מעדכנת להיום:

אכן הייתי 36-8, תלוי בחברה.

ולא, שקלתי פה 57 בדוק, אני זוכרת את זה בכאב. אני חושבת שאולי איזה 10 קילו ישבו לי בתחת ובציצי
שהיה לי מהם מספיק גם כשהייתי רזה...

אולי יש לך תחת? לי יש

38 זו מידה נפלאה. את בטוחה שאת מידה נכונה בחזיה? 80 זה רחב.... אני DD 75 *כרגע*. להרבה נשים יש נטייה לטעות במידת החזייה שלהם, גם אני המון שנים הלכתי עם כל מני מידות, עד שפגשתי מישהי שהתאימה לי את המידה, והיא מדהימה, באמת יש שינוי גדול בנוחות. בלי ציצים כפולים, ובלי לחץ בשומקום....

My Little Fairy

New member
בדקתי עכשיו... 75D.

הייתי 80 עד לא מזמן. החזיה מתאימה באופן מושלם. אני מכירה את כל הכללים לבחירת חזיה. אין לי מושג מה לומר לך... אני פוגשת נשים ששוקלות כמוני ומעלה ונראות פיגוז שיגוז. אני נראית הריונית.

My Little Fairy

New member
ילדתי ב 2006 בקיסרי

ושוב ב 2007 בקיסרי חוזר. אבל תמיד הייתה לי בעיה עם כרס. ממש רוצה ללכת ליעוץ בקשר למתיחת בטן.

הייתי שבוע שעבר בייעוץ

על מתיחה. בכלל לא ידעתי אם אני צריכה יותר שאיבה או מתיחה או שילוב...יש לי כמה קילוגרמים מטרידים, "צמיגים" כאלו בבטן שלא נעלמים. הקטע הוא שאני עוד לא סיימתי עם כל הלידות (יש לי תינוק בן שנה וחודשיים בבית ומאז הלידה לא הצלחתי להרזות מספיק עם כל הספורט והתפריט מהתזונאית) אז אני מתלבטת אם לעשות עכשיו או לחכות עוד קצת. ממש בא לי לעשות!זה גם פחות מסובך ממה שזה נשמע, מישהי מהעבודה שלי עשתה בכללית אסתטיקה אז היא הסבירה לי בדיוק על התהליך, על הזמני החלמה וכל זה ודימיינתי דברים נוראיים הרבה יותר. אני עדיין אלך לבדוק בעוד מקומות ולשמוע את הדברים מפי פלסטיקאים מומחים לפני שאני אחליט אם ואיפה לעשות. אבל זה כן חלום לחזור לבטן שטוחה. כזו שהייתה לי בגיל..14 אני חושבת
ועכשיו לארוחת הצהריים- פילה סלמון וכוס אורז מלא עם סלט קטן. נשמע בסדר לא?

My Little Fairy

New member
שיגעון של ארוחה :)

לצהריים שתיתי שייק פירות והבחור שם לי הרבה סוכר. היה טעים אבל זה אומר שאני בצום עד הערב. תמשיכי לעדכן בקשר למה החלטת וכמה זה עולה.

לילית462

New member
../images/Emo124.gifמה הולך פה?../images/Emo2.gif

להזכירכן זה פורום של דיאטות ולא של דוגמניות!!!!!!!!! וואלה באמא שלי הייתי עושה לך טובה

../images/Emo6.gif

אני באבל על מה שהיה פעם, לא היית עושה טובה אם היית מצרפת תמונה עדכנית... טראסט מי

לילית462

New member
מאמי, תמונות משנת איכה גם לי יש

הבעיה היא עם מה שיש היום.... חוצמזה, מה את יודעת מרוב שומן השתנה לי הטעם עכשיו אני עושה טובות כמעט לכל אחד. טובה לכלב שאכל את הנעל טובה לילדה שהביאה ציון טוב טובה לבעל...

לילית462

New member
בלעיסה מתמדת...

האמת שיש לי נסיבות מקלות - כל מני הפרעות הורמונליות, נפשיות ובעיקר הפרעה בלשלוט על הפה שלי סגור.

יעל י

New member
Tiny ray of light כנסי...

גם לך ברוכה הבאה אני שמחה שאת יודעת שיש לך בעינ עם המיצים.זה שלב ראשון.את שותה מים עם מיץ ממתוק או קונה משקאות מתוקים? נסי לעבור למשקאות מתוקים דיאט אם כבר.למשל דיאט ספרייט זה רק 1 קלוריה לכוס. ובכלל אין כמו מים.

למעלה