מעגל קסמים...

חנן היקר...

עצוב לי לקרוא אתה מה שכתבת...ממש עצוב לי. אני אמנם מכירה אותך ואתה אותי, אבל אינך יודע מי אני וגם לא נראה לי שאיי פעם תזהה. אל תתייאש לעולם. ברגע שאנחנו מתחילים להתייאש ומפסיקים לקוות...אין שום טעם לחיות יותר. אז אל תעשה זאת לעצמך. יכול להיות שאתה בררני מידי? אני יודעת איך אתה נראה, ואתה נראה ממש טוב, ואני בספק רב אם אין לך היצע על ימין ועל שמאל. אולי הבעיה טמונה עמוק בתוכך? אולי אתה מחפש את ה.."אין"? אתה יודע, בד"כ כולנו מחפשים (או לפחות שופאים/רוצים/מפנטזים) להשיג את ה"מושלם/ת". אז תמצא את האחת שתיהיה מושלמת בשבילך. אל תתייאש ואל תרים לי יידים. אני.

Mr K i n g

New member
לא יודע אם אני מחפש אחר משהו שאינו קיים

אבל אפשר לומר שאני די בררני, אני חושב שכרגע אני לא מיואש מספיק כדי להתחיל להתפשר במציאת בת זוג. אמנם קשה עכשיו, אבל לא הרמתי ידיים

אז זהו .. אני יודעת שאתה בררן (מידי?)

השאלה היא על מה אתה פוסל .. יש דברים שמתפשרים עליהם גם אם לא מיואשים. זה שאתה מתפשר על XYZ לא אומר שאתה כ"כ נואש אז החלטת להתפשר אלא על העובדה שאתה בחור עם הגיון בריא ויודע שיש דברים שעליהם מתפשרים. השאלה העיקרית היא על מה אתה לא מתפשר ולמה אתה חושב שברגע שתהיה נואש (כפי שאתה מגדיר את המצב)- תתחיל להתפשר. אני למשל, מתפשרת על המון דברים (ואני עדיין לא נואשת
) אבל גם אם אהיה נואשת
לא אתפשר לעולם(!) על דברים שחשובים לי! מבין לאן אני חותרת?

למעלה