מעיל צמר

DM fan

New member
מעיל צמר

בוקר טוב בנות !! אני מחפשת מעיל צמר, כזה עם כפתורים שיכיל לפחות 50 אחוז צמר . חיפשתי בקסטרו, אבל כבר לא נשארו מידות, ואני לא מתה על הסחורה שלהם, וגם בזארה אבל הכל שם עם רוכסנים ואני מעדיפה כפתורים.... בקיצור אם אתן יודעות איפה אפשר להשיג מעיל כזה אני אשמח ! תודה מראש לכל העוזרות

Fun Fair

New member
קסטרו- נסי בחנויות העודפים

אני גם לא מתה (בלשון המעטה) של הסחורה שלהם, אבל במעילים הם מצטיינים (לפחות הצטיינו בפעם האחרונה שקניתי שם מעיל ויש לי איזה 4 מעילים שלהם
) נסי גם במנגו.

michali36

New member
גם אני תכננתי על המעיל הזה מתחילת העונה,

הגיע הזמן ללכת למדוד ולקנות אותו.

@יעל@

New member
אני הורדתי לו את החגורה

כי זה מחייב אותו להיות סגור. לא תמיד יש לי סבלנות לסגור. דבר שני, שימי לב שלא דבוקים אליו כל מיני קוצ'קוצים כאלה ושערות לבנות, כי זה סיפור להוריד את זה.

michali36

New member
תודה, אני לרוב לא שמה לב לזה במעמד הקניה,

רק אחר כך ומתבאסת.

Black Star

New member
שווה לנסות ב'גולף'

לא יודעת מה קורה שם השנה, אבל שני המעילים החביבים עליי (שקניתי לפני שנתיים כבר! איך שהזמן טס) הם משם, והם מעולים.

לגולף יש מעילים מאוד מוצלחים.

יש לי אחד כבר משהו כמו 8 שנים שסוחט מחמאות בלי סוף, ועוד אחד שנה שנייה כבר שגם הוא- מעוצב ויפיפה!

Zorikit

New member
50% צמר כמעט ואין משום מה

את האחרון שלי קניתי ממנגו והוא 40% צמר. אני גם ממליצה לחפש בעודפים של קסטרו. המעיל השחור שלי בן כבר והוא 60% צמר. והוא אחד המעילים המוצלחים ביותר שלי. לא יודעת מה נסגר לאחרונה אבל אחוזי הצמר פשוט נעלמים מהבגדים. פעם במשביר היו מעילים משגעים ועכשיו המעילים שלהם 100% סינתטיים.

DM fan

New member
זה מה שמשגע אותי

אני ממש מתבאסת מזה, לי יש שני מעילים ישנים (מדברת על למעלה מ10 שנים) בשניהם אחוז הצמר /סינטטי הוא 80 /20 לטובת הצמר! אחד מזארה ואחד מטרנובה (רשת שלצערי כבר לא קיימת...) תתפלאי אבל בקסטרו יש כמה מעילים שגם להם יש 80 אחוז צמר... או לפחות ככה כתוב על התווית
אבל נכון שהם בודדים והרב סינטטי! הייתי שם אתמול ולא מצאתי את המידה שלי.. המעיל שצירפתי בהודעה הוא של קוקאי והוא 80 אחוז צמר מאסוס, אבל הוא יעלה לי המון כסף .... עם המכס והמע"מ, ואני מפחדת שהוא בכלל לא יתאים לי....

Zorikit

New member
לא מפתיע אותי שבקסטרו עדיין יש

הם תותחים במעילים. מה שמבאס אותי זה המידות שלהם. המעיל הישן שלי הוא מידה 46 והוא ממש גדול עליי. השנה לא נכנסתי לראות מעילים אבל בשנה שעברה היו עד 44 וה 44 לא נסגר לי על החזה.

Cafe Latte

New member
מתוך סקרנות גרמת לי ללכת ולבדוק את הרכבו

של המעיל הנוכחי והמפנק שלי (הוא בן איזה 7 שנים...). 70% צמר. את זוכרת אולי את רשת מורגן? היתה פעם ממוקמת בתוך המשביר לצרכן... שני המעילים שלי משם. אוחחח, היו ימים, והיו זמנים. מרגישה לחלוטין כמו איזה סבתא זקנה, שיושבת על ספסל ומתמרמרת על הזמנים שעברו, על הנוער שהיה נוער, והגזוז שהיה גזוז

Fun Fair

New member
הרגת אותי!!!!

איך אהבתי את "מורגן"!!!!!! כל גופיות הצבא שלי היו למעשה טישרטים לבנים של מורגן (כן, הייתי ילדת שמנת צפונבונית ואלה היו הטריקו'ס היחידים שהיו נעימים לי
)

הסקרנות הרגה את החתול

גם אני בדקתי :) 60% צמר ו 40% ויסקוזה באחד המעילים של קסטרו משנה שעברה:)

@יעל@

New member
לי יש חום של מנגו משנה שעברה

80% צמר ו 20% פוליאמיד הבטנה - פוליאסטר. מתחרטת שגם השנה לא קניתי מהם. שבוע אחרי שקניתי את ההוא מקסטרו, מנגו הורידו מחירים.

למעלה