , אני נזהרת לספר לה דברים , כי תמיד באופן קבוע הדברים נהרסים. אני לא יכולה להסתיר ממנה כל דבר כי היא אמא שלי. מה לעשות?

SJdU

New member
במאגיה אני לא מבין אבל בעין רעה כן.

אממ איך היית מגדירה את היחסים שלך איתה? מתי התחילו כל הדברים האלה? בת כמה את? , נשואה? עם חבר?

אני......

אני נשואה בת 32 + ילדים .היחסים איתה לא מיודע מה . הקשר יותר מצידה טלפונים וכו'. היא אף פעם לא באה לעזור לי , היא מתקשרת ואוהבת לספר לי כל מני סיפורים את מי היא ראתה וכו'. היא גם לא הרתה לי אהבה כשהייתי ילדה .אף פעם לא קיבלתי ממנה נשיקה או חיבוק ולא מילה טובה. עוד יותר מרגיז אותי , שהיא מספרת לי כל פעם שהיא פגשה משהיא שהיא לא ראתה הרבה זמן והם היתחבקו והיתנשקו אחרי שאני בעצמי בתור ילדה קטנה וגם היום בוכה בגלל זה בלילות.

SJdU

New member
איך היחסים שלה עם בעלך?

זה התחיל מאותו רגע שהתחתנת? .. יש לך חפץ בבית שהיא עשתה הכינה "קנתה" לך.. והיא ממש רוצה שתשמרי עליו?

אז......

אם בעלי היא מסתדרת מצויין היא תמיד רוצה להראות האישה הטובה והנחמדה. חפץ מיוחד שהיא נתנה לי כדי שאני אשמור עליו לא זכור לי , את כל כלי הבית היא קנתה לי ( צלחות , כוסות , מצעים ,וכו'). בדיבור שלה יש משהו שעושה עין רעה , פשוט כל מה שאני מספרת לה משתבש ולכן אני פוחדת לספר לה דברים. יש משהוא שאני יכולה לעשות?????

שלום לך, פרפרים../images/Emo24.gif

יום -טוב, הדברים האלו מוכרים, ודווקא לא מזמן שמעתי הרצאה ממישהו שמבין בדברים כאלו, הוא אמר " סייג לחוכמה שתיקה" לא לספר כלום לבני משפחה ואפילו לילדים, אם היא מתקשרת אלייך- תאמרי" תודה לאל" על כל דבר, ולא לספר לה כמה טוב לך, ומה פתאום לדבר על בעלך- אם היא מתנהגת ככה? ואת יכולה לנסות לקצר בשיחות- לומר לה שאת עם חברה או מנקה את הבית, ואל תחשבי על זה - כך לא תתני לה כוח לשלוט בך , שיהיה לך יום קסום אריאלה באהבה

ToryMaster

New member
אני חושבת

שהבעיה לא טמונה באימא שלך ובזה שהיא מנסה לעשות עלייך עין רעה, כמו שהבעיה היא בזה שאת כל כך מפחדת ממנה, שאת פשוט מגישה לה על מגש של כסף כל אנרגיה חיובית שיש בך.

תגובה

אני לא חושבת שהיא עושה לי עין רעה בכוונה . פשוט כל מה שאני מספרת לה נידפק . אני שמעתי שיש אנשים שיש להם הילה רעה וזה יוצא מעצמם . איך אני יכולה לא להראות לה את האנרגיה החיובית שיש לי. אפילו בדברים הקטנים זה קורה כמו למשל אני אומרת לה שאני הולכת לאכול אז תמיד קורה משהו באוכל , נשרף , או נופל על הריצפה וכו' מה קורה פה?

ToryMaster

New member
להכביד עלייך

אולי באמת אם תשבי איתה לשיחה ותגידי מה אתמרגישה, זה יעזור?

תגובה

מה אני יגיד לה את עושה לי עין רעה?! יש דברים שאני רומזת לה , כמו אם יום לפני שפיטרו את בעלי מהעבודה היא אמרה לי טוב שבעלך עובד כי יש הרבה מובטלים?! ולמחרת גם הוא היה מובטל , אז אמרתי לה את זוכרת מה אמרת אתמול? אז היא אמרה לי מה אני אשמה?( נו באמת זה כבר קורה באופן שיטתי) כל יום אני פוחדת לספר לה מה אני הולכת לעשות , או ליקנות כי אני יודעת מה תיהיה התוצאה , ואם מתחלק לי משהו שאני מספרת ואח"כ קורה משהו אני כועסת על עצמי ואומרת " למה אמרתי לה ". אפילו בעלי לא מבין למה הרבה דברים אני לא מספרת לה. ( מה אני יגיד לו שאמא שלי עושה לי עין רעה?)

היי פרפר.

על פי הקבלה אמהות עושות שלא בכוונה עין רעה. וקללת אב מתקיימת או ברכה כמובן. לכן הרגשות שלך עלולים להיות נכונים. כדאי לך להחזיק בבית טורמלין שחור להגנה, ומראה בכניסה לבית. כמה שפחות לשתף אותה יועיל נגד עין רעה. היא אינה אשמה כלל, בדרך כלל זה נובע מדאגה ומחשבות עליכם. לא מאמין שיש לה כוונות רעות כלפיך. גם החרדה שלך מעצימה את העין רעה. כשהי יוצאת ממך תשליכי אחריה מלח ותאמרי קחי איתך את כל האנרגיה השלילית שהבאת איתך. ואל תשכחי לברך אותה לאחר מכן.

יש לי מראה מול דלת הכניסה

יש לי מראה מול דלת הכניסה . כך שאני פותחת את הדלת , כל מי שנכנס רואה את עצמו זה טוב? אבן שחורה אני מחזיקה בתיק זה הולך איתי לכל מקום האם אני צריכה לשים גם מחוץ לתיק? היא באה אלי פעמים מועטות בשנה , אבל מתקשרת יום יום .

ניפלא.../images/Emo140.gif

נו. . . אז את פועלת נכון מאוד. כשהיא הולכת הדליקי קטורת לטיהור, אולי גם כשהיא נמצאת. הרפי את דריכותך, וחשבי מחשבות חיוביות והכל יהיה בסדר.

ToryMaster

New member
זה כל כך לא פיתרון

לא לשתף, זה לברוח מהבעיה במקום להתמודד איתה
.

סליחה מראש אבל אני חולק עליך

אם היא תספר לה היא סתם תפגע בה. אנחנו מדברים על אנרגיות שליליות שהאם לא שולטת בהם, איך היא תוכל למנוע זאת. גם עם אימי היה לי כך, מעולם לא סיפרתי לה זאת כי היא הייתה נפגעת. לכן זה מיותר לדעתי.
מראש מיקי

ToryMaster

New member
האם לא שולטת כי היא לא יודעת

היא יכולה לשלוט בהכל, להיזהר במה שהיא אומרת או באיך שהיא מתנהגת. ניסית? לי זה עבד יופי עם כמה וכמה אנשים

ToryMaster

New member
כן.

תגידי לה מה שאת מרגישה, תספרי לה שכל פעם שאתן מדברות משהו קורה. תשמעי, זה נשמע לי כמו בעיה בתקשורת ביניכן... איך אחרת אפשר לפתור את זה?

למעלה