מעדכנת להיום:

IAM20072007

New member
כל הכבוד על הצעידה ../images/Emo106.gif

את ממש בדרך הנכונה !!!!! לגבי הזיתיים , בזמנו הייתי אצל דיאיטנית ולי היא אמרה לאכול 2 זיתיים ביום. כך שאני לא בטוחה אם זה נכון או שמא הזייתים יידפקו אותך . מה שאהבתי שיש לך הרבה ארוחות וזה נכון וחשוב כדי לא להשאר רעבה.

IAM20072007

New member
זה נחשב לשמן בריא כמו באבוקדו

אבל צריך בכל זאת לדעת לא להגזים. לי בזמנו הדיאיטנית אמרה לי לאכול 2 זייתים וכף שמן זית ביום או 5 זיתים . גם לגבי האבוקדו היא הגבילה אותי ל שתי כפות בלבד!!! למרות שזה בריא!!!

לילית462

New member
נו באמת, על שלושה זיתים נלך לרב

לא לשכוח שזיתים הם מקור מעולה לשמנים מהצומח וכל זה... אני לא מתחליה בפחות מחמישה... תמיד אמרו לי לאכול עד שבעה ביום

My Little Fairy

New member
את מרגישה מפוצצת בגלל העדשים.

זה מאכל כבד ומשביע מאוד. מומלץ בדיאטה. יופי של תפריט. עשית לי חשק למרק עדשים... :p

גם אני אעדכן

אני במצב נורא, אני צריכה להוריד כ25 ק"ג
אני מטר 60, שוקלת 80 קילו, ודווקא לא השמנתי בהריון, נכנסתי כבר ככה, אני מאוד רוצה עוד הריון ואני לא מוכנה שוב להיות ככה... לדיווח - אולי זה תירוץ אבל אני לא עובדת כבר שנה וחצי אז אין לי סדר באוכל בשקל.... ב7 וחצי אכלתי קורנפלקס - ספיישל קיי עם פירות יער מעורב עם קצת קוקומן צדפים, עם ספל חלב. ב12 אכלתי בוהריים, שתי ביצי עין, סלט חי עם לימון, פרוסה אחת של גבנ"צ, פרוסת לחם דגנים אחת עם חמאה, עם כוס מיץ תפוזים, ואח"כ חצי כוס קפה. וב8 בערב אכלתי כרע עוף (בלי השוק), עם כמה חתיכות בטטה, תפ"א, אורז לבן, הכל ברוטב דבש וסויה, ו3 כוסות מיץ
אני חולה על מיצים ממותקים, מישהי יכולה להמליץ לי על סירופ דיאט טעים? טעמתי של איזו חברה שאני לא רוצה להגיד, דווקא בין החזקות על המדף, וכל טעם שהיה ... היה לו טעם לוואי דוחה... עוד לא עושה ספורט, מתחילה ביום רביעי לשחות בבקרים של שני עד שישי, במקביל להתחלת עבודה.

IAM20072007

New member
לא נעים לי להעביר בקורת אבל ../images/Emo24.gif

או יותר נכון מי אני שיעביר ביקורת אבל בכל זאת צורם לי כמה דברים שיכולים אולי לעזור לך . אז ככה: לא אכלת משעה 12:00 עד 20:00?!!!! זה המון שעות , ככה זה בדרך כלל? את הרי בבית אז למה הרעבת את עצמך ככה?! ברור שתתנפלי ותאכלי הרבה . לגבי השתיה אנ מרשהלעצמי כוס אחת של מים בטעם . אני לא מכירה כל כך מיציים כי אני לא אוהבת , זה לא בריא מבחינת הסוכר וגם לשינים. אולי זה בכלל לא מרווה אותך ובגלל זה את שותה הרבה מיציים . תנסי להפחית לפי דעתי כי חבל , זה בכל זאת רק מיץ ולא אוכל . לגבי הביציים , אני גם אוהבת לאכול 2 ביציים ביחד וזה לא בסדר , תחשבי על הכולסטרול !! אני יכולה להגיד לך ששנים לא עבדתי והיה לי יותר קל לשמור על התזונה כי הייתי ממש משקיעה בעצמי בעניין הזה. עכשיו שאני עובדת ואין לי כל כך זמן לאכול בעבודה , גם אני נגעלת אז יותר קשה לי ואני מגיעה הביתה מורעבת ואוכלת לפעמים יותר מדי בארוחת צהרים . למדתי על בשרי שאסור לוותר על ארוחות ולא למשוך כי בסוף רעבים ומתנפלים . לדעתי תנסי ליצור לך סוג של שגרה באוכל , תנסי לבנות לך תפריט שתצמדי אליו כל יום , לי זה עוזר . ב-ה-צ-ל-ח-ה

זהו שלא הייתי בבית

ולכן כך זה יצא, וכשהייתי בבית כבר לא התחשק לי לאכול, עד הערב... שגוועתי! אני אגב בכל מקרה אוהבת לשתות עם האוכל, גם אם זה מים... לגבי הביצים - אני יודעת.. משתדלת להגביל לפעם בשבוע .. למרות שהשבוע היה גם בסופ"ש בגלל שמחת תורה
אני סומכת על זה שכשאני אתחיל לעבוד תהיה שגרה... אני מקווה..

My Little Fairy

New member
שמעי.. אכלת יפה.

אין מתוקים או חטיפים... חוץ מארוחת הבוקר שהיא מתכון נמרץ לתיאבון מוגבר בהמשך היום. תחליפי את זה בפירות, סלט ירקות, אגוזים, או הכל יחד. בלי להכניס הביתה חלב או דגנים ממותקים. הבוהריים מעולה אם את מורידה את מוצרי החלב, וביצה אחת. גם הערב שיגעון, רק תחליפי אורז לבן במלא, ובמקום תפו"א סלק, שומר, גזר, דלעת, קישוא... את יכולה להחליף מיץ ממותק במיץ טבעי ללא סוכר, כמו מיץ תפוזים. רק אל תגעי בדיאט. זה מאט את קצב חילוף החומרים. כל הכבוד על השחיה!!

אני לא אוותר לעולם

ולא משנה מה יגידו לי על קורנפלקס בבוקר, זה הרגל מגיל כמעט 0, ואני לא יכולה נפשית לוותר על זה, חולה על זה וחולה על חלב. ובכלל, חולה על מוצרי חלב, שוב, לא יעזור
אני בטוחה שאני אהיה רזה ובריאה יום אחד גם עם דיאטה שמלאה במוצרי חלב. לסיכום - חולה על מוצרי חלב..
היה יום לא אידאלי, וגם היום ממש לא.. אבל ככה זה כשמסתובבים, ולא ממש מבשלים....

My Little Fairy

New member
מבינה אותך לגמרי.

מאוהבת בקערית דגנים בחלב. אם מישהו שם לי את זה מול הפרצוף עכשיו, אני לא אעמוד בפיתוי. אבל... אין ברירה. לקטוז עושה אותי חלשה, וכשויתרתי על החלב, ויתרתי גם על דגנים שאני באמת מכורה אליהם ואסור לי להיות בקרבתם. אני בטוחה שתרזי גם עם חלב ודגנים, אך עד גבול מסויים. אם תרצי להיות רזה באמת תהיי חייבת לוותר. אנוכי בלי דגנים וללא מוצרי חלב ובשר, ולא מצליחה לרדת מ 56 קילו.

תראי...

ההשמנה שלי החלה לפני כשלוש שנים, ולפני זה גם אכלתי מוצרי חלב באותה כמות, אם לא יותר.... (בעלי פשוט לא אוהב כל כך כל מני דברים שאני אוהבת עם חלב אז... יש פחות בבית).... אני דווקא כן בטוחה שאפשר להיות חטובים עם דיאטה שכוללת מוצרי חלב..... וכשאני אשקול 56 קילו... החיים יהיו יפים.

My Little Fairy

New member
זה מה שאני חשבתי...

חשבתי שאם אראה פחות מ 60 על המשקל אהיה בעננים, אבל אני מסתכלת במראה ורואה בחורה שמנה. לא יודעת מה לעשות וכמה עוד לרדת כדי להיות רזה.

My Little Fairy

New member
זתומרת... זה עניין של מבנה גוף.

אני רואה בכל מקום בחורות נמוכות ממני ששוקלות 60 קילו ונראות פיצוץ! אצלן השומן מתחלק באופן נשי בישבן, הירכיים, הזרועות, הפנים... אצלי הכל נמצא בבטן ובמתניים :((

מה הגובה שלך?

כשאני שקלתי 57, לפני שחזרתי לארץ, הייתי מדהימה, בלי להיות משוחדת
אני לא יודעת אם יאה להוסיף תמונה, אבל זה ימחיש. מספיק לי.

1.60

כך שאני אפילו יותר מלאה ממך במשקל הזה. את נשמעת לי רזה. גזרתי פנים כי למרות שיש לי תמונת פרופיל, אני מעדיפה שלא תסתובב תמונה מלאה שלי ברשת.... איף יו קנו וואט איי מין....
בכל מקרה, בתמונה אני שוקלת כ57 קילו, ואני אעשה הכל כדי לחזור לשם. לא צריכה גרם פחות.

My Little Fairy

New member
אלוהים אדירים את מדהימה!!!

איך??? איך אני שוקלת פחות, גבוהה יותר, ועדיין שמנה יותר? איך??? אין סיכוי. בתמונה הזו את 50 קילו מקסימום.

למעלה