מעיל צמר

וגם לי זוריק גרמה לבדוק! אז שלי עשוי 60% צמר

והוא ממנגו מלפני 5 שנים לפחות.. הוא מדהים ומחמם בטירוף.. הוא פשוט אוטם את חום הגוף בפנים! יש לי כמה מעילים מלפני 5 שנים שקניתי במנגו וכולם מעולים באותה מידה! אבל יש לי הרושם שהיום הרכבי הבד שונים..

efroch99

New member
להשכלה כללית, למה זה משנה אחוז הצמר?

גם אני הלכתי לבדוק את האטיקט במעיל שלי, והתברר לי שגזרתי אותו....

DM fan

New member
זה אומר שהבגד עשוי מבד טבעי

ולא סינטטי, זה מחמם ברמה אחרת לגמרי... לדעתי לפחות.. וזה גם נראה הרבה יותר טוב... שוב פעם .. דעתי הצנועה... זה נורא מעצבן לגלות שבשנים האחרונות רב הבדים עשויים מפוליאסטר (שזה סוג של ניילון... כלומר פלסטיק..) אגב, אחד החסרונות של צמר זה שכל חלקיק אבק במרחק קילומטר נדבק אליו... אבל אני מעדיפה את זה על פוליאסטר בכל זמן נתון !!

Zorikit

New member
בדיוק.

מעילים מפוליאסטר פשוט לא מחממים אותי וזה נראה אחרת לגמרי בצורה שאני ממש לא אוהבת.

efroch99

New member

PrincessCaro

New member
תבדקי בגולבארי, אני עובדת שם (בירושלים)

יש לנו מעילים של 60% צמר... שחורים עד הברך עם פרווה.... יש עכשיו על כל החנות חצי מחיר... המעיל הספציפי הזה עולה 600 ש"ח לפני ההנחה.. שווה!!! (ואני לא אומרת את זה כי אני עובדת שם חחחח)

PrincessCaro

New member
לא הייתי מגדירה זאת כך... חחח

אני גרה בירושלים, כן, אבל לא מכירה את העיר למרות שגרתי באותו מקום (חוץ מהפעמים שגרתי לסרוגין בחו"ל) אני מכירה את תל אביב ואת אתונה (וגם זאגרב) יותר ממה שאני מכירה את ירושלים :p

PrincessCaro

New member
כי זה מה שזה בדיוק!
מה לעשות.. לא אוהבת

אני אומרת מה שאני מרגישה..

Zorikit

New member
חבל

כי היא עיר נהדרת שיש בה המון מה לעשות ולראות ואם כבר את גרה בה אז למה לא?

@יעל@

New member

מישהי קנתה מעיל ברשת? האם באתר כמו איביי או אתר ספציפי? סתם עשיתי חיפוש באיביי למעילי צמר וראיתי דברים נחמדים.

@יעל@

New member
כן ראיתי אותו באיביי.

עד שקלטתי שהוא כמו שהיא הזמינה.

sheffys1

New member
הזמנתי שלשום מאסוס

אני אוכל לתת חוות דעת כשהוא יגיע בשבוע הבא (טפו טפו
)

שאפולי

New member
ראיתי כמה וכמה מעילים שנקנו באיביי

ואני מדברת על מוצרים אסייתים. הם יפים מבחינת הצבעים לא מדוייקים מבחינת הגזרה (אבל תואם את המחיר) מה שהכי גרוע זה שהם קצת נראים כמו עבודת יצירה- משהו בחומר נראה מאוד זול קצת כמו לבד.. אז לטעמי- אם בא לך מעיל ירוק עם כוכבים ורודים- זה המקום- זה זול וזה אחלה גיוון אבל אם את מחפשת מעיל טוב- מחמם ובסיסי- (נניח שחור ארוך?) תקני בחנות מותג (קסטרו, גולף, H&M לא חסר)

@יעל@

New member
תודות

מקווה שנשארו מעילים. בפעם האחרונה שהייתי במנגו סניף אשדוד לא היו להם מעילים. אבל אולי אני סתם סנילית. חשבתי גם שברשת אולי אפשר למצוא מעילים עם אחוז צמר גבוה.

שאפולי

New member
ברשת בטוח אפשר

(את מתכוונת אונליין כן?) את יכולה לנסות את מנגו עודפים בבילו אולי אפילו תרוויחי מחיר:p

למעלה