מעדכנת להיום:

אני שותה מיץ עם סירופ

של פריגת, טעים אבל נורא ואיום מבחינת קלוריות וסוכר
אני מחפשת משקאות ממותקים דיאט, ולא מוצאת משהו טעים... האמת שאני לא יכולה להרשות לעצמי לקנות מוגז... משיקולים כלכליים, לקנות סירופ זה משתלם יותר..... ולא מצליחה להתמיד עם שתיית מים, אני תמיד מנסה ואז אני נורא צמאה ובכל זאת לא שותה ...
אפילו שיש לי מים טעימים מאוד בבית...

יעל י

New member
מים מתוקים - רעיון והמלצה

מודה שלא ניסיתי אבל שמעתי על זה לבקבוק ליטר וחצי להכניס סוכריית מותר.היא נמסה לאט לאט ויש מים מתוקים בכלום קלוריות. אם תנסי תגידי איך יצא. לגבי ממותקים,אבא שלי בעבר השתמש במרמולייט.

kanga

New member
מנסה להצטרף

חייבת קבוצת תמיכהאז אנסה לעדכן כל יום מה אכלתי: בוקר: גרנולה בר + יוגורט 0% ופרי ביניים: 2 שזיפים, חטיף שוקולד מיני צהריים: שניצל, חצי כוס אורז, שעועית ירוקה עגבניה ומלפפון אחה"צ: 3 קוביות שוקולד, 2 קליליות של מגה ערב: נודלס מוקפץ (מעט שמן) עם טופו וירקות לילה: יוגורט עם פרי אם מישהי יכולה להגיד מה פה מוגזם (חוץ מזה שאני לא עושה שום התעמלות חוץ מלהניק...) אני אשמח. כבר חמישה חודשים (מאז הלידה) אני סוחבת ~4 ק"ג עודפים שלא רוצים ללכת

לילית462

New member
שום דבר כאן לא מוגזם

הנקה שרפת המון קלוריות אבל אולי כדאי להוסיף הליכה... חוצמזה התפריט שלך לא רע בכלל!

My Little Fairy

New member
את מניקה, כדאי שתוסיפי יותר מרק ירקות ופירות

חוץ מזה זה אחלה תפריט. אם את נחושה לרדת, נסי לא לאכול פחמימות וחלבונים יחד, כגון שניצל עם אורז. ואם כבר אורז, שיהיה מלא.

למעלה