מעדכנת להיום:

IAM20072007

New member
מעדכנת להיום:

קודם כל היום ומהיום אני בדיאטה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז ככה: בוקר - אכלתי חביתה , 2 פרוסות לחם קל , סלט ירקות וכף גבינה לבנה ביניים - אפרסמון צהרים - בתכנון 2 שוקיים עם 6 תפ"א ננסיים ביניים - נס קפה וחיטף שוקולד 92 קל' ערב - 3 פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה וסלט ירקות ביניים - קיווי נישנוש במידה ואהיה רעבה - כוס בייגלה זה מה שעשיתי בזמנו וירדתי יפה מאדדדדדדדד , מקווה להגיע לחדר כושר

My Little Fairy

New member
מצטרפת לעדכון האישי:

בוקר - שוקו נטול חלב .(שזה 2 כפיות שוקולית במים חמים). צהריים מוקדמים - סלט מעגבניה, מלפפון, גזר, זיתים, אגוזי מלך, תירס, וחצי קופסת טונה - ללא תיבול (הטונה והזיתים מספיקים) מעט צפתית עיזים וכמה ביסים מהחביטונה שהבת שלי לא רצתה. קוביית שוקולד מריר לקינוח. בהמשך היום כנראה אוכל פרי, ובערב מהמרק עוף עם ירקות השורש, רק שאוותר על העוף.

נואבה

New member
עדכון

הי בוקר :קפה + 3 פתית קצת גבינה וריבה דלה 10: אנרגי + מעדן צהרים ירקות מבושלים + עוף + שורת קוביות שוקולד עכשיו כמו בבוקר ושאלה ? כמה פעמים בשבוע אתן נשקלות ? המשך יום נעים

My Little Fairy

New member
איפה פירות וירקות?

אין לי משקל בבית. אני נשקלת בכל פעם שאני בקרבת משקל.

לילית462

New member
בטח התכוונת כמה פעמים ביום...

אני נשקלת לפחות פעמים ביום - בבוקר אחרי פיפי, בלילה לפני השינה. מה לעשות שרוטה. לפעמים נשקלת עוד כמה עשרות פעמים במהלך היום, משתדלת לוותר על זה אבל לא תמיד מצליחה

My Little Fairy

New member
טרם אכלתי פרי...

שתיתי את המרק עם הירקות מתובל בסחוג אדום עם מלפפונים חמוצים בשפע. למנה שניה: כרוב ברוטב. אני מפוצצת...
אחכה שירד קצת ואצא להליכה.

IAM20072007

New member
כל הכבוד על ההליכה ../images/Emo45.gif

רשמת בעדכון שלך שאת אוכלת את המרק ללא העוף, ל-מ-ה? ולדעתי כדאי שלא תנשנשני מהשאריות של בתך , זה הכי גרוע הביס פה ביס שם.

My Little Fairy

New member
תודה על העידוד.

כי עוף זה סתם... אין בזה כלום מזין חוץ מחלבונים מן החי. חלבונים מן הצומח הרבה יותר בריאים. את זה כבר קיבלתי מאגוזי המלך ששמתי בסלט בצהריים. צודקת בקשר לנשנוש, אך מדובר באיזה חצי חביתה. לא יותר. אולי אדחה את הפרי ללילה אם ארגיש צורך בלתי נשלח במתוק.

IAM20072007

New member
אני יותר שובעת מעוף, אולי זה פסיכולוגי

אני חייבת כל יום "ארוחה חמה " . דרך אגב לגבי המתוק את מכירה את השוקולד 92 קל' של עלית , מאד מומלץ!!!!

My Little Fairy

New member
רוצה מתכון למרק תימני צמחוני?

מצאתי היום באיזה ספר שכתב איזה פרופסור תימני. הוא אוכל את זה עם פיתה תימנית, אני חושבת שזה ילך מעולה עם קוסקוס... אבל לא שמעת את זה ממני... הנה לך ארוחה חמה, בריאה, מזינה ומשביעה - מרק תימני צמחוני מצרכים: 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 200 גרם דלעת חתוכה לקוביות 6-4 גזרים חתוכים לפרוסות עבות 1 קישוא – לקוביות 1 בטטה – קוביות 2 בצלים קצוצים כוס פטרוזיליה קצוצה כוס כוסברה קצוצה בצל קצוץ 2.5 כפיות חואיג' 50 גרם אבקת מרק ירקות 2כפות שמן זית מלח אופן ההכנה: משחימים את הבצל היבש בשמן שבסיר, מוסיפים ירקות, חויאג', מלח, אבקת מרק. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית חצי שעה עד לריכוך הירקות.

לילית462

New member
מה תימני במרק הזה? החוואיג'?

מרק ירקות - טים כמו שמרק ירקות יכול להיות טעים (אני מאוד אוהבת)

לילית462

New member
יש עוד משהו מענין בספר הזה?

מה בעצם חוץ ממלאווח וג'אחנון אוכלים בתימן?

My Little Fairy

New member
להפתעתי יש מגוון מתכונים.

העתקתי רק את אלה שנראו לי בריאים. לא היה לי הרבה זמן וזה מה שהצלחתי להעתיק (הספר לא ברשותי): מרק תימני אסלי מצרכים: 500 גרם בשר 2 תפוחי אדמה ראש שום בצל בצל ירוק עגבניה דלעת קישוא רבע כוס עלי נענע כפית או שתיים חואיג' 6 כוסות מים אופן ההכנה: בבשלים את הבשר במים עם חואיג' חצי שעה. שופכים את המים ומוסיפים מים שוב עם חואיג', מלח וירקות. מרתיחים ומבשלים כשעה על אש נמוכה עד שהבשר רך. מרק שעועית יבשה מצרכים: 200 גרם שעועית ראש שום בצל קצוץ עגבניה או רסק. ½ קילו בשר צלי חתוך לקוביות חואיג' שתי כפות שמן 8-10 כוסות מים מלח אופן ההכנה: משרים את השעועית לילה. שוטפים את השעועית ומוסיפים לסיר שבו טוגן הבצל. מוסיפים את הבשר, השום, רסק העגבניות, חואיג', מלח ומים. מרתיחים ומבשלים על אש נמוכה 3-4 שעות. מרק תימני צמחוני מצרכים: 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 200 גרם דלעת חתוכה לקוביות 6-4 גזרים חתוכים לפרוסות עבות 1 קישוא – לקוביות 1 בטטה – קוביות 2 בצלים קצוצים כוס פטרוזיליה קצוצה כוס כוסברה קצוצה בצל קצוץ 2.5 כפיות חואיג' 50 גרם אבקת מרק ירקות 2כפות שמן זית מלח אופן ההכנה: משחימים את הבצל היבש בשמן שבסיר, מוסיפים ירקות, חויאג', מלח, אבקת מרק. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית חצי שעה עד לריכוך הירקות. דג ברוטב נענע 1 ק"ג דגים כוס נענע 4 בצלים ירוקים כף חויאג' ראש שום מחולק וקלוף 3 כפות שמן 2 כוסות מים מלח קוצצים את השום והבצל הירוק ומטגנים כמה דקות בסיר עם קצת שמן ועלי הנענע. מניחים בסיר את הדגים (שלמים או פרוסים) ומוסיפים את שאר המרכיבים. מכסים במים ומבשלים עד לרתיחה ואחר על אש קטנה למשך כשעה. מגישים קר.

לילית462

New member
מעדכנת את היום-אין לי מושג למה אני בפורום הזה

אבל שיהיה אולי עם האוכל יבוא התיאבון ועם הפורום תבוא הדיאטה. מעדכנת את היום, רק מזכירה שיום ראשון הוא בגדר שבת אצלנו. בוהורים בקנטרי קלאב: הפוך גדול עם 2 סוכר כריך עם בייקון גבנ"צ וביצה קשה מלווה בצ'יפס וקלאמרי. (אני יודעת פסגת הדיאטה והכשרות) ארוחת ערב - הכנתי לילדות פיצות, אני אכלתי משולש קטן - 1/6 מפיתה. טעמתי מעוגת מוס שוקולד שהכנתי עם הקטנה. זהו יהיה עוד הרבה מים ואולי גם פופקורן נגד סרטן ובעד סרט. אני חייבת להוסיף שיש לי וירוס של שילשולים והקאות כך שלא ממש בא לי לאכול.... אבל אני אוכלת בכל זאת
ספורט לא עשיתי היום - שבת

IAM20072007

New member
תראי גם אני חורגת המון בסופ"ש , ../images/Emo24.gif

יש ימים טובים ויש ימים פחות . תרגישי טוב

לילית462

New member
נכון רק ש...

אצלי רוב הזמן זה חריגות וימים פחות טובים. מחר שבוע חדש מתחילים שוב מההתחלה. תודה על העידוד

twisst

New member
מצטרפת גם (שלום לכולם ../images/Emo140.gif )

7:00 - כריך משתי פרוסות לחם מלא עם קוטג', טונה, וחמישה זיתים. 11:00 - סלט מטובל בלימון בלבד, וגבינה. 15:00 - אפרסק , סלט חזה עוף עם חסה וכוס דגנים וקטניות (רוטב שמן זית,חרדל,מיץ לימון, שום, וטיפה סילאן) , קערה ענקית של מרק ירקות ועדשים. 17: אפרסק, שזיף. אין לי מושג למה אבל אני מפוצ-צ-ת לגמרי מאז ארוחת הצהריים. ממש הרגשה רעה כאילו זללתי כל היום, ואני דווקא חושבת שאכלתי ממש בסדר (בארוחת צהריים אני תמיד אוכלת הרבה כי אני נורא רעבה). אני די בטוחה שסיימתי להיום. זה תפריט שמבוסס בעיקר על מזון מזין ובריאותי, מצאתי שזה עוזר לי מאד לא להכנס לבולמוסים. ויש לי בערך 20-25 ק"ג להוריד, אני לא מעיזה לעלות על המשקל כך שכרגע הדיווחים לא יהיו במשקלים.

twisst

New member
אה וגם

צועדת בבוקר 3 וחצי ק"מ, מינימום 3 פעמים בשבוע. נכון שתגיעה הישועה? תעזרו לי בבקשה כי אני מיואשת לגמרי, ברצינות גמורה.

למעלה