מעגל קסמים...

Mr K i n g

New member
מעגל קסמים...

~4 שנים מאז הניסיון האחרון לאהבה, אותה התנסות שבזכותה למדתי להכיר ברגש האהבה, ובגללה אני מרגיש שכבר לא אחוש בו שוב. אני אמנם עוד צעיר, כל החיים עוד לפניי (זה מה שאומרים לי, בכל אופן) אבל התחושה היא שעשיתי את שלי, ואני פשוט צריך לוותר. אפשר להגדיר את מסלול החיים שלי כדרך לא סלולה, שביל עם כל מיני פיתולים ועיקולים, אבל זה בעצם יגדיר אולי את החיים של כולנו, ההבדל במקרה שלי הוא שנראה שהשביל לא מוביל לשום מקום, הוא רק ממשיך להתעקל במעלה הדרך ואני כבר עייף מלצעוד, אלא רק גורר עוד רגע ועוד צעד אחד, בתקווה שאולי בהמשך מצפה לי משהו טוב יותר. אני לא מיואש, ואני אפילו די סימפטי ברוב הזמן, אבל כשבסוף היום אני חוזר למיטה הקרה שלי, לבד, והמחשבות עולות, כבר קשה לחנוק את ההרגשה, זה כל כך מחלחל שאני כבר מתחיל להאמין שהגורל /שלי, בסופו של דבר, הוא להיות לבד. הוא שוב נוסע הדרך מתארכת השביל הולך ומתפתל. הוא שוב נוסע כי החיוך מזמן טבע במצולות, כי אין לו אושר, ואין לו אהבות הוא שוב נוסע, כי העולם שלו מלא באכזבות. אבוד בעולם הזה, לא רוצה כבר לשמוע, נמאס לו כבר לראות איך אין את הדרך שתתן קצת תשובות

בייבי חמוד ..

אתה באמת ממש צעיר , מפרידה ביני לבינך רק חצי שנה .. טיילת כבר בעולם ? הספקת להנות קצת ? אתה מתכנן ללמוד ? יש לך אופציות שונות ורבות להכיר בחורות אין דבר כזה האחת , אתה יודע אני אפילו לא מאמינה באימרה "האקס/ית המיתלוגי/ת" כאילו.......וואט דה פאק , למה אנחנו בוחרים להיקשר ולהעניק משמעות לאימרה שמקבעת אותנו ומשפיעה על חיינו וגורמת לאקס מסויים להיות "מיתולוגי" ? זה רק מנציח אותם בחיינו "האקס האגדי" למה פשוט לא לקרוא לחברה שלנו "החברה המיתולוגית" , כי היא אגדית , מעין "לא אמיתית" מרוב שהיא כ"כ מושלמת ? אני פשוט לא מסוגלת לקרוא לאקס שלי "אקס מיתלוגי".... למה מה? נפרדנו, יאללה , NEXT עוברים תקופות חיים, מפנים קצת מקום למישהי חדשה.. אתה יודע כמה בנות יפות וחכמות יש בחוץ ? כשאני רואה את הבנות שבחוץ, אני פשוט חושבת לעצמי איך העולם שלנו מלא באנשים יפים .. וואלה יש לנו בנות כוסיות בארץ .. ההחלטה היא שלך, אתה בוחר לשחרר את האהבה ולהבין שאם זה לא הלך - אז זה פשוט לא נכון כרגע לא ניתן לדעת מה יהיה בעתיד , יכול להיות שתחזרו, מי יודע ? יכול להיות שתכיר מישהי שתוציא אותך מהמסגרת הכואבת הזו אבל אתה כבר בשלב שבו , במקום לשבת בלילות במיטה הקרה לבד ולחשוב עליה , אתה צריך ללמוד לשנן לך מילים כמו "אני מפנה את עצמי לאהבה חדשה" כי בעצם המחשבות שלך אתה קושר אותך אליה אתה כולא את עצמך במסגרת ששייכת לעבר אתה לא יכול לצפות ולחכות שתבוא אחרת שתגרום לך להתאהב ותזעזע את עולמך, והיא תהיה זו ש"תגאל אותך מהייסורים" אתה צריך קודם לגאול את עצמך

Mr K i n g

New member
גם אני לא מאמין ב"האחת"

ואכן, יש כ"כ הרבה מבחר, יש כ"כ הרבה אופציות והמון בנות יפות טובות ומוכשרות בארץ. אז איך זסה שאני לבד כ"כ הרבה זמן? :-\

../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif

חשבתי הרבה זמן מה לכתוב לך... והאמת שלא הצלחתי.. חנן, אני מאמינה ..באמת מאמינה(!) שכל החיים לפניך ולמרות שזה לא מעודד אין שום סיבה שלא תמצא
. כמו שקרן כתבה לי השבוע... אולי כדאי שתחפש בתוך תוכך מה מפריע לאותה אהבה להתקדם לעברך. תחשוב מה אתה עושה בשביל למצוא אותה. לאיזה בחורות אתה פונה ואיך אתה מגיב כשהן רוצות אותך. אמרתי לך פעם (או שלא אבל חשבתי על זה!
) אתה מקסים

Mr K i n g

New member
כל מה שהפריע בעבר

כבר מזמן לא הפריע, אני מרגיש שיש לי כ"כ לתת, אבל אין למי...

קשה לעודד אחרים כשאני בעצמי

לא ממש מעודדת ..אבל ממשיכים! כי אין ברירה אחרת!
אז תמשיך לצאת, לפגוש, להתנוענע ...

Mr K i n g

New member
כן ככה זה...

בכל אופן, כמו כל דבר אחר בחיים, גם זו תקופה שתחלוף... בעוד כמה ימים אני אהיה כמו חדש! בינתיים אני מכין את זה

בדיוק../images/Emo13.gif אבל טוב לפעמים לפרוק קצת מה../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

והכנת את העוגה הזו??? יאם יאם יאם יאם יאם!!!!!!! איך היה מתאים לי ...

Mr K i n g

New member
העוגה עצמה כרגע בתנור...

הכנתי כמות כפולה, בסוף יצא 3 עוגות
אח"כ צריך להסתבך עם הקצפת והזיגוג
תענוג !

3 עוגות?? תביא אחת!

אני הכנתי להיום: עוף בדבש עם תפוחי אדמה ובטטות בציפוי קראנצ'י אנטי פסטי מדהים!!! שעועית ירוקה ברוטב עגבניות ואמא שלי הכינה אורז ובמיה ... יאמיייייייייייייייייייייייייי ועכשיו אני רצה למספרה
תצלם את העוגה אחרי ..

חנן יקירי ../images/Emo24.gif

אתה יודע כמה זמן חיפשתי אהבה, אתה יודע באיזו כמות של דייטים הייתי בעבר, ואתה יודע כמה התייאשתי מאהבה. אבל בסוף שהרפיתי, שהפסקתי לחפש והתחלתי לחיות- לחיות באמת, אז דברים התחילו להסתדר והכרתי את אהבת חיי, ואפילו לא מזמן עברנו לגור ביחד. דברים קורים כשהלב שלנו נפתח כדי שהם יקרו. יש לי הרגשה שאתה סוגר את עצמך לאהבה מצד אחד אבל כן רוצה מצד שני- שתהיה כזאת. תרפה מהעבר ותסתכל קדימה אל ההווה והעתיד. תפתח את ליבך ותראה שרק דברים טובים יכנסו אליו. ותזכור שאני פה בשבילך תמיד.

גבי 2007

New member
חנן ילד שלי מוצלח/tapuzforum/images/emo13.gif

אני מזדהה איתך כי תקופה ארוכה הייתי כמוך ואז הבנתי שאסרטיביות היא לא מילה גסה ויש דרכים להשיג את האהבה ולא לחכות שהאהבה תחפש אותך! מאחד שיודע אני יכול להצהיר שאתה ממתק עבור כל בחורה /tapuzforum/images/emo189.gif אתה מסיים הנדסת חשמל בטכניון שאנשים היו נותנים כליה על מנת ללמוד שם , אתה נראה די טוב/tapuzforum/images/emo127.gifלפחות לפני שנתיים כשראיתי אותך /tapuzforum/images/emo8.gifאתה חייב ליזום ולהתחיל עם כל מה שיש (עיצה קטנה אל תחפש אנג`ילנות ג`וליות כי אנחנו בישראל וגם אני ויתרתי על רוני סופרסטר מזמן) תתחיל מקטן , תצבור נסיון ובטחון ואז תעשה חיל! בהצלחה מגבי שאוהב אותך

גבי 2007

New member
מה את צוחקת ? ויתרתי עליה כי

היא רצתה רק סקס מבוקר עד ליל/tapuzforum/images/emo4.gif כמה אפשר להיות עם מישהי כזאת ? קצת שיחות נפש, מה כבר ביקשתי ?!?!

גבי 2007

New member
רוצה שאני אוכיח לך/tapuzforum/images/emo3.gif

אני עדיין בשיא האון שלי מאמי ואת צריכה לדעת שאני לא נהנה יותר מ 7-8 פעמים ביום , מה זה פה אשקלונה ?

למעלה