מעוררי השראה

mitlahevet

New member
מעוררי השראה

אני סטודנטית למשפטים שנה א', אתמול הייתי בערב עיון לכבוד הנשיא היוצא של בית הדין לעבודה סטיב אדלר, בקריה האקדמית אונו (מתלהבת). פרופ' גבריאלה שלו נשאה דברים (אני לומדת ואלמד מהספרים שלה!!!) דברו גם סטיב אדלר בעצמו ועו"ד נחום פיינברג. וואלה אלה הסלב שלי!!!
 

פרח 2 2

New member
עדיין לא הבנתי מה ההתלהבות?

אני עכשיו סיימתי את התואר שם, הכל טוב ויפה, אבל מה מלהיב בזה? זה סתם עוד ערב משעמם שכנראה רק סטודנטים שנה א' פוקדים. בתכל'ס לא ממש אכפת לי מי יהיה נשיא ביה"ד לעבודה, ועם כל הכבוד לגבריאלה שלו, ויש הרבה כבוד, בשיעורים שלה אפשר למות משעמום, למות.
 

Anabol

New member
היא נרשמה בדצמבר 2010 - שזה היום

כדי לספר לנו כמה מגניב באונו, ממש אשפית שיווק. פתטי משהו.
 

mitlahevet

New member
תכלס לא יפה מצד anabol

התחלתי את הסמסטר באוקטובר אז כן אני חדשה ומתלהבת, אבל מכאן ועד לדבר כך הדרך ארוכה. מאחלת לעצמי להתלהב מהדברים האלה כל הזמן:)
 

Drunk Bullet

New member
מה שיותר קורע, זה כשמתפתח פה שיח ביניהם..

זה כמו ש"קריסטל" תילחם נגד "מיץ פז"..
 

nicolosh

New member
וואלה לי יש סלב אחרים...

נו טוב כנראה שאני שטחית. הרבה יותר עמוק להתלהב ככה ממרצים. צעירות של שנה א'...
 

lol65

New member
בדיוק צחקנו על זה

עם החבר'ה בפקולטה, שפעם הסלב היו הבקסטריט בויז, ועכשיו אמרו לנו שאהרון ברק מגיע להרצות באיזה ערב לכבוד המרצה שלנו, וכולנו התחלנו להתלהב כמו ילדים מפגרים :)
 
למעלה